reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

A my chcieliśmy kupić nawilżacz, bo czuliśmy, że powietrze jest suche. Ale znajomy doradził nam zrobić mikroszczeliny w oknach. Kupiliśmy sobie miernik wilgotności i okazało się, że mamy ok 75% wilgotności, więc nie musimy kupować nawilżacza.

reklama
Ja kupiłam i nie uzywam... włączyłam pierwszy raz i chyba za ostro, zaczeła mnie boleć głowa i mam uraz... pewnie musi sie "wyśmierdziec" bo nowy...

ja w zeszłym roku dolałąm do nawilżacza olejek sosnowy i dalej tym capi, wytrzymać sie nie da, wiec nie używam, pozatym prawie na okrągło pranie się suszy więc myśle że to też nawilża powietrze

U nas ten nawilżacz okazał się strzałem w dziesiątkę. Chodzi całą noc od 3 dni i zatkany nosek Julki odszedł w niepamięć. A było naprawdę ciężko, wiele razy w nocy do niej wstawaliśmy, bo tak charczała, że baliśmy się, że się udusi. A i my przy tym korzystamy, bo o wiele lepiej się śpi.

tofilesia a co robicie z tak duza wilgotnoscia? Bo u mnie tez tak jest w sypialni i niestety ciagle wietrzenie pomaga w ciagu dnia ale w nocy jest juz za chlodno zeby spac z mala przy otwartym oknie i powietrze jest tragiczne :baffled: Juz nawet wietrze krotko podczas nocnych karmien ale tez malo daje...

Dziewczyny możecie mi polecić jakąś dobrą i sprawdzoną nianię elektroniczną?? Głównie mi chodzi żeby miął jakiś dobry zasięg, bo już powoli zamierzamy "wracać do ludzi" i jak gdzieś pojedziemy to musi być, bo nie wyobrażam sobie siedzieć w innym pomieszczeniu i co 5 minut latać i do małego zaglądać

Obiecane zdjęcia suszarki. Małe pranie, więc nie cała, jeszcze drugie tyle by się zmieściło.

P1090661.jpgP1090662.jpgP1090663.jpgP1090666.jpg

reklama
W bidronce są całkiem fajne rajstopki dla dzieciaczków, grube- cieplutkie :-) może któraś się skusi :-)

Do góry