reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobranoc kochane ;* milej nocy ;-)

a staraczki do roboty ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
jeden ze spiochow juz sie wita:-p:-D dzisiaj z wami posiedze wiecej wczoraj dorwal mnie jakis smutny humorek:zawstydzona/y: ale dzisiaj juz lepiej:-p

Fifcia - 100lat kolejnych rocznic ci zycze i duzo zdrowia dla mamy i wujka ciezki dzien mialas:sorry:

Ewika- sliczna twoja coreczka :tak:

cos mialam odpisac i umknelo mi gdzies:sorry:

hehe nom suwaczki to jednak duzy plus:):-D a tak jakos nie wiem chyba od siedzenia w domku moja chandra mnie dorwala moj chlop jak zwykle przez weekend mnie wkurzyl ale wszystko ok:tak: troszke go chyba przerasta sytuacja zmian i boji sie ze dziecko bedzie wazniejsze od niego

hej dziewczyny
ewika: śliczna córcia, i rosnie tak szybko :tak:

fasolkadzieki za rady, lód troche działa ,a mości to nie mam, bo nie chciała w aptece mężowi sprzedać,

No ja juz od 8 na nogach, małego wyprawiłam do szkoły, w sklepie byłam, teraz jem śniadanko, no i musiałm poleżeć bo bym znowu zemdlała,

Co do prezentów, to ja już się rozglądam, ale bardziej coś dla teściów, rodziców, pod choinkę, bo dla mojego kochanego to cos tam zawsze wymyślę,

reklama
mój ostatnio zawalił tekst "kurcze, a jak się małe urodzi to ja będę sam całe wieczory spędzał bo wy (w sensie ja i dziecko) będziecie tylko spać" buhahahhha myślałam, że padnę. I mu tylko powiedziałam kochany, będziesz się cieszył jak się raz w tygodniu wyśpisz ;-)
lamiav dlaczego nie chciała mu sprzedać?

Ostatnia edycja:
Do góry