Mati moj najlepiej beka jak go na brzuch poloze , chwile go w pionie trzymam , pozniej na brzuszek i beki leca jak stary hehe moze sprobuj ??
Milka no wczoraj to chyba byl miedzynarodowy dzien cyca hehe
moj tez niezle wsowal i co chwile wolal o jeszcze ... a pozniej malo mi piersi nie pekly w szwach tak naprodukowlo sie
Kasiadz nie tylko u ciebie bylo cyckowo

dzieci maja gorsze dni i to nie jest twoja wina i tego , ze cos zle roisz !!! glowa do gory jeszcze nie raz bedzie mega kryzys i jakies lzy .. tak to juz jest

ja od kiedy na spokojnie podchodze do wszystkiego lepiej sie jakos czuje i maly tez spokojniejszy

tlumacze sobie zawsze , ze on tez moze miec gorszy dzien , jemu jest ciezej niz mi , bo nie wie co sie dzieje i nie moze powiedziec i mi to pomaga i dodaje sil do walki
a u nas wczoraj po raz pierwszy dzien z placzem tj nie caly dzien ale najpierw bylo chlipanie po spacerze i drzemki polgodzinne,a wieczorem jak zwykle - oczy jak 5zl i oglada sobie wszystko, zmeczenie juz dawalo sie we znaki ale nie pojdzie spac do lozeczka bo placz, brzuszek go nie bolal , bo widze ,ze sobie spokojnie w miare lezy tylko placz chyba ze zmeczenia, utulilam go, pogadalam do niego i usnal, spal dobrze cala noc- tyle co na cyca i znow w kimono..
*tutaj na bole brzucha sa zywe kultury bakterii w kropelkach
*kapiel zalecana 2 razy w tyg i zadnych oliwek, balsamow, plynow do kapieli - tylko woda (sciera sie naturalna powolka ze skory)
*pupe myje pod kranem - woda (zadnych zaczerwien nie ma, na pampersy chyab troche nie poszedl - bylo troche jakby czerwono , przestalam uzywac - jest lepiej), chusteczek uzywam tylko w nocy jak na szybko przebieram pieluche - a moj zazwyczaj po kilku pociagnieciach z cyca robi kupsztala :-) czyli ZADNYCH KOSMETYKOW
co kraj to obyczaj, co nie?
byl maly mroz w nocy a teraz slonce, bedzie piekny spacer dzis :-)
u nas wczoraj tez taki sobie dzien , za to jak padl ok 18 to ledwo wstal na cyca ok 22
co do kapieli ja sobie nie wyobrazam myc tylko 2 razy w ciagu tyg. ... moj zaleje sie mlekiem , obkupka , obsiucia , jak steka to sie niezle poci i cala glowka mokra i az slony jest

no i od tego wszystkiego zapachy nie sa fajne po calym dniu , takze kapiel codziennie , albo max co 2 dzien

ja sama bym sie sama woda nie umyla , bo jakos tak nie swierzo pozniej bez zelu , wiec malego tez myje w Mustela i ma sliczna skorke

fajnie , ze slonko macie

spacerek bedzie udany

ja dzisiaj lenia mam i siedze w domu , posprzatalam juz chalupe , maz wroci ogarne siebie i jakis obiad machne
hejka laski
ale mam kochane dziecko!! nakarmilam ja wczoraj o 23 i od razu zasnela.... obudzila sie dopiero o 5.30!!! szok!! ale jak juz wstala to zjadla az 2 cyce na raz chyba nadrabiala to co w nocy opuscila hi hi ale wkoncu sie wyspalam chociaz troche
moj od 2 dni nie wstaje na karmienie o 2

teraz je ok 24 i pozniej ok 4.30

i tez sie ciesze , bo troche dluzsza przerwa na spanie

oby tak juz zostalo !!

i u ciebie tez