reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka haha.. ja po sexie też odwracam się dupą i idę spać :-) to M. sie do mnie przytula..:-p

a u mnie @ ani widu ani słychu.. i teraz mam pytanie do tych co brały lutkę podjęzykowo na wywołanie.. mam w domu lutkę i chyba muszę się z nią zaprzyjaźnić..
ja brałam lutkę podjęzykowa, ale czy nazwać to można na wywołanie? Po odstawieniu tabletek anty dostałam lutke i miałam ją brać od 15 do 25 dc.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ;-)
Kurczę dzisiaj jakiś mnie taki kryzys dopadł. Nie mam na nic ochoty ani siły. Najchętniej zaszyłabym się w domu i nie wychodziła. Kurczę ale fajny wczoraj film widziałam o ucieczce z Syberii podczas wojny...tylko tytułu nie pamiętam.

hej kochane ale sie dzis wyspalam :-) jak tam humorki fasolka to spoznione ale smacznego:-D ja mam ochote na drozdzowke z budyniem :-p dzis musze zrobic zakupy jakies wieksze. Gadalam wczoraj z tym moim na temat wyjazdu odpoczynku i stwierdzil czy wytrzymam jeszcze z dwa tygodnie ze zaraz swieta i pojedziemy na 2 tygodnie wypoczac wczoraj troche wybuchlam jak zwykle i wygadalam co mi lezy na watrobie hehe;-) w koncu zrozumial ze musi troche wiecej teraz mi czasu poswiecic:tak:

a gdzie neciuszka??? co z nia??

Hejoo !!
Myślałam że dużo bedę musiała nadrabiać a tu pustki ! ;p
Dziś mam 27 dc i czuję się małpowo od 4 cykli mam w 28 dc @ także chyba wróciło w końcu do normy :) Także jutro powitam moją @ ale jakoś mnie to nie martwi nie wiem czemu :crazy: ??

Co tam u Was?
Zafasolkuje dzidzia wie co dobre ! Też bym sobie zjadła taką rurkę :-D A jak Ty w ogóle się czujesz ? Masz jakieś wredne objawy :p typu przytulanie się z kibelkiem czy spokojnie znosisz ciąże?

Lauraa uwielbiam ten film :)
Mag witaj !! dobrze jest szczerze powiedzieć co ci dolega i męczy! Przynajmniej jest wszystko jasne czego oczekujesz :):)

ulzylo mi i jemu bo widzialam ze w koncu sie przelamal do rozmowy :-p ale czasem ich myslenia nie rozumiem po co sie dusic niz powiedziec ze bal sie ze dziecko bedzie wazniejsze niz on?? masakra hehe zazdrosc tatusia sie obudzila zapytal czy teraz chce robic juz jakies zakupy dla malucha ;-) i tak w koncu zostaje wszystko jak narazie w polsce dopoki nie zmienimy lokum na wieksze:-)

A ja dzisiaj znowu wstałam lewą nogą... jestem wku*wiona i zła jak cholera!! :angry: tyle razy już o to były kłótnie... pozwoliłam mu już palić w łazience.... nie nie ku*wa on wciąż pali w pokoju jak ja śpie... w tym pokoju będzie dziecko, chce żeby wszytko "odpoczęło" od dymu papierosowego przed narodzinami... i co? W dupie mnie ma!! :wściekła/y: w pokoju stoi wózek... mówie temu debilowi ze gdzie będzie wsadzał później dziecko??? DO POPIELNICZKI!!!?? A rano ma jeszcze czelność burzyć się że ja muszę dłużej przygotowywać się do seksu (znaczy psychicznie) a tfu ku*wa ja mu dam seks... spadam dzisiaj na cały dzień do mamy i mam go gdzieś...

oj fifciu kochana rozumiem cie moj tez pali :-( ale doslzismy do kompromisu ze ma palic w wc i tak chodzi nie smrodzi mi w pokoju ale chyba bym zatukla jak by zapalil w pokoju ja nawet nie mam nic wozka itp ale nie zniosla bym teraz palenia w pokoju i wdychania dymu :zawstydzona/y: wcale sie nie dziwie ze zla jestes <tule kochana >:* mocno moj ma dwa wyjscia balkon albo wc do palenia i ogolnie stara sie nie palic wcale w domu

Ojj fifcia faktycznie ja też bym się wkurzyła ! Sama kiedyś paliłam a teraz dym strasznie mi przeszkadza całe szczęście mój nie pali ! :) Musicie spokojnie pogadać przecież jest odpowiedzialnym facetem i chyba nie chce żeby wszystkie rzeczy jego dziecka śmierdziały fajkami! Trzymam kciuki za owocne rozmowy i nie denerwuj się :tak:

reklama
raz dziennie tylko ? no u mnie dziś wg suwaczka 56 dzień..

Magda 56 dni to dość sporo... tzn ja tam nie orientuje się w Twoich cyklach ale może przydałby się jakiś sikacz??? :-)

Fifka no to nie dziwie się, że się zdenerwowałaś!! Faceci są chyba jacys upośledzeni umysłowo... :baffled: mój mąż pali na korytarzu, rano sobie pozwala na palenie w domu przy oknie dachowym... na szczęście nie leci nic do domu ale i tak mnie to strasznie denerwuje.

A ja dziś jestem już cała podniecona bo zaczynam prać ubranka dla mojego maluszka :-) w piątek jedziemy po komodę więc akurat będę miała już troszkę rzeczy wypranych i wyprasowanych!

Do góry