reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam witam i o zdrowie pytam.

Chałupa ogranięta, śniadanie zrobione, niunia po 30 minutowej drzemce wrrrr. Jeszcze tylko odkurzanie i cholerne prasowanie

mamaagusi do czego to doszło żeby pisać na bb po 6 rano i jeszcze być ździwionym że się jest pierwszą.

Happy widać taki egzemlarz mi wpadł. Ja to czasem twierdze że grzesze bo niunia o 18 idzie spać i zasypia sama, nie płacze, nie lata śpibez budzenie, jedzenia, płaczu i wstawania do 6 a ja jeszcze wkurzona jestem o 6 że mi się dziecko wyspać nie da. Ja jużtak mam że dla mnie nie jest istotne o której ide spać a ważne o której wstaje.
A co wchodzenia do pokoju z jedzeniem to moja bije brawo, w szpitalu też biła a panie które roznosiły jedzenie zawsze miały ubam i dawały nam pierwsze.
Co do brania na ręce nigdy przy usypianiu i w nocy tego nie robiłam tak samo nie bujałam. W szpitalu napatrzyłam się jak pani 3 miesieczne niemowle generalnie bujała cały dzien w takim leżaczku bujaczku. Robiła to tak że na sam widok mi się żyg...ć chciało a co dopiero dziecku, zwłaszcza po jedzeniu.

Kasis moja ma jedną czworke która odkryłam tydzień temu i to całą na wierzchu więc ją miała już przynajmniej miesiąc

Happy to moja ma swój wycmokany kocyk i doszedł murzynek Nene (Lala). Też piore z doskoku. Myslałam że jak są dwie to na zmiane będę mogła wyprać ale nic z tego Laura, kocyk i murzynek to zgrane trio.

Wioli a ty co za głupoty wypisujesz? he? Ja tu pisze od pierwszych dni październikówek i miło mi że znami piszesz choć poprzez chwilowe wiezenie w szpitalui przegapiłam twoje przybycie.

Dziulka chyba jednak do wawy nie bo nic nie czuje. Moja wczoraj tak walneła że jak nachyliłam sie do łóżeczka to już podążałam w strone światła

Dawidowe napisałaś wczoraj ,że nie będzie więcej dzieci, dlaczego jeśli mogę zapytać? nie chcesz czy nie możesz?

Dzień dobry.
Chociaż w sumie nie taki dobry, bo jakoś humor dzisiaj nie mam a na dodatek głowa mi pęka, tak więc wybaczcie ale chyba nie usiedzę za długo tutaj tym bardziej że Łukasz usnął właśnie i chyba położę się nim. Dzisiaj mam jazdy po południu tak więc dobrze byłoby gdyby mi przeszło:-(.

Chciałam tylko napisać od siebie do wioli i mamaagusi, że nie ważne kto kiedy się pojawia, szczerze to ja na to w ogóle uwagi nie zwracam, tylko ważne jest to że wnosicie tutaj dużo serca, otwieracie się przy nas a to jest najważniejsze. Ja tutaj też od samego początku nie byłam, bo przyszłam w kwietniu 2010, ale dziewczyny mnie przyjęły bardzo miło :*
Dodam jeszcze że popieram post natolin nr 45048 :-):-)

aaa no wlasnie zapomnialam WIOLI opierdzielic!!! jeszcze ra taki tekst a masz klapsa w zeby!!:))) i co z tego ze my sie znamy jak stare??? wbilas sie do nas, duzo piszesz, poznajemy cie coraz lepiej, jest wszystko super:)))
PAOLCIA bidulka zalatana pewnie jak zwykle
MAMAAGUSI ja pamietam ze tez sie wbilas do nas w miare szybko i skutecznie.

DAWIDOWE nie wiem co mloda jadla tzn wiem ale serio: jak otworzylam pieluche to myslalam ze pawia puszcze....

pralka chodzi, w domu cisza, dziecko przed pralka siedzi i gada:)) zaraz sie poleje:)))

ooo MAKUCIEK jest!:))) jak tam lasencjo nocki Alutka??? wieczorem to i ja bede ale pewnie kolo 22h jak znam zycie.

zaraz wstawie ziemniaczki mlodej i rybke smazona dostanie jak wczoraj:)) smakowalo jej bardzo.

Dawidowe czemu ryzykowne?
I gratuluję 3000 posta heh
Makuc witaj...w przeciąg się dziś bawisz jak takie zimnoooo, jak tam Alicja? jak po weekendzie?
Mamaagusi Ty chyba problemu z "wbijaniem" się nie miałaś :-)
Paolcia to chyba teraz na 3 zmiany ciągnie bo jej dawno nie było.

reklama
1) wiola ma kopa
2) mamaagusi ma podwójnego bo widzę że pierwszy nie zadziałał:-p
3) u nas nocka cała przespana do 9!!!!!!!!!
4) mam wqr.wa bo jutro na 8:30 do lekarza i będę pewnie musiała ją obudzić...
5) mam jeszcze większego wqr.wa jak pomyślę że dzisiaj 3h korków
6) za to chyba odwiedzę nowo otwartego lumpka:rofl2:jak zdążę:crazy:
7) zastanawiam się nad aparatem ortodontycznym, bo przydałby mi sie, tylko zastanawiam sie czy nie głupio teraz jak stara krowa jestem... w sensie że głupio bym się czuła... siara no:baffled:marudzę wiem, bo znam prawidłową odpowiedź:-p
8) na śniadanie zrobiłam naleśniki dla młodej, wpierniczyła pół, resztą "umyła" podłogę:sorry2:
9) a małż oburzony lekko że więcej nie zrobiłam bo też by se zjadł - spox z dzieckiem na ręku fajnie się smaży:crazy:jakby z nią posiedział (odsypiał nockę) to może i by się załapał:-p
10) jak widać weny brak, więc tylko napiszę że maqc lofciam cię:-Dmarilyn mi trochę humor poprawiła:rofl2:

Do góry