andav
Fanka BB :)
przyda sie jak bedzie trzeba podgolic do porodu :-)on mnie nie goli tylko depiluje
no i ma wprawe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyda sie jak bedzie trzeba podgolic do porodu :-)on mnie nie goli tylko depiluje
no i ma wprawe![]()

Super !!Problemu z depilacja "tam" nie mam.Natura mnie troche oszczedzila,malo czego jest :-)
Na koniec moich dzisiejszych wypocin,chce sie pochwalic osiagnieciem mego kochanego Kroliczka.Niecale 20msc,a zaczela liczyc do trzech!Dumna Mama sie z Wami zegna i zyczy milego wieczoru.Moze jeszcze pozniej wpadne:-)

W szpitalu ,gdzie rodziłam Kubusia do porodu nie golą ,tylko wygalają sam ten pasek,gdzie planują naciąć kroczeprzyda sie jak bedzie trzeba podgolic do porodu :-)![]()

sam poród mnie tak nie przeraża jak to
skóra jest tak mocno naprężona ,że bólu żadnego nie czujesz.nie wiem jak u was ale ja jak słyszę nacięcie krocze to aż mnie ciarki przechodzą....sam poród mnie tak nie przeraża jak to
![]()
Mam dokladnie to samo:-nie wiem jak u was ale ja jak słyszę nacięcie krocze to aż mnie ciarki przechodzą....sam poród mnie tak nie przeraża jak to
![]()

czyli chyba wolę cięcie ???