dagne
Fanka BB :)
Gosia, ale ja to na za 2 tyg
do 2 muszę wytrzymać i zaciskać nogi xD A teraz piszę już dobranoc, bo co mi świruje lapek
tak więc stosunkowo udanej nocki wszystkim 
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja na to, no tak to jest na zywo i dziewczyny ciagle cos dopisuja, a ona patrzy sie na mnie i mowi 'ta, jasne'
normalnie rece opadaja 
ale maxuell chętna dopiszemy do wekendzikiu a co tam prosze bardzo kochana
no padłam to i uwaga trafna to wymysł faceta napewno no to malin spróbujemy znaczy liści tylko ciekawe czy u mnie będą bo doz-u aptekę mam daleko ale co tam przecież M wyślę że potrzeba pierwszej ręki bo on nie daje rady 
Weszłam się w sumie tylko przywitać. Od 18-ej mam dość bolesne skurcze co 2 min. Torbę dopakowałam, wykąpałam się i czekam... nie wiem jeszcze na co ale czekam.

w sumie juz mozesz
ciaza donoszona dawaj znac kochana-a myslalam ze sie spotkamy choc jeszcze klamka nie zapadła:-)
my już tu nie możemy się doczekać na następne grudniowe maleństwa :-) trzymam mocno kciuki!