reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Suonko- a no dziwny masz ten wykres , ale mnie sie cos wydaje ze była w 18 dniu tam gdzie miałaś ból owu, ale dlaczego miałas zaburzoną tego dnia ?????????? bo nie ma nic na ten temat w opisie,, bo tez może byc tak ze była owu w 16 dniu, ale to by było zaledwie 1 dzien skoku w góre a potem w dół wiec chyba jednak tego 18 dnia była , tylko szkoda ze zaburzona , no powiem szczerze ze sie pogubiłam juz !!!!!!!!!!!!!!
justynka7177
Zaangażowana w BB
ja też mam taką nadzieję...Mam nadzieję, że dostałam w przydziale z góry chociaż jednego maluszka![]()
wszystkie się doczekamy
Freya1
Fanka BB :)
Suonko- a no dziwny masz ten wykres , ale mnie sie cos wydaje ze była w 18 dniu tam gdzie miałaś ból owu, ale dlaczego miałas zaburzoną tego dnia ?????????? bo nie ma nic na ten temat w opisie,, bo tez może byc tak ze była owu w 16 dniu, ale to by było zaledwie 1 dzien skoku w góre a potem w dół wiec chyba jednak tego 18 dnia była , tylko szkoda ze zaburzona , no powiem szczerze ze sie pogubiłam juz !!!!!!!!!!!!!!
Ilonka a nie wiem dlaczego dałam zaburzoną... A ból owu zaznaczyłam bo czułam takie ciągnięcie w podbrzuszu, ale wczoraj też takie czułam... A kłucie w jajniku czułam ok 14-15 dnia cyklu. Jak zaznaczam granicę 18dc to jakoś dziwniej wygląda ten wykres

ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
tak więc ta owulka była w 16 dniu, bo skok był w 17, - jak dla mnie, !!!!!!!!!!!!!
U mnie coś sie z netem psoci
, stronka mi sie łączy pół godziny, wiec na razie nie bede pisać, bo sie tylko wkurzam , gg chodzi ładnie a strony juz sie nie otwierają, mam tak od wczoraj wieczór, ale mam nadzieje ze szybko sie to naprawi !!!!!!!!!!!! bo tak dziko bez netu :-
-
-
-
-
-
-
-(
U mnie coś sie z netem psoci

ania-aneczka
Hej !!! Jestem po pierwszej wizycie!! Ale jestem zła...
Poszlam do lekarza do którego nie chce chodzić w ciąży bo słyszłama, że ma złe podejście do kobietek w ciąży...no ale poszłam ja nadgorliwa...
No i zapytał kiedy miałam ostatnią miesiączkę i stwierdził, ze nie bedzie mnie badał...
a ja na to , ze jak nie będzie. Ze po to przyszłam żeby mnie zbadał, chce się upewnić cokolwiek...dobra z laską zrobił mi USG no i uff widac pęcherzyk na swoim miejscu czyli w macicy (i tu mi ulżyło) ...no i to wszystko. Kazał brać kwas foliowy i robić to co do tej pory.... ejjjjj Nie zlecił badań, nie powiedział nic więcej i zbył mnie nie odpowiadając na moje pytania...
Dlatego następna wizyta u kogoś innego...
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy widać coś więcej? kiedy jest ta pewnośc , że pęcherzyk się rozwija? ja mam następną wizytę pierwszego ddina 8 tygodnia czy to znowu nie będzie za szybko? Czy w ciągu 2.5 tygodni może się coś zmienić ? Czy przełożyć wizytę na później? Za ta zapłaciłam 150 zł za 10 minut.....wrrr..To jest moja nadgorliwość ale jestem spokojniejsza, że pęcherzyk na swoim miejscu
Poszlam do lekarza do którego nie chce chodzić w ciąży bo słyszłama, że ma złe podejście do kobietek w ciąży...no ale poszłam ja nadgorliwa...
No i zapytał kiedy miałam ostatnią miesiączkę i stwierdził, ze nie bedzie mnie badał...

Dlatego następna wizyta u kogoś innego...
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy widać coś więcej? kiedy jest ta pewnośc , że pęcherzyk się rozwija? ja mam następną wizytę pierwszego ddina 8 tygodnia czy to znowu nie będzie za szybko? Czy w ciągu 2.5 tygodni może się coś zmienić ? Czy przełożyć wizytę na później? Za ta zapłaciłam 150 zł za 10 minut.....wrrr..To jest moja nadgorliwość ale jestem spokojniejsza, że pęcherzyk na swoim miejscu
bietka84
szczęśliwa :)
ania- aneczka ciesz się, że fasolka jest na swoim miejscu i spokojnie czekaj do wizyty u swojego lekarza... serduszko powinno być już widoczne w 8 tyg.
ja też mam usg dopiero w 8 tyg. cierpliwość... i tak jest SUPER, że zobaczył pęcherzyk !!!! gratuluje
:-)
ja też mam usg dopiero w 8 tyg. cierpliwość... i tak jest SUPER, że zobaczył pęcherzyk !!!! gratuluje
reklama
Tymuniek
ANIU ogromne graatki kochana w 8tyg ciązy widać bijące serduszko :-):-):-)
Nigdy tego nie zapomnę jak poszłam w 8tyg na usg i słyszę ciąża 8tyg ,,, .... i pytam a czy bije serduszko a gin taakk!!! mąż trzymał mnie za rękę tak płakałam szokkkk!!!! także życzę wytrwałości kochana trzymaj się dbaj o siebie!!!
Nigdy tego nie zapomnę jak poszłam w 8tyg na usg i słyszę ciąża 8tyg ,,, .... i pytam a czy bije serduszko a gin taakk!!! mąż trzymał mnie za rękę tak płakałam szokkkk!!!! także życzę wytrwałości kochana trzymaj się dbaj o siebie!!!
Podziel się: