reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Suonko- a no dziwny masz ten wykres , ale mnie sie cos wydaje ze była w 18 dniu tam gdzie miałaś ból owu, ale dlaczego miałas zaburzoną tego dnia ?????????? bo nie ma nic na ten temat w opisie,, bo tez może byc tak ze była owu w 16 dniu, ale to by było zaledwie 1 dzien skoku w góre a potem w dół wiec chyba jednak tego 18 dnia była , tylko szkoda ze zaburzona , no powiem szczerze ze sie pogubiłam juz !!!!!!!!!!!!!!

Suonko- a no dziwny masz ten wykres , ale mnie sie cos wydaje ze była w 18 dniu tam gdzie miałaś ból owu, ale dlaczego miałas zaburzoną tego dnia ?????????? bo nie ma nic na ten temat w opisie,, bo tez może byc tak ze była owu w 16 dniu, ale to by było zaledwie 1 dzien skoku w góre a potem w dół wiec chyba jednak tego 18 dnia była , tylko szkoda ze zaburzona , no powiem szczerze ze sie pogubiłam juz !!!!!!!!!!!!!!

Ilonka a nie wiem dlaczego dałam zaburzoną... A ból owu zaznaczyłam bo czułam takie ciągnięcie w podbrzuszu, ale wczoraj też takie czułam... A kłucie w jajniku czułam ok 14-15 dnia cyklu. Jak zaznaczam granicę 18dc to jakoś dziwniej wygląda ten wykres :crazy:

tak więc ta owulka była w 16 dniu, bo skok był w 17, - jak dla mnie, !!!!!!!!!!!!!

U mnie coś sie z netem psoci :wściekła/y:, stronka mi sie łączy pół godziny, wiec na razie nie bede pisać, bo sie tylko wkurzam , gg chodzi ładnie a strony juz sie nie otwierają, mam tak od wczoraj wieczór, ale mam nadzieje ze szybko sie to naprawi !!!!!!!!!!!! bo tak dziko bez netu :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dobry wieczor dziewczynki

Na poczatek trzeba powitac Anaber i Abra wiec WITAM !!!!
Ania2403 &&&&&&&&&&& bez zapeszania ;-);-);-)

Hej !!! Jestem po pierwszej wizycie!! Ale jestem zła...

Poszlam do lekarza do którego nie chce chodzić w ciąży bo słyszłama, że ma złe podejście do kobietek w ciąży...no ale poszłam ja nadgorliwa...
No i zapytał kiedy miałam ostatnią miesiączkę i stwierdził, ze nie bedzie mnie badał...:szok:a ja na to , ze jak nie będzie. Ze po to przyszłam żeby mnie zbadał, chce się upewnić cokolwiek...dobra z laską zrobił mi USG no i uff widac pęcherzyk na swoim miejscu czyli w macicy (i tu mi ulżyło) ...no i to wszystko. Kazał brać kwas foliowy i robić to co do tej pory.... ejjjjj Nie zlecił badań, nie powiedział nic więcej i zbył mnie nie odpowiadając na moje pytania...
Dlatego następna wizyta u kogoś innego...
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy widać coś więcej? kiedy jest ta pewnośc , że pęcherzyk się rozwija? ja mam następną wizytę pierwszego ddina 8 tygodnia czy to znowu nie będzie za szybko? Czy w ciągu 2.5 tygodni może się coś zmienić ? Czy przełożyć wizytę na później? Za ta zapłaciłam 150 zł za 10 minut.....wrrr..To jest moja nadgorliwość ale jestem spokojniejsza, że pęcherzyk na swoim miejscu

ania- aneczka ciesz się, że fasolka jest na swoim miejscu i spokojnie czekaj do wizyty u swojego lekarza... serduszko powinno być już widoczne w 8 tyg.
ja też mam usg dopiero w 8 tyg. cierpliwość... i tak jest SUPER, że zobaczył pęcherzyk !!!! gratuluje :):):-)

reklama
ANIU ogromne graatki kochana w 8tyg ciązy widać bijące serduszko :-):-):-)

Nigdy tego nie zapomnę jak poszłam w 8tyg na usg i słyszę ciąża 8tyg ,,, .... i pytam a czy bije serduszko a gin taakk!!! mąż trzymał mnie za rękę tak płakałam szokkkk!!!! także życzę wytrwałości kochana trzymaj się dbaj o siebie!!!

Do góry