reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi ja tyż sie chętnie podzielę,bo łomż miodowych mam....4;-)

makuc ale fajowy szef:-D. Jak cię tak rozpieszcza,to teraz jak będzie do ciebie przychodził,to bez butelki go nie przyjmuj;-)

reklama
HAPPY chcem :-)
EMIŚ szefostwo w tym temacie mam fajne. Na 3 wizyty 2xwino dostałam hehe ale to pewnie tylko dlatego, że się o swoje zdrowie psychiczne obawia jak mnie nawiedza i myśli, że jak winiacza łyknę to łagodniejsza będę :laugh2::-p

P.S. wejdle życzeń na galerii coś dla Marud :tak:

mój tok rozumowania: poszłam do łazienki rozczesać kłaczki - spoglądam na suszarkę a tam sukienusia Isia - hmmm...założę jej ją jutro - ja ujarzmiam włosy a co jej wepnę we włosy - problem: nie mam spinki pod kolor - edit mam spinkę ale z badziewnym kiczowatym kwiatuchem - biegiem do koszyczka ze wstążkami - tadam!

zważcie że zrobiłam to bedąc po jednym piwie, więc fakt iż nie zabiłam sie igłą w moim przypadku zasługuje na uznanie :-D :rofl:

DSC09412-1.jpg

jakby co jest szaro - różowa ;-)mam badziewne światło w łazience :-p

dziś wyjątkowo mnie jakoś napadło :eek: ja zawsze godz 21.00 i już lulu leciałam, nie wiem co mi sie dziś porobiło :baffled: pewnie dlatego że małż poleciał ze stadem sie spotkać i mam kołdrę niewygrzaną brrrr...no przecież nie wejdę pod taką zimną :no: :-p

reklama
Do góry