A ślub kościelny, czy cywilny? Planowaliście to wcześniej, czy ze względu na dzidzie?Macku - robimy przyjecie weselne typu obiad, kawa i ciasto w restauracji ale tylko dla rodziny blizszej ok 30 os.. na wesele tradycyjne nie mialabym mocy
A mnie strasznie boli brzuchol dzisiaj...jeszcze w ten sposob nie bolal.... taki ciezar czuje w brzuchu i ciagniecie z kluciem...ale nie na samym dole tylko w czescie pomiedzy wysokoscia pepka a samiutkim dolem;/ wzielam nospe i zobacze co dalej ale sie zmartwilam... bo dzisiaj nie wymiotowalam tak jak zawsze...(
Do tego bola jakby nerki ale podejrzewam ze to krzyz....
naprawde sie martwie.
Bólami aż tak się nie przejmuj - jak to mówią raz na wozie, raz pod wozem;-) A stresem na pewno sobie i fasolce nie pomożesz.
No super!A ja już po lekarzu - GENIALNA PANI DOKTOR!!!
1. zrobiła full wywiad - pytała chyba o wszystko
2. dostałam skierowania na:
- toksoplazmoza IGM i IGG,
- cytomegalia IGM i IGG,
- chlamydia IGG i IGA,
- krzywa cukrowa i insulinowa po obc 75g glukozy
- różyczka
- poziom: progesteronu, testosteronu, DHEAS (cokolwiek to jest) - to w 20-23 d.c.
- tarczyca: FSH, estradiol, prolaktyna, TSH, ft3, ft4 (to w 2-5 d.c.)
Przebadała - stwierdziła,że macica wróciła do normalnego stanu, na usg stwierdziła że się ładnie oczyściła i że jajniki i macicę mam jak malowane!!!
Do tego przebadała piersi...
normalnie byłam w szoku, wiem że to powinien być standard, ale po tamtej poprzedniej to ta jest jak anioł co mi spadł z nieba!!!!
Standard to na pewno nie jest.