reklama
danao84
Fanka BB :)
eee to nie działa. I tak będę marznąć. Ja straszny zmarzluch jestem. I co? Żadnego pozytku z tego sadła nie ma
Własnie Olcia zapodaj zdjęcie!:-)

Własnie Olcia zapodaj zdjęcie!:-)
Ooollcciiaaa
W załączniku jest zdjęcie sukienki którą miałam kupować.Fason sukienki pozostaje bez zmian - hiszpanka z rozcięciem. Docelową sukienkę pokażę Wam w grudniu albo styczniu jak już będę mierzyła bo jest szyta na miarę bo góra i dół z różnych sukienek 
Załączniki
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Truskawcia doczekasz się swojej fasolki! Ja ci to mówie! A już dwie fasoleczki wywróżyłam!
Dla Neciuszki i Martochy :-) Więc tam trzymaj się za brzuszek!
Co do tej całej sytuacji to widocznie trzeba ustalić zasady...
Olcia Vademecum już rozpoczełam! PIĘKNA SUKNIA!!!
Neciuszka ja Cole też mam w domu jak chcesz
Tylko do Białegostoku musisz przyjechać!
Miq pięknie!!! Obu szybko tam lokator zamieszkał!
Ciężarówki Vademecum powstaje! Wpisujcie się!

Co do tej całej sytuacji to widocznie trzeba ustalić zasady...
Olcia Vademecum już rozpoczełam! PIĘKNA SUKNIA!!!
Neciuszka ja Cole też mam w domu jak chcesz

Miq pięknie!!! Obu szybko tam lokator zamieszkał!
Ciężarówki Vademecum powstaje! Wpisujcie się!
Ostatnia edycja:
\ I tu Sun kieruję się znów do Ciebie. Mnie jako wystaraną staraczkę weterankę(bo śmiało się mogę tak nazywać), zabolało to w jaki sposób odeszłaś z forum i to jak powróciłaś. Nikt Cię stąd nie wyganiał, każda z nas chciała dobrze i lekko wstrząsnąć abyś wzięła się w garsć a Ty odebrałaś to jako atak. Szkoda,że tęskniłaś za niektórymi...tak moja droga, zabolały te słowa.
Myśle, że Twoją wypowiedz pozostawię bez komentarza, bo szkoda mi słów na Twoją osobę.
łooo Dziurka pojechałaś :-)
nie mam sił nadrabiać, więc nie wiem co nasza Sun znów na wyczyniała:-) ale mamnadzieję, ze nie ma powrotu do poprzednich wypowiedzi.
A swoja drogą zrobiła badania?
Cześć kochana....
Nic nie nawywijałam... po prostu wróciłam na forum... i niestety nie którym się to nie podoba... ale jakoś spływa to po mnie :-)... Nie wracam do tego co było mimo, że nie którzy nie mogą się obejść bez tamtej sytuacji... Porobiłam badania i póki co jestem na lakach, bo jest problem.. ale jestem dobrej myśli...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
She pokazuj!!
reklama
danao84
Olcia świetna suknia:-)
A ja miałam taką zwyklą, prostą na kształ A. Jakbym zgrabniejsza była, może bym bardziej odwaznie zaszalała
A ja miałam taką zwyklą, prostą na kształ A. Jakbym zgrabniejsza była, może bym bardziej odwaznie zaszalała
Podziel się: