Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Amelka obudziła mnie na dobre po 3.00
,ale wcześniej jęki i kwęki były,wciąż coś.Więc absolutnie wyspana nie jestem
.Teraz siedzi w moim łóżku i bawi się lalą.Dobre i to.Że sam się czymś zajęła.A ja biorę się za nadrabianie i odpisywanie,bo to,że wczoraj prawie do końca siedziałam,nie znaczy,że nie mam zaległości wcześniejszych
.
.OOOO,doczytałam,co Kani napisałas,że duża blacha z opakowania
),że tak umiesz tam się poruszać.Ja jak coś muszę kupić,to klikam "kup teraz" i już

.

u mnie też

.Po prostu lubię Medoca i często pijam ,więc jakos wyjątkowo zapamiętałam.I jeszcze co do małża,to zgodze się z Iką-ą,ze o ile nie zrobienie nic w domu może wkurzyć na maksa,ale da się to nadrobic,to nie pójście z dzieckiem na spacer jest NIEWYBACZALNE,skoro
.I powiem jeszcze,że mój brat tez był w domu przez mamę zawsze "obsługiwany".Tzn. jakies tam obowiązki czasem miewał,np. ojcu na działce pomóc lub cos w tym stylu,ale domowych spraw robic nie musiał.A jak się wyprowadził i zamieszkał z dziewczyną,to wszystko robi- a gotuje chyba nawet lepiej od niej
.Jak się chce,to można
.

.Potem odsypia do późna ,wszystko się przesuwa i koło sie zamyka
No,ale z drugiej strony wole już ,jak się sama zabawi,niż ja płacze,rzuca wszystkim,co proponuję (w sensie picie,mleko,smoczek,misiek)i nie wiadomo,o co kaman.

?