reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Hmmm debridat to juz nie to samo co sabsimplex !

To duzo powazniejszy lek, pomaga przy kolkach ale jest na rp

reklama
olis takie info miałam o tym leku dlatego napisałam co wiedziałam i pisałam że jest na receptę ale dobrze wiedzieć że jest silniejszy jednak niż sab simplex

ale jesienny poranek:-(chciałoby sie rzec-oby do wiosny:-), moje maluchy beda mialy pol roku-WOW:-D
A tak w ogole to mam ochote pojechac nad morze...i pojsc na taki dlugi spacer brzegiem morza...ahhhhh

karola też marzę żeby schudnąć....zawsze byłam dużą kobitką ale nigdy nie miałam brzucha a teraz...bleee....falczek i tłuszczyk....bleeee....mam nadzieję że zniknie....a do tego 13kg nadal na plusie....wrrrrrr.....

a nad morze...ahhhh marzenia.....taka cisza i spacer....a najlepiej położyć się na kocu i spać ciągiem przynajmniej 5 godzinek...marzenia

karola też marzę żeby schudnąć....zawsze byłam dużą kobitką ale nigdy nie miałam brzucha a teraz...bleee....falczek i tłuszczyk....bleeee....mam nadzieję że zniknie....a do tego 13kg nadal na plusie....wrrrrrr.....

a nad morze...ahhhh marzenia.....taka cisza i spacer....a najlepiej położyć się na kocu i spać ciągiem przynajmniej 5 godzinek...marzenia

Hmmm to tak jak ja, ostatni raz 58 jg wazylam 6lat temu ale grzalam na silke i basen codziennie, do tego mialam stresujaca prace, duzo imprezowalam itp:-D
Teraz to jak waze 80kg to bedzie dobrze, przed cesarka jak mnie wazyli to mialam 94kg:cool::szok::cool2::cool2::cool2: wiec nie wiem ile moglo spasc??? dycha napewno, co?

ta waga to jakaś masakra....ja nawet nie pisze ile ważyłam i ile waże....bo normalnie jabłko w gębę i mogę robić za prosiaka na weselach....

reklama
Dziewczynki, jak karmicie cycem to stosujecie jakąś specjalną dietę? :-D ja po Laurze schudłam z 90 na 69 w 4 miesiące..ale potem jak zaczęłam jeść i jeść i dopiero się wzięłam za siebie przed ciążą z chłopakami i schudłam 15 kg...

Do góry