reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Zdjęcie na wystaranym
Ładnie ci brzuszek rośnie! Ale mam wrażenie że jest całkiem malutki jak na te 35 tygodni

Witajcie kochane
ja już po testowaniu, niestety nie było upragnionych II kreseczek, ale @ nocy też nie przyszła, pobolewa mnie brzuszek, więc może jakieś opóźnienie. Mam dziwne przeczucie, że owulacja była w innym momencie, niż myślałam. No nic będziemy walczyć dalej, uszy do góry...
A zapomniałam Wam ostatnio napisać, że mojemu małżonkowi koleżanka z pracy wróżyła, i wywróżyła nam 2 synów he he ponoć jeszcze się nie pomyliła, a ja stwierdziłam, że to nie może być prawda bo przecież jak to nie robić kokardek, kiteczek ;-)
Ja już dla męża zastrzegłam że z następnym dzieckiem ma strzelać w dziewczynkę!

Dzień dobry!
Przepraszam Was, że nie nadrobię ale zwyczajnie czasu mi brakuję. Mam nadzieję,że u wszystkich dziewczyn jest wszystko ok.
Miq kochana nie przejmuj się, podejście masz super i zobaczysz ze wreszcie sie uda.
Jeśli chodzi o termometr to polecam owulacyjny, jest dokladniejszy a koszt to ok 20 zł. Tempke ja mierzyłam od 4dc.
I jeśli mogę Ci coś jeszcze zasugerować to w jednym cyklu mierz temp i rób testy owu. Ja tak właśnie zrobiłam i mialam pewność czy wierzyć testom, czy się to pokrywa...
Sil już pędzę zobaczyć brzuszek...
Ael i jak tam Wiktorek? Kurde widzialam na FB tylko pare fotek z cudzego konta ale i tak sie zakochałam w Maleńkim![]()
Dziureczko ty moja kochana jak ty sie czujesz? Jak ja dawno cie nie widziałam... :-(
Witam sie z rana
hehe Ael 4 z minutami a ty juz na forumWiktorek nie daje spać rodzicom ?
Jejjj a ja sie tak stresuje przed tym ginemJuz tyle mialam hec z tym @ moim
A tu mozliwe ze znow jakies leki dostane jelsi to zwyczajne przesuniecie cyklu
Tak bym chciala zeby sie juz udalo
![]()
Trzymam kciuki za siebie She z tym ginem! Będzie dobrze... musi być! Koniecznie daj znać co tam wyszło i czego się dowiedziałaś!!!

Ale mnie dawno nie było! a to dlatego, że cały czas w pracy siedzę :/ Normalnie jak mam jakiś dzień wolny to spędzam go w łóżku :-) ech ta pogoda mnie dobija :/
Witaj!!! Faktcznie dawno cie tu nie było... co tam u ciebie słychać?? ;-)
Atanku no chybabo ja się nie znam
dziś zaczynam 13 tydzień
A to niedobry sen. A siooo
Witam Was dziewczyny
Miq tak jak dziewczyny mówią, nie ma @ to jest nadal nadziejatrzymam &&&&&&&&&&&&&& ..
Mi test pozytywny wyszedł dopiero 43dc i to jeszcze takamało widoczna kreska ale była. Robiłam bete 35dc i wyszła negatywnie.
Ale lekarze stwierdzili że owulka mi się ładnie przesunęła i ciąża jest młodsza, testy już ładnie grubo wychodzą (a mam 50dc). Lekarze potwierdzili ale nie wytrzymałam i dzisiaj poszłam na bete, jeszcze sprawdzić bo nie wierze![]()
Także pamiętaj kochana, nasze ciało lubi robić nam niespodzianki i nawet nie wiemy kiedyGłowa do góry :*
She trzymam kciuki za gina!! :* nie stresuj się, wszystko będzie dobrze! :] &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Widzę kochana ze rzuciłaś palenie w związku z wiadomością o ciąży!! Witaj w klubie!! Tyle razy próbowałam ale dopiero maluszek w brzuchu dał mi tą siłę! Swoją droga teraz walcze z myślami zeby nie wrócić do tego okropnego nałogo po porodzie, bo czasem pojawiaja sie myśli ze jak urodzę to nareszcie zapale!!!

Ale się teraz wkurzyłamchyba mnie zaraz rozwali!! mój K poszedł do rodziców (bo ustaliliśmy, że na święta Bożego Narodzenia poprosimy wszystkich żeby zamiast prezentów dawali nam kase bo zbieramy na wózek) i chciał im to przekazać czy by na to się pisali. No i przy okazji pochwalił się, że chcielibyśmy ten wózek kupić już po świetach przed sylwestrem no i oni oczywiście jak zwykle swoje mądrości, że po co nam wózek tak wcześnie, ze tak wcześnie się nic nie kupuje a my już mamy wszystko! Że oni tak nie robili...
a mój małż się wkurzył i mówi, że oni robili jak chcieli a on ma swoją rodzinę i też robi jak chce. A oni na to: że zdarza się, ze przy porodzie jest lekarz ordynator i nie udaje się uratować dziecka.........!!!!!!!!!!!!11
no po prostu nie mam słów!! wszystko musi być tak jak oni chcą!!!!!!!!!!!!1
OLEJ!! Ja mam dokłądnie to samo!! Tylko ze u mnie teście stracili troje dzieci więc ich strach jest uzasadniony! Ja po prostu im nie mówie co gdzie jak i kiedy kupiliśmy. Oni myślą ze my nic nie mamy jeszcze dla małego a my już wszytkie ubranka mamy i lada dzień będziemy zamawiać łóżeczko z pościelą. Kij im w oko... teściowa już kilka razy mi wspominała ze zrobie im liste i po porodzie oni albo Krzysiek kupi... chyba ją pogieło ze myśli ze pozwole sobie odebrać jedną z najwspanialszych chwil....
Takie osoby trzeba olać a ich rozmowy puszczać mimo uszu (jaka ja mądra teraz... ale jak oni coś powiedzą to zła jestem jak diabli... heh)
ma_gdalena nie przejmuj sie to wasza sprawa ja nie jestem jeszcze w ciazy a juz mam kołyske od siostry tylko lezy u niej na stryszku i co mam powiedziec przeciez do swiat to juz bedzie czas tygodnie przeciez leca niech sie odwala
magd.a ja tez poskładałam cv i czekam
Miq moze jeszcze nic straconego skoro owu była pozno musisz czekac
kaszel mnie meczy a na dodatek wyszla mi opryszczka a tak długo mialam spokoj pewnie przez to ze jestem przeziebiona
stwierdzilam ze do gin pojde juz z wynikami malza
Jutro z michem jedziemy odebrac jego okularki wiecie co sexi w nich wyglada smialam sie z niego ze babki beda sie za nim ogladac
Oj współczuje z powodu opryszczki.. ja już dawno nie miałam na szczęście... to nic miłego, tyle ze u mnie wyskakuję u mnie na policzku a nie na ustach...

Hej witam się z rana !!
Wczoraj mnie nie było bo jakoś czasu brakowało !
Magdalena nie przejmuj się takim gadaniem. Zrobisz jak zechcesz przecież :*
She trzymam kciuki za wizytę !
Miq za ciebie równiez kciuki zaciśnięte !! Jeszcze wszystko się może zdarzyć :*
A z resztą dziewczyn się czule witam !!:*:*:*
Ja sobie czekam cierpliwie na owu dziś 12 dc także lada dzień pewnie zacznie się coś dziać z temperaturkąMam taką nadzieję !
No kochana ja bardzo mocno cię dopinguję z waszymi staraniami!!!!!! Oby tym razem te IUI się udało!!!
A ja dzisiaj czuję sie nieco lepiej, ale wciąż mnie mdli...jeszcze nie jadłam śniadania, ciekawo jak będzie po jedzeniu. Dzisiaj oboje z mężem źle spaliśmy... co raz oboje się przebudzaliśmy... mały też bardzo źle spał w brzuchu i się rozpychał... nie wiem co się stało

She123
Fanka BB :)
Dziekuje Fifka :* Od razu po porwocie zdam Wam relacje
:*
A jelsi chodzi o wasza nocke to moze zwyczajnie nalezala do tych "gorszych"
Takze nic sie nie martw ta bedzie lepsza :*
)) Ciesze sie ze juz lepiej z nudnosciami
Oby przeszlo Ci szybciutko. Pamietam ze nasza Ael tez miala problemy ?! Bidulka chyba duzo wymiotowala i pod koniec ciazy znow miala bliskie spotkania z miska i wc ?
A jelsi chodzi o wasza nocke to moze zwyczajnie nalezala do tych "gorszych"
Ael opitoliłaś panie w urzędzie? :-)
Nawet nie miałam za co. Wg przepisów by mały nosił nazwisko Pawła, muszę się zgodzić ja osobiście, a Paweł musi przy mnie potwierdzić ojcostwo. Poszło szybko i sprawnie więc się nie rzucałam, a mały był grzeczny jak znajoma z nim siedziała, także wyszło ok.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Tak She dobrze pamiętasz! No mam nadzieję ze to tylko chwilowy wirus a nie coś poważniejszego...
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Ja dzisiaj chodze wscieklaPoprostu mam syndrom "nie mow do mnie , nie patrz, nie dotykaj
hahaha
to ja tak mialam wczoraj i beczlam jak dzieciar nieznosny
fifka mi na ustach niestety ale odkad biore folik nie mialam bardzo długo
Karolina Romanowska
Zaangażowana w BB
Fifka a wszystko okej :-) czekam na @....
reklama
Podziel się: