reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień doberek :)
Ael masz ślicznego synka :-)

Madzia nie przejmuj się. Teraz tworzycie własną rodzinę i nikt nie ma prawa się wtrącać.

Właśnie wróciłam od lekarza :) Wszystko w najlepszym porządku :)

reklama
Ael to gratuluje :D hihi jak poradzilas sobie z Pania w urzędzie ;p ?

Ja dzisiaj chodze wsciekla :p Poprostu mam syndrom "nie mow do mnie , nie patrz, nie dotykaj :D hahaha

Zdjęcie na wystaranym

Ładnie ci brzuszek rośnie! Ale mam wrażenie że jest całkiem malutki jak na te 35 tygodni :-D Taki ładniutki i zgrabniutki :*

Witajcie kochane
ja już po testowaniu, niestety nie było upragnionych II kreseczek, ale @ nocy też nie przyszła, pobolewa mnie brzuszek, więc może jakieś opóźnienie. Mam dziwne przeczucie, że owulacja była w innym momencie, niż myślałam. No nic będziemy walczyć dalej, uszy do góry...
A zapomniałam Wam ostatnio napisać, że mojemu małżonkowi koleżanka z pracy wróżyła, i wywróżyła nam 2 synów he he ponoć jeszcze się nie pomyliła, a ja stwierdziłam, że to nie może być prawda bo przecież jak to nie robić kokardek, kiteczek ;-)

Ja już dla męża zastrzegłam że z następnym dzieckiem ma strzelać w dziewczynkę! :-D Bo te właśnie kokardki, spineczki itp, to wspaniała część macierzyństwa!!!

Dzień dobry!

Przepraszam Was, że nie nadrobię ale zwyczajnie czasu mi brakuję. Mam nadzieję,że u wszystkich dziewczyn jest wszystko ok.

Miq kochana nie przejmuj się, podejście masz super i zobaczysz ze wreszcie sie uda.
Jeśli chodzi o termometr to polecam owulacyjny, jest dokladniejszy a koszt to ok 20 zł. Tempke ja mierzyłam od 4dc.
I jeśli mogę Ci coś jeszcze zasugerować to w jednym cyklu mierz temp i rób testy owu. Ja tak właśnie zrobiłam i mialam pewność czy wierzyć testom, czy się to pokrywa...

Sil już pędzę zobaczyć brzuszek...

Ael i jak tam Wiktorek? Kurde widzialam na FB tylko pare fotek z cudzego konta ale i tak sie zakochałam w Maleńkim:)

Dziureczko ty moja kochana jak ty sie czujesz? Jak ja dawno cie nie widziałam... :-(

Witam sie z rana :)

hehe Ael 4 z minutami a ty juz na forum :D Wiktorek nie daje spać rodzicom ?

Jejjj a ja sie tak stresuje przed tym ginem :( Juz tyle mialam hec z tym @ moim :( A tu mozliwe ze znow jakies leki dostane jelsi to zwyczajne przesuniecie cyklu :( Tak bym chciala zeby sie juz udalo :(

Trzymam kciuki za siebie She z tym ginem! Będzie dobrze... musi być! Koniecznie daj znać co tam wyszło i czego się dowiedziałaś!!!:tak:

Ale mnie dawno nie było! a to dlatego, że cały czas w pracy siedzę :/ Normalnie jak mam jakiś dzień wolny to spędzam go w łóżku :-) ech ta pogoda mnie dobija :/

Witaj!!! Faktcznie dawno cie tu nie było... co tam u ciebie słychać?? ;-)

Atanku no chyba ;) bo ja się nie znam :-D dziś zaczynam 13 tydzień
A to niedobry sen. A siooo

Witam Was dziewczyny :)
Miq tak jak dziewczyny mówią, nie ma @ to jest nadal nadzieja :) trzymam &&&&&&&&&&&&&& ..
Mi test pozytywny wyszedł dopiero 43dc i to jeszcze takamało widoczna kreska ale była. Robiłam bete 35dc i wyszła negatywnie.
Ale lekarze stwierdzili że owulka mi się ładnie przesunęła i ciąża jest młodsza, testy już ładnie grubo wychodzą (a mam 50dc). Lekarze potwierdzili ale nie wytrzymałam i dzisiaj poszłam na bete, jeszcze sprawdzić bo nie wierze :)
Także pamiętaj kochana, nasze ciało lubi robić nam niespodzianki i nawet nie wiemy kiedy :) Głowa do góry :*
She trzymam kciuki za gina!! :* nie stresuj się, wszystko będzie dobrze! :] &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Widzę kochana ze rzuciłaś palenie w związku z wiadomością o ciąży!! Witaj w klubie!! Tyle razy próbowałam ale dopiero maluszek w brzuchu dał mi tą siłę! Swoją droga teraz walcze z myślami zeby nie wrócić do tego okropnego nałogo po porodzie, bo czasem pojawiaja sie myśli ze jak urodzę to nareszcie zapale!!! :szok:

Ale się teraz wkurzyłam :angry: chyba mnie zaraz rozwali!! mój K poszedł do rodziców (bo ustaliliśmy, że na święta Bożego Narodzenia poprosimy wszystkich żeby zamiast prezentów dawali nam kase bo zbieramy na wózek) i chciał im to przekazać czy by na to się pisali. No i przy okazji pochwalił się, że chcielibyśmy ten wózek kupić już po świetach przed sylwestrem no i oni oczywiście jak zwykle swoje mądrości, że po co nam wózek tak wcześnie, ze tak wcześnie się nic nie kupuje a my już mamy wszystko! Że oni tak nie robili... :baffled: a mój małż się wkurzył i mówi, że oni robili jak chcieli a on ma swoją rodzinę i też robi jak chce. A oni na to: że zdarza się, ze przy porodzie jest lekarz ordynator i nie udaje się uratować dziecka.........!!!!!!!!!!!!11 :angry: no po prostu nie mam słów!! wszystko musi być tak jak oni chcą!!!!!!!!!!!!1

OLEJ!! Ja mam dokłądnie to samo!! Tylko ze u mnie teście stracili troje dzieci więc ich strach jest uzasadniony! Ja po prostu im nie mówie co gdzie jak i kiedy kupiliśmy. Oni myślą ze my nic nie mamy jeszcze dla małego a my już wszytkie ubranka mamy i lada dzień będziemy zamawiać łóżeczko z pościelą. Kij im w oko... teściowa już kilka razy mi wspominała ze zrobie im liste i po porodzie oni albo Krzysiek kupi... chyba ją pogieło ze myśli ze pozwole sobie odebrać jedną z najwspanialszych chwil....

Takie osoby trzeba olać a ich rozmowy puszczać mimo uszu (jaka ja mądra teraz... ale jak oni coś powiedzą to zła jestem jak diabli... heh)

ma_gdalena nie przejmuj sie to wasza sprawa ja nie jestem jeszcze w ciazy a juz mam kołyske od siostry tylko lezy u niej na stryszku i co mam powiedziec przeciez do swiat to juz bedzie czas tygodnie przeciez leca niech sie odwala

magd.a ja tez poskładałam cv i czekam
Miq moze jeszcze nic straconego skoro owu była pozno musisz czekac

kaszel mnie meczy a na dodatek wyszla mi opryszczka a tak długo mialam spokoj pewnie przez to ze jestem przeziebiona
stwierdzilam ze do gin pojde juz z wynikami malza
Jutro z michem jedziemy odebrac jego okularki wiecie co sexi w nich wyglada smialam sie z niego ze babki beda sie za nim ogladac

Oj współczuje z powodu opryszczki.. ja już dawno nie miałam na szczęście... to nic miłego, tyle ze u mnie wyskakuję u mnie na policzku a nie na ustach... :baffled: ot tak oryginalnie!

Hej witam się z rana !! :D
Wczoraj mnie nie było bo jakoś czasu brakowało ! :(

Magdalena nie przejmuj się takim gadaniem. Zrobisz jak zechcesz przecież :*
She trzymam kciuki za wizytę ! :)
Miq za ciebie równiez kciuki zaciśnięte !! Jeszcze wszystko się może zdarzyć :*
A z resztą dziewczyn się czule witam !! :-D :*:*:*

Ja sobie czekam cierpliwie na owu dziś 12 dc także lada dzień pewnie zacznie się coś dziać z temperaturką :D Mam taką nadzieję !

No kochana ja bardzo mocno cię dopinguję z waszymi staraniami!!!!!! Oby tym razem te IUI się udało!!!

A ja dzisiaj czuję sie nieco lepiej, ale wciąż mnie mdli...jeszcze nie jadłam śniadania, ciekawo jak będzie po jedzeniu. Dzisiaj oboje z mężem źle spaliśmy... co raz oboje się przebudzaliśmy... mały też bardzo źle spał w brzuchu i się rozpychał... nie wiem co się stało :confused:

Dziekuje Fifka :* Od razu po porwocie zdam Wam relacje :D :*

A jelsi chodzi o wasza nocke to moze zwyczajnie nalezala do tych "gorszych" :) Takze nic sie nie martw ta bedzie lepsza :* :))) Ciesze sie ze juz lepiej z nudnosciami:) Oby przeszlo Ci szybciutko. Pamietam ze nasza Ael tez miala problemy ?! Bidulka chyba duzo wymiotowala i pod koniec ciazy znow miala bliskie spotkania z miska i wc ?

Ael opitoliłaś panie w urzędzie? :-)

Nawet nie miałam za co. Wg przepisów by mały nosił nazwisko Pawła, muszę się zgodzić ja osobiście, a Paweł musi przy mnie potwierdzić ojcostwo. Poszło szybko i sprawnie więc się nie rzucałam, a mały był grzeczny jak znajoma z nim siedziała, także wyszło ok.

Fifka pewnie tak :) Zobaczysz ze jutro juz bedzie dobrze :*

Wiem ze wam troszke dzisiaj tutaj truje ale musze napisac ot jeszcze raz !! "stresuje sie tym gin dzisiaj ;( !! :baffled::baffled::baffled:

kwiatuszek to mamy podobny stan :p ehehee

reklama
a mi sie dzisiaj dłuzy w pracy... ahh wlasnie zajadam goracy kubeczkowy kisiel ;-)
ael super ze załatwiłas ;-) a mały juz ma tydzien ;-) i 1 dzien jak to leci ;-)

Do góry