witam dziewczyny moze napisze prosto z mostu;piszecie razem tu juz prawie 2 lata znacie sie juz jak lyse konie przyznaje ze bylo mi troche ciezko zaczac udzielac sie na bb bo jednak jestescie juz jakas zgrana paczka i niewiem czy to moje bazgrolenie nie jest tu zbyteczne czy nie jestem tu troche jak piate kolo u wozu?!to troszke jak ktos nowy w szkole hehe mozecie powiedziec tak bez skrupulow czy troszke juz nie jest za pozno i glupio tak wbijac sie tu do was?zebyscie mnie zle nie zrozumialy naprawde rozumiem to i niema pretensji do nikogo:-)
reklama
emiliab
Fanka BB :)
Witajcie!
Kasia33 wszystkiego najlepszego dla Pawełka!!!!!
Kasis u Franka dziąsła przy czwórkach były baaardzo grube-tak,jakby cały ząb miał wyjść;-).
mamaagusi super,że dospałyście:-)
Ida a ja myślę,że powinnaś mamie stanowczo "podziękować" za pomoc w wieczornych rytuałach i sama wszystko zrobić. Wystarczy na początku zasłonić roletę,posprzątać zabawki,przygotować wszystko do spania(łącznie z mlekiem),wykąpać Inkę i zacząć ją usypiać
. Jestem pewna,że dałabyś sobie radę
Tym klepankiem Inki przypomniałaś mi,jak się spotkałyśmy w galerii i twój mąż w ten właśnie sposób usypiał Inkę. Słodko to wyglądało
Nockę mieliśmy znośną. Franek obudził się po 3 po smoka. W tym samym czasie małż wysłał mi sms-a,że ma "porąbane" sny. Normalnie telepatycznie się obudziliśmy
O 11.30 Kuba kończy szkołę i jedziemy do A. w odwiedziny.
Kasia33 wszystkiego najlepszego dla Pawełka!!!!!
Kasis u Franka dziąsła przy czwórkach były baaardzo grube-tak,jakby cały ząb miał wyjść;-).
mamaagusi super,że dospałyście:-)
Ida a ja myślę,że powinnaś mamie stanowczo "podziękować" za pomoc w wieczornych rytuałach i sama wszystko zrobić. Wystarczy na początku zasłonić roletę,posprzątać zabawki,przygotować wszystko do spania(łącznie z mlekiem),wykąpać Inkę i zacząć ją usypiać
. Jestem pewna,że dałabyś sobie radę
Tym klepankiem Inki przypomniałaś mi,jak się spotkałyśmy w galerii i twój mąż w ten właśnie sposób usypiał Inkę. Słodko to wyglądało

Nockę mieliśmy znośną. Franek obudził się po 3 po smoka. W tym samym czasie małż wysłał mi sms-a,że ma "porąbane" sny. Normalnie telepatycznie się obudziliśmy

O 11.30 Kuba kończy szkołę i jedziemy do A. w odwiedziny.
Ostatnia edycja:
wioli ,no,coś ty?!!!!I nie wszystkie jestesmy tu od początku- popatrz na nasze daty rejestracji.Ty jestes "nasza" od początku
.Być moze czasem czujesz sie pomionięta,jak np. ktoś nie odpisze na Twój post,ale to...niestety,tu normalka- wszystkie tak miałyśmy,bo nikt nie jest w stanie zawsze wszystkim odpisać.Dlaczego tak pomyślałaś???Oj,niemądra Ty:****
.Być moze czasem czujesz sie pomionięta,jak np. ktoś nie odpisze na Twój post,ale to...niestety,tu normalka- wszystkie tak miałyśmy,bo nikt nie jest w stanie zawsze wszystkim odpisać.Dlaczego tak pomyślałaś???Oj,niemądra Ty:****emiliab
Fanka BB :)
wioli podpisuję się pod słowami happybeti
. Podobają mi się twoje posty,że piszesz dużo o sobie i dzieciach. Tak więc nie chcę słyszeć(widzieć;-)) więcej takich bzdur!
. Podobają mi się twoje posty,że piszesz dużo o sobie i dzieciach. Tak więc nie chcę słyszeć(widzieć;-)) więcej takich bzdur!Kania78
...
Wioli ja też nie jestem tu od początku, piszę od lutego.
Dziewczyny są super, przyjęły mnie ciepło, fakt na początku ciężko było się połapać w tematach już nawiązanych ale dałam radę więc nie poddawaj się i pisz z Nami, zwłaszcza co u Was, o dzieciaczkach, o życiu itp itd :-)
Natolin współczuję nocki, może zębów nie widać, żeby szły ale ja również podejrzewam że mogą być przyczyną u Piotrusia tych kupek, Oliwii teraz też idą koleje i znów kupek więcej...
Elwirka ja olejem lnianym i sudocremem na zmianę smarowałam, dziś dupcia już cudna :-)
Emiliab mężusiowi zdrówka pożycz od Nas. Ale macie oboje wyczucie czasu, telepatia.
Happy widzisz u Was przywiązanie do maskotki a u mnie teraz smok jest największym przyjacielem, tzn. strasznie się go domaga w ciągu dnia, ale ja jej daję tylko do spania. Nie ma ulubionej przytulanki, choć ma ich tyle że masakra to jednak jakoś żadnej nie obdarowała tym uczuciem naj...
Kasis ooo to się Błażejek rozochocił na bieganie :-)
Mamaagusi Ty to masz dobrze z Agusią i jej spankiem :-)
Dziulka zdrówka dla Ciebie i Leane.
Ida współczuję wieczornych atrakcji zabawkowych na podłodze i niezasuniętej rolety, zdarza się każdemu. Ja też zawsze wszystko przed kąpielą już składam, co by nie mieć niespodzianek jak Oliwia zasypiać będzie i chyba tyle na razie bo praca goni....
Roxannka, Makuc, Doris, Sarisa i reszta mamuś meldować się po weekendzie ;-)
Dziewczyny są super, przyjęły mnie ciepło, fakt na początku ciężko było się połapać w tematach już nawiązanych ale dałam radę więc nie poddawaj się i pisz z Nami, zwłaszcza co u Was, o dzieciaczkach, o życiu itp itd :-)
Natolin współczuję nocki, może zębów nie widać, żeby szły ale ja również podejrzewam że mogą być przyczyną u Piotrusia tych kupek, Oliwii teraz też idą koleje i znów kupek więcej...
Elwirka ja olejem lnianym i sudocremem na zmianę smarowałam, dziś dupcia już cudna :-)
Emiliab mężusiowi zdrówka pożycz od Nas. Ale macie oboje wyczucie czasu, telepatia.
Happy widzisz u Was przywiązanie do maskotki a u mnie teraz smok jest największym przyjacielem, tzn. strasznie się go domaga w ciągu dnia, ale ja jej daję tylko do spania. Nie ma ulubionej przytulanki, choć ma ich tyle że masakra to jednak jakoś żadnej nie obdarowała tym uczuciem naj...
Kasis ooo to się Błażejek rozochocił na bieganie :-)
Mamaagusi Ty to masz dobrze z Agusią i jej spankiem :-)
Dziulka zdrówka dla Ciebie i Leane.
Ida współczuję wieczornych atrakcji zabawkowych na podłodze i niezasuniętej rolety, zdarza się każdemu. Ja też zawsze wszystko przed kąpielą już składam, co by nie mieć niespodzianek jak Oliwia zasypiać będzie i chyba tyle na razie bo praca goni....
Roxannka, Makuc, Doris, Sarisa i reszta mamuś meldować się po weekendzie ;-)
Ostatnia edycja:
witam znad kawy
w koncu u nas nocka przespana do 9.30 i to wszyscy
))
zaraz wlaczam pranie- ukochne urzadzenie Leane pojdzie w ruch PRALKA!!!!
wlasnei przyszla do mnie wspina mi sie po nodze i czuje ze zrobila kupsztala jak stad do warszawy.
dzisiaj do pracy na 15h. wiec spoko. dzis tez troche lepiej sie czuje bo na noc walnelam fervex i ogolnei cala noc spalam jak zabita.
a tak w ogole to dla PAWELKA KASI wszystkiego najpiekniejszego z okazji roczku!!! cmokaweczki od Dziuleczki
))))
spadam sie zajac glizdusiem troche bo mnie molestuje.
zaraz wlaczam pranie- ukochne urzadzenie Leane pojdzie w ruch PRALKA!!!!
wlasnei przyszla do mnie wspina mi sie po nodze i czuje ze zrobila kupsztala jak stad do warszawy.
dzisiaj do pracy na 15h. wiec spoko. dzis tez troche lepiej sie czuje bo na noc walnelam fervex i ogolnei cala noc spalam jak zabita.
a tak w ogole to dla PAWELKA KASI wszystkiego najpiekniejszego z okazji roczku!!! cmokaweczki od Dziuleczki
spadam sie zajac glizdusiem troche bo mnie molestuje.
reklama
wioli a kopa ci ktos kiedyś dał????? powiem tak. wiem co czujesz, na pewno kania, elwirka, paolcia (ktorej chwilowo nie ma) to samo. wszystkie tak mialyśmy bo nie jesteśmy tu od początku właśnie. ja nie pisze tu 2 lata i wierz mi, ze bardzo bardzo ciężko było. ale teraz odnosze wrazenie (choc moze to tylko moje wrazenie) ze np kania czy beti mnie lubia a przynajmniej tak czuje. mi do tej pory trudno do niektorych dziewczyn pisac czy im odpisywac ktore sa tu od poczatku. już pisalam niedawno ze glupio mi troszke pisac do idusi czy makuc bo one sie znaja lepiej. nie uciekaj od nas. jestes bardzo sympatyczna i faktycznie fajnie piszesz i tez o sobie duzo takze zostan z nami kochana