reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kaamaa bardzo fajna proocja:tak: ja za swój kiedyś tez cos ponad 30 zł dawałam o tego młody go nie lubił:confused2:
młoda mama 93 27 luty mówisz, hm kto wie moze maluszek troche poczeka i urodzi sie 29 lutego:-p;-)
gosidia zdrówka!
Malwina Zdrówka dla Zuzi
Liza zdrówka dla Hani te choroby to normalnie masakra:/
burzowata mnie sie podoba bardzo, ale kolor hm u nas na studniówce była tylko jedna biała sukienka i kolorystycznie nie bardzo to pasowało na taki wieczór, ale moda jest rózna i teraz są zmiany. Jesli chodzi o wyglad, dla mnie prze sliczna;-)
Vi sliczne to łóżeczko, ale róz mnie bije po oczach:-D:-p.
trinaa nie smiej sie kto wie oze dostanie sie do nastepnej edycji mam talent i co wtedy zrobisz:-p, ale fajnie ze tak sobie radzą obydwoje przynajmniej spokojnie mozesz gdzieś wyskoczyć:tak:
Vegas ty to asz dopiero ZOO w domu a ryby z oczka na zie wyjujecie czy to takie głebokie oczko ze nie zamarza?

Co do ubezpieczeń ja mam grupówke z InterRisk, wczesniej w PZU byłam ale cóz składka mniej wiecej jak obecnie a odszkodowania mniejsze:sorry:, z reszta ja i tak z nich jeszcze nie korzytsałam to mi wisi ale patrze tak przyszłościowo jakby coś. No a składka u nas to niecałe 50 zł.

My po lekarzu

Narzie osłuchowo czyso, ale ma zaczerienione uszka i mamy zawisinę i krople a w piatek wizyta kontrolna.
Tylko zastanawiam sie gdzie mogło ją przewiaz jak ostatnio nie wychodzimy ..

Nie chciałabym aby maleństwo urodziło się 29 lutego. A co do suwaczków to nie umie ich wstawiać więc jak narazie ich nie dodam:(:(
Obiadek idę zrobić i za sprzątanie trzeba się zabrac:):)

Hej przepraszam Was że nie pisze ale weekend szalony był w sumie do dziś dochodze do siebie po tym struciu bo jeszcze rozwolnienie mam...Dzisiaj to w ogóle masakra bo Kuba daje w kość Mariusz mial kolkę i walczyłam z nią od rana, próbowalam sie czegos pouczyc poczytac ale nie dałam rady... Czekam aż Mariusza odbiorą no i potem spróbuje choć niewiem czy cis z tego bedzie bo głowe mi zaraz rozsadzi :baffled:

młoda93 eee taka orginalna data:tak::-p, a co ty robisz tak na co dzień?
pati to ile ty tych dzieciaków w domu masz:szok:. Zdrowiej kobieto!
Malwina wystarczy z podbiegła do otwartych drzwi i mogło ją zawiać:tak:. Dobrze że oskrzela czyste:tak:

umi jaki róż???
tam jest liliowy :-p zielony... no i na dole trochę różu :-p
ja tez nie mubię różowego kolorku hihi ale ten pokoik mi się taki spodobał :-)
niestety w nosym domu mamy kremowy :sorry: i muszę coś z tym, zrobić.. jakieś naklejki i ozdoby bo nie możemy malować ścian :-(

reklama
Do góry