• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi ja tyż sie chętnie podzielę,bo łomż miodowych mam....4;-)

makuc ale fajowy szef:-D. Jak cię tak rozpieszcza,to teraz jak będzie do ciebie przychodził,to bez butelki go nie przyjmuj;-)

reklama
mój tok rozumowania: poszłam do łazienki rozczesać kłaczki - spoglądam na suszarkę a tam sukienusia Isia - hmmm...założę jej ją jutro - ja ujarzmiam włosy a co jej wepnę we włosy - problem: nie mam spinki pod kolor - edit mam spinkę ale z badziewnym kiczowatym kwiatuchem - biegiem do koszyczka ze wstążkami - tadam!

zważcie że zrobiłam to bedąc po jednym piwie, więc fakt iż nie zabiłam sie igłą w moim przypadku zasługuje na uznanie :-D :rofl:

DSC09412-1.jpg

jakby co jest szaro - różowa ;-)mam badziewne światło w łazience :-p

dziś wyjątkowo mnie jakoś napadło :eek: ja zawsze godz 21.00 i już lulu leciałam, nie wiem co mi sie dziś porobiło :baffled: pewnie dlatego że małż poleciał ze stadem sie spotkać i mam kołdrę niewygrzaną brrrr...no przecież nie wejdę pod taką zimną :no: :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry