reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF oj mi to nie przeszkadza że Domi z października po prostu tak bym chciała:) Nie wiem musi być to Wasza wspólna decyzja:)|

Anula
no właśnie o to też mi trochę chodzi C siostry syn jest z listopada no i ciężej mu było z nauką czytania skupieniem się bo jest jednak duża rożnica między dziećmi ze stycznia a z końca roku bo jedne już prawie rok mają a drugie dopiero na świat przychodzą:)

Patrycja
ale Cię rozpieścił:) do nauki:p:p żartuje oczywiście

Siwa poczekaj do końca tygodnia nie warto się nakręcać:)

C dziś do roboty poszedł mam nadzieje że nie za szybko ja dziś się zbuntowałam nie założyłam pampersa i jak na razie 1:0 dla mnie sikanie było i majty suchje:)

reklama
Kasiu musiałabym usiąść w końcu do tego bo dni coraz mniej a i bliżej tym większa trema :eek:
Nooo mam nadzieje że nadal bedziesz wygrywać z siuskami :):):):)

edit... zlitowałam sie nad sobą i zrobilam sobie kawki zbożowej :D:D:D:D:D

dzieki dziewczny za mile slowa :) cale szczescie malo pamietam...
Kasiek widze ze dobrze Ci idzie z odzwyczajaniem malej ;-)
siwa to oby testowanie bylo owocne :-)

witam;)
Ja na nogach od 8 a dziwne ze maly spal tyle zwykle do 7 ale wolalabym zeby wczesniej wstal i spal spokojnie bo dzis w noc strasznie sie krecil, rozkrywal itd kilka razy wstawalam. Teraz czekam na kolezanki, zaraz maja byc
Kasiek u maluchow zwykle widac ta roznice bo juz tak w 4 kl niekoniecznie chociaz to nie regula. Moja 2 siostra jest z konca listopada i problemow nie miala a ta z grudnia w tym roku ma mature i ciagle ma pod gorke, u niej to wynika tez z tego ze w klasach 1-3 duzo opuszczala bywalo tak ze i mies nie chodzila bo ciagle cos jej bylo jak nie szpital to zlamanie itd w sumie 7 razy gisp miala
Siwa, nie nakrecaj sie ale kto wie moze za 1 razem sie udalo:-D
Patrycja mnie ostatnio tez glowa strasznie bolala, nawet tabletka guzik pomogla w wiadome przy dziecku sie nie odpocznie a Ty to juz calkiem;-)
Umi troche za daleko mam do Ciebie bo bysmy razzem swietowaly:-D
A co sie dzieje z Ewi?juz kilka dni jej nie bylo

hej dziewczyny,tylko na chwile wpadlam zeby napisac ze juz po probnej maturze,wydaje mi sie,ze niezle mi poszlo, wypracowanie pisalam z Przedwiosnia ktore dokladnie omowilam wiec jestem zadowolona:-) co do pytan to 2 mam zle,ale reszta powinna byc :tak: dokladnie dowiem sie jak sprawdza,w kazdym razie napewno zdalam:-p potem zajrze,teraz lece cos zjem bo juz mi brzuch gada:sorry:

Patrycja ja niby mam cisnienie ok ale czasami tak boli ze tabletke mozna sobie w d... wsadzic:wściekła/y:
Burzowata, gratulacje;-)matura tak naprawde nie jest trudna:tak:no i fajna lektura sie trafila ja na probnej mialam Dziady i Lament Swietokrzyski a na wlasciwej Lalke ale kiedy to juz 4 lata:-D
A to moj niunio, nadal lysy:-D

NIe zyje... dziś go znalezli kuzwa...dziewczyny zabilabym ich!!!;(
znalezli go powieszonego na sweterku swoim sweterku...
juz nie psuje humorów...
milego dnia.

Helloł

Siwa jak mi się wydawało że jestem w ciąży to wszystkie możliwe objawy miałam :-D mdłości bóle piersi, jak zrobiłam test to wszystkie dolegliwości przepadły ;-)

Kasiek i co z tym łóżkiem? bierzecie te które pokazałam? ja już mam upatrzone i chyba zostanę przy tamtym wyborze.

Pati Ty masz za wysokie czy za niskie ciśnienie? nie robili Ci więcej żadnych badań?

Anula mi z racji daty urodzenia było ciężko w podstawówce w dogonieniu, nasz klasa praktycznie co roku miała najwyższą średnią więc moze to dlatego? nie wiem, a później już nie "czułam" róznicy.

Burzowata fajnie że dobrze Ci poszło oby tak dalej :tak:

Julka się usypia ja zamarynowałam karkówkę na jutro a dzisiaj szkrzydełka w sezamie dla mnie, a dla J normalnie ćwiartki bo dla niego skrzydełka to nie mięso tylko kości ;-)

reklama
Hej hej heloł ;-):-):-D:-):-):-);-)
normalnie jestem w :szok::szok: Rafał wczoraj wypił mleczko o 19.30 po 20stej zasnął i uwaga obudził sie na jedzonko o 7.30 ;-):-) normalnie :szok: ...

A i od jakiegoś tygodnia poszukuje gdzie popadnie mojej koleżanki z dawnej szkoły bo zgubiłam jej nr tel. Normalnie juz wszystkiego probowałam . :-( i niet . A nie powiem ze tęskono mi za Nią :-(

Kasiek
dobrze ze z C juz lepiej ;-)
Liza zdrowka ;-) jak dzieciaczki ?:-)))
Malwina zuch z Zuzi ;-) .
Umi kochany Kacperek :-0 nie ma to jak pykyje mamusia :-). Praktyki jako sprzedawca . ;-)
Patrycja gratki "nasiusiania przez Kubusia tam gdzie powinien" :-) . A jak tam Sebastian ? Jak dzisiaj samopoczucie ?
Herbatka czytając przechodziły mi ciarki . a gdzy polozyli Ci księzniczke na brzuch poleciały mi łzy ;-):-).
Gosdia niee dziwie ci sie jak Rafał dostal pierwszy raz katar to panikowałam ,
Siwa &&& za testowanie ! ;-)
Gosia kurcze przykro mi . Wspolczuje :-(
[*]

Do góry