reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
u mnie też słonko i chyba na złość niektórym (za ignorowanie mej istoty) wstawię zaraz zdj widoku zza okna:-p:-p:-pa na spacerek my sie wybrać musimy więc nie ma co marudzić:cool2:

Ano...:cool:
Amelka dokończyła rozciapywanie jajecznicy po otoczeniu,to chyba się rusze....od jakiegoś czasu tak ma-kiedyś miała,że sie tak wyrażę"poważny" stosunek do jedzenia- siadała i jej celem było zjesć,niewazne juz jakim sposobem.A teraz sciska w łapkach,że między palcami wychodzi,usiłuje mi wciskac te brudne łapki do ust,żebym jadła,rzuca jedzeniem...nie to,ze niegłodna,bo jak ją karmię,to paszczora otwiera i je.Tylko to ciapanie się w nim tak średnio mi się podoba:no:

emis super ze u was wszystko dobrze oby tak dalej a co do bateri to u mnie jest to samo jak sie na cos napale zmobilizuje to czegos zawsze brakuje a pozniej juz mi sie niechce
rysia mam nadzieje ze zakupy sie udaly
happy ja tez sie napalilam na milczenie owiec usnelam na drugiej reklamie te reklamy sa zdecydowanie za dlugie
alicja pieczesz ciacha?pije teraz kawke i takie ciacho to by mi tu przypasowalo mniam doczytalam ze z jablkami nie no teraz to juz wogole mam na nie ochote
makuc szefa to tylko zazdroscic pozostaje
alicja nawet po winku mysli jak swoja corcie wystroic brawo
dziulka powiedz mu ze to ze inaczej wychowano nie ma znaczenia bo to nie jego rodzinny dom tylko wasz a tu inne zasady obowiazuja
ida zdrowka dla was szczegolnie dla michalinki bo my stare damy rade;-)

witam nadrobilam tyle ile sie dalo teraz postaram sie byc na bierzaca u nas lepiej kubus niemial w nocy temp ale budzil sie ze 3 razy teraz ma 38 ale nie rosnie kurcze niewiem co robic mamy na dzisiaj te bilety na bajm ale boje sie go zostawic i jechac ze cos sie zmieni temp podskoczy a nas niebedzie chyba sobie darujemy:-(moj k jeszcze spi ale zaraz go z wyra sciagam niech sobie niemysli ze wszystko na mojej glowie bedzie przydaloby sie jakis obiad zrobic a w lodowce wiatr tylko zostal.jak mi sie nic niechce skusilabym sie tylko na jakis szoping ubraniowy:-Dpogoda u nas oczywiscie do tylka tylko w lozku lezec.kurcze troche mi to zajelo czytanie i pisanie a dzieci sie domagaja jajecznicy uciekam pozniej sie odezwe.acha przepraszam dziewczyny ktorym nic nie odpisalam ale niedam rady nadrobic tyle stron wiem ze u nat sie zle dzieje kochana trzymaj sie i nie dawaj sie smutkom

Ja się tylko przywitam, nie mam siły ani czytać ani pisać za bardzo :-( Patryk dalej chory :-(

Widze, że tu wczoraj niezła imprezka była :happy: A ja padłam chyba przed 22 z telefonem w ręku :eek:

doris
:***

Wpasowując się w najnowszy trend i korzystając z makuciowego linka ;-) ja również zmieniam w avka, a co :-p

Tulam wszystkie zdołowane mamusie, chore dzieciaczki i te którym nic nie dolega również :tak:

witam się ledwo przytomna. Pobódek troszkę mniej ale były i 5,10 niunia chyba do żłobka wstała. Trzba było wstać i zrobić flache. Generalnie bałam się że przy grarach się przewróce.
Na dwórku wygląda jak by śnieżyca szła :eek:. Czekam na pore obiadową u małej i ide do biedronki bo musze pokupować jakieś łakocie na imieny. W tygodniu nie chce małej męczyć.
No i musze jakiś drobiazg wymyślić na prezent dla mnie.

happy z moja mama by zostal ale i tak sie troszke boje musze jeszcze pogadac z k co on mysli juz mi tak kasy nie szkoda jak tego koncertu bo napalilam sie na niego jak tylko dowiedzialam sie ze beda u nas!
kurcze jakie tu zmiany avat polapac sie nie idzie kto kim jest:-D

Bry wszystkim, jestem dziś nietomna podobnie jak wiele z Was, nocka po prostu do d***
Oliwia właśnie usnęła po półgodzinnym spacerze na nóżkach a ja mam chwilkę by Was poczytać, ale pewnie nic już dziś mądrego nie stworzę, bo brak natchnienia i nastroju... Łączę się w bólu z niewyspanymi, dobitymi Mamusiami a zdrówka życzę wszystkim chorym dzieciaczkom i mamom też...

reklama
Młoda śpi od godziny tak więc mam chwilę czasu dla siebie i dla Was :laugh2::happy:
IDEK dobra kobieto o jakim ignorowaniu Twojej osoby Ty tu nam gadajusz? a zdjęcia wstaw i to nawet nie żebym zazdrościć mogła ale żebym swe oczęta słońcem nacieszyła, bo u nas chmura na chmurze i oo :crazy: udanych łowów. P.S. 7.15 to nie aż taka tragiczna pora. Pomyśl sobie o tych co przez 6 wstaja i jeszcze śniadanie inne niż mm robić muszą :sorry:
o HAPPY avek zmieniła i ROXI tyż :-D
WIOLI fajnie, że się zameldowałaś i cieszę się że z Kubusiem powoli lepiej. Z tym Bajmem to rzeczywiście trudna decyzja, bo jakby tfuu tfu nagle temp. skoczyła a Was by nie było to :-(
ROXI Ptyś dalej choruje? :sad: mam nadzieję, że jak już się w końcu wykaraska to długo, gługo nic łapać nie będzie! zdrówka mu ode mnie pożycz i :*** ślę!
DAWIDOWE przebiłaś mnie z tą pobudka o 5.10.
KANIA tak rano na spacerze już byliście :szok: ja jeszcze w piżamie chodzę i powoli mobilizuję się do tego, żeby wstać i głowę umyć No i współczuję nocki...

wypiłam 2kawy a dalej ledwo na oczy widzę.

Do góry