reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
olcia a jaka masz suknie ? pokaz jakies zdj :D :*

truskawica ​ a ty trzymaj sie naszej umowy i razem musimy zafasolkowac wkoncu :D :*

W załączniku jest zdjęcie sukienki którą miałam kupować.Fason sukienki pozostaje bez zmian - hiszpanka z rozcięciem. Docelową sukienkę pokażę Wam w grudniu albo styczniu jak już będę mierzyła bo jest szyta na miarę bo góra i dół z różnych sukienek :p

Załączniki

• IMG20110827_003.jpg
    IMG20110827_003.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 58
Truskawcia doczekasz się swojej fasolki! Ja ci to mówie! A już dwie fasoleczki wywróżyłam! :-D Dla Neciuszki i Martochy :-) Więc tam trzymaj się za brzuszek!

Co do tej całej sytuacji to widocznie trzeba ustalić zasady...

Olcia Vademecum już rozpoczełam! PIĘKNA SUKNIA!!!

Neciuszka
ja Cole też mam w domu jak chcesz :-D Tylko do Białegostoku musisz przyjechać!

Miq pięknie!!! Obu szybko tam lokator zamieszkał!

Ciężarówki Vademecum powstaje! Wpisujcie się!

Ostatnia edycja:
\ I tu Sun kieruję się znów do Ciebie. Mnie jako wystaraną staraczkę weterankę(bo śmiało się mogę tak nazywać), zabolało to w jaki sposób odeszłaś z forum i to jak powróciłaś. Nikt Cię stąd nie wyganiał, każda z nas chciała dobrze i lekko wstrząsnąć abyś wzięła się w garsć a Ty odebrałaś to jako atak. Szkoda,że tęskniłaś za niektórymi...tak moja droga, zabolały te słowa.

Myśle, że Twoją wypowiedz pozostawię bez komentarza, bo szkoda mi słów na Twoją osobę.

łooo Dziurka pojechałaś :-)
nie mam sił nadrabiać, więc nie wiem co nasza Sun znów na wyczyniała:-) ale mamnadzieję, ze nie ma powrotu do poprzednich wypowiedzi.
A swoja drogą zrobiła badania?

Cześć kochana....
Nic nie nawywijałam... po prostu wróciłam na forum... i niestety nie którym się to nie podoba... ale jakoś spływa to po mnie :-)... Nie wracam do tego co było mimo, że nie którzy nie mogą się obejść bez tamtej sytuacji... Porobiłam badania i póki co jestem na lakach, bo jest problem.. ale jestem dobrej myśli...

olcia odwaznie :D ja choruje na sukienke bez plecow :D Pokazac wam jakies moje typy ? :D Niewiem tylko jak dodac jakies zdj do wpisu :szok:

76170055pi2.jpgt_suknia2_187.jpg2fd9a4950025702f47fd8a03.jpg11.jpg39nv2.jpg6126ab2a5e7131749319c84ae94ead41-1419884.jpg

Nr 4 to projekt samego Zienia :D i jest obłędna ! :D Swoja drogą to juz za pare dni ebde mogla sie pochwalic Wam moim pierscionkiem zaręczynowym :D

reklama
Do góry