Póki Kundzia śpi nadrobiłam wczorajszy wieczór, a z tego co czytam to było mocno %.
Mój co prawda też, goście się zeszli, dziś ich cd... ale dziś już odpuszczę sobie...
Znów zmiany avków???
A już się przyzwyczaiłam, eh od nowa trzeba..
Alicja na mnie to już chyba nic nie działa, im więcej leków tym gorzej więc chyba zaprzestanę bo w lekomanię wpadnę...a spineczka dla Isi cudna, że też takie pomysły Ci o tej porze w głowie i to jeszcze po %.
Wioli super że z Kubusiem już lepiej, ooo makaron ze szpinakiem mniam mniam może wrzucisz przepis na kulinarny...
Makuc mam nadzieję, że Twoje sprawy już niedługo się poukładają a problemy się rozwiążą, póki co to mogę jedynie wirtualnie przytulić i powiedzieć, Ci że myślami jestem z Tobą. Alicja czy też mąż nie dał pospać? doczytałam że Alicja... A szefa pozazdrościć. Wyszłyśmy po 11, więc dla mnie to już nie rano... Mieszkanie z rana z mężem sprzątałam i też już po dwóch kawach ale nic nie dają...
Ida zdrówka Tobie i Michalince, dużooo !!!
Elizabennett faktycznie mężowi za te kwiaty medal trzeba przypiąć, ja wczoraj dostałam ale od córci :-) A jak tam siniak u Adasia jest?? A wina to ja po wczorajszym wieczorze mam przesyt...16 stopni, rany ja też tak chcę...
MAMAAGUSI: jasne ze naprawie i to szybciej niz on mysli!! bedzie chcial na te swoje ryby pojechac to mu powiem krotko: do czarnej dupy chrzan kopac!!!!!!!!!!! powiem mu JUTRO, a jutro powiem mu JUTRO i tak przez tydzien az szlak go trafi!!!! kurna mam nerwa ze najchetniej wsadzilabym mu rure od odkurzacza w dupe !!!!
aaa!! zapomnialam wam opowiedziec jakie jaja w robocie byly

)) babka taka kolo 60tki pracuje przy warzywach i owocach, wchodze do roboty i stanelam za nia i nad uchem wrzasnelam:" MARIANA, PRACUJESZ CZY SIE OPIERDZIELASZ??" a ta az skoczyla ze strachu!!! gonila mnie wkolo rejonu z oberzyna w rece i odgrazala ze mi ta oberzyne w dupe wsadzi jak mnie zlapie

ludzie stali i sie smiali a ja po 3 okrazeniu juz mialam oczy ze smiechu splakane

))))))

Dobre... a męża do pionu !!!
Kroma Oliwia śpi już tylko raz i to max 1 h...
No i miałam napisać, że budzę się o 8mej a tu dwoje nade mną z parówkami stoją.
Ja spadam zaraz do mamy, siostra już lepiej więc mogę śmiało jej dzieciaki zostawić, w końcu sama wyjdę na miasto. Jeszcze jadę na ognisko dzisiaj, fakt tylko na dwie godziny bo na tyle opiekę znalazłam ale dobre chociaż to.
Heh parówki mnie rozwaliły...Udanego wypadu na miasto i ognisko !!!
Emiliab heh to Cię mężuś zaskoczył z BB :-) Cieszę się że u Ciebie jest dobrze :-)
Rysia pochwal się co kupiłaś, a co do grzecznych dzieci, to ja takie mam tylko czasami marudzi ;-)
Ikaa29 mam nadzieję że brak weny chwilowy.
Roxannka zdróweczka dla Patryka.
Dawidowe. Happy współczuję nocki.
Happy Zyrtecu nie dawałam...
Natolin :***
Mamaagusi u Nas dziś już spadł śnieg, co prawda nie dużo ale jeszcze się utrzymuje. Szybko Ci zasypia, choć moja też padła po spacerze w kilka sekund ale już dwa razy się przebudzała.
Coś jej dolega, ale nie wiem co...:-(