reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Gratulacje!!!Dziewczyny jesteśmy z dzidzią bezpiecznelekarz napisał, ze wyniki bardzo dobre;-)
Proszę o dopisanie mnie do wątku zamkniętego.
tialana
Nie pamiętam która z was pytała o szkodliwość częstego usg, ja miałam już 4 takie badania a między 2 i 3 były zaledwie dwa dni odstępu, wydaje mi się że gdyby były szkodliwe, to w ogóle nie były by przeprowadzane w ciąży, ale mogę się mylić
Gratuluję udanych wizyt :-)
Buziak to my chyba wypijemy piccolo za Nanulikę i jej dalsze poczynania ;-)
katrina115
Potrójna Mama
cześć i czołęm!!
dotarłam do końca...
kasiulka - a ja się z Tobą nie zgodzę, fakt, że jestem troszkę dalej niż Ty w ciąży, ale uwierz mi, że to brzuszek i to juz całkiem, całkiem - w niedziele oglądałam moje zdjęcia z połowy pierwszej ciąży i był zdecydowanie mniejszy... , z tym, że to mój trzeci raz
dotarłam do końca...
kasiulka - a ja się z Tobą nie zgodzę, fakt, że jestem troszkę dalej niż Ty w ciąży, ale uwierz mi, że to brzuszek i to juz całkiem, całkiem - w niedziele oglądałam moje zdjęcia z połowy pierwszej ciąży i był zdecydowanie mniejszy... , z tym, że to mój trzeci raz
Witajcie dziewczyny
gratuluję udanych wizyt trzymam kciuki za wszystkie kolejne- ja do poniedziałku juz nie moge się doczekać
Nanulinka gratuluję wygranej
))
Cały dzień sprawdzałam wieści co z Dorotą jeszcze kilka dni temu pisałam żeby się nie martwiła, tak się martwię ale mam nadzieję ze będzie ok trzymam za to kciuki Dorotko.
gratuluję udanych wizyt trzymam kciuki za wszystkie kolejne- ja do poniedziałku juz nie moge się doczekać
Nanulinka gratuluję wygranej
Cały dzień sprawdzałam wieści co z Dorotą jeszcze kilka dni temu pisałam żeby się nie martwiła, tak się martwię ale mam nadzieję ze będzie ok trzymam za to kciuki Dorotko.
buziak
Nie pamiętam która z was pytała o szkodliwość częstego usg, ja miałam już 4 takie badania a między 2 i 3 były zaledwie dwa dni odstępu, wydaje mi się że gdyby były szkodliwe, to w ogóle nie były by przeprowadzane w ciąży, ale mogę się mylić
moja endokrynolog sie smiała, ze radio to tez fale;-)
ok gorzałę postawi na chrzcinach

tialana
Buziak no na chrzcinach to tak ale tylko tym co karmić nie będą ;-)
buziak
Buziak no na chrzcinach to tak ale tylko tym co karmić nie będą ;-)
dzieci spac lepiej będą;-)
nanulinka - cos ucichłaś? czy mi sie wydaje;-)
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
No Ty już jesteś w 13 tyg, ja w 9 tyg to jest zasadnicza różnica ;-)