reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

thinka - statystyka brrrrr:szok: kciukasy

ach, no i doczytałam o Wiolci - trzymam kciuki za pracę!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Aluśka nie dostalam priva od Ciebie:no::no::no:Ja je
stem tak wkurzona, że :szok:...Nie wiem czy roczek nie bedzie my i chrzestni i jedna koleżanka z córka. Normalnie jak zwykle cholera jasna. No i najlepiej wine zwalić na mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. I to ja sie lecze!!!!!!!!!!!

Na Pułaskiego,nie daleko basenu,zaraz obok jest żłobek.

A to wiem chyba gdzie :) Po drugiej stronie parku jest moja stara szkoła ;) Mam tam jakieś 20-30 minut z domu Rodziców na piechotę, więc pewnie w jakąś sobotę Was nawiedzimy :D

Dziewczyny mam fajna książke. Niestety po angielsku i dosc nieczytelną..Mam jaą w pdf....Jeżeli któraś chce to na mejla posle...Żałuje, ze po angielsku bo bym z niej coś zrobila :-(

O, fajna :) I naprawdę wykonalne te przepisy? To ja poproszę :) Zaraz Ci priv z mailem wyślę :)

Ahoj!
Dziewczyny dziś mam dobry dzień.... bo zadzwoniła pani i zaprosiła mnie na rozmowę o pracę :) Więc w poniedziałek jadę do Krakowa, teraz wszystko zalezy do tego jak mocno będziecie trzymać kciuki:-D A tak właściwie pewnie znów nie dostanę pracy ale milo że oddzwonili :tak:

I będziesz pracować w Krakowie? Ale fajnie :) Trzymamy kciuki!!!

U na spokojnie, mija zwyczajna sobota - zakupy, sprzątanie. Chciałam sobie kupić buty zimowe, takie do kostki, bo mam trepy górskie i wysokie kozaki, a jakoś w tym roku dużo wąskich spodni mam, nie mogę włożyć butów pod nie, a z kozakami na spodniach nie znoszę chodzić :/ No ale nic nie znalazłam...

Chłopaki się teraz usypiają, ale marnie im idzie. Puckowi druga jedynka już wyszła na wierzch, ale dwójka się jeszcze przebija i się chłopak męczy...:/

A co do buntów, to ja już chyba wolę taki bunt dwulatka niż histerię roczniaka ;) Mam wrażenie, że potrafię rozmawiać z dziećmi (to się okaże ;)), a im dziecko starsze, tym więcej zrozumie.
Frulo np. teraz staje przed słupkiem z płytami, których nie może ruszać, robi głową "nie nie nie" - mimo że ja nic nie mówię - i... sięga po płytę ;) No coś mu ewidentnie nie styka w tej główce ;)
Ale i tak jest fajnie :) Mąż się nim nacieszyć nie może, chodzi dziś cały dzień i mówi, jakie to mamy super dziecko ;) Nawet do usypiania sam się zgłosił ;) Ale chyba już sobie pluje w brodę za tą decyzję ;)

Aluśka nie dostalam priva od Ciebie:no::no::no:Ja je
stem tak wkurzona, że :szok:...Nie wiem czy roczek nie bedzie my i chrzestni i jedna koleżanka z córka. Normalnie jak zwykle cholera jasna. No i najlepiej wine zwalić na mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. I to ja sie lecze!!!!!!!!!!!
wrrr już któryś raz mi się to zdarza że wysyłam i nic nie dochodzi:wściekła/y:
oj Kochana już chyba wiem czemu nie poszło prawdopodobnie masz przepełniona skrzynkę:confused2:
Ewa szkoda ze butków nie udało Ci się dziś zakupić ale może jeszcze trafisz na takie jakie chcesz:tak:
Ainah tak to już chyba jest w ciąży;-)

ewa bo to teraz taki fajny okres u naszych dzieciaków. u nas Mikolaj wie, że ma nie chodzić do kominka, a i tak chodzi... a jak ja rozpaliłam i poszłam dorzucić drewno, otwarłam drzwiczki (bo mamy zamknięty) to usiadł, pokazał palec i zaczął mi grozić :-D
i tak w zasadzie robi często. najlepsze, że jak mu mówimy, że czegoś nie wolno to się do nas odwraca, wyciąga palec, grozi i maszeruje broić dalej! śmieszne to bardzo :-D
poza tym zgłaszam przemoc w rodzinie - moje dziecko mnie bije!!!!!! :-D

aaaa lecimy na spacer bo mlody coś spać nie może :/ chyba zęby... tylko, że 8 zębów już ma i wcześniej nie było takich problemów.

gosia to moja Mysia jak robi mi aja aja to też naparza mnie po twarzy:confused2: zaraz potem daje mi buzi:) i jak się tu gniewać. A dzisiaj pierwszy raz dała buzi swojej cioci (sorce mojej). A jak coś broi to na cały głos mówi be bei stąd ja wiem, że na bank robi coś czego nie powinna. Głupolek mały sama się zdradza:)

Hej dziewczynki!
Melduję się po powrocie:-) Nestety nie dam rady was nadrobić, bo jesteście bardzo płodne, może jutro mi sie uda (liczę na weekendowy przestój;-))
U nas ok, choroba juz powoli mija, chociaż Cypriano wciąż charczy, ale już gorączka spadła i humorek lepszy. Ja stwierdzam, że straszna ze mnie kwoka - raptem 2 dni bez niego i ryczeć mi się chciało jak wróciłam.Tym bardziej, że podczas mojej nieobecności zdarzył się mały wypadek - rąbnął w szafkę i rozciął sobie brodę, podobno krew się lała szerokim strumieniem - teraz jest ogromny strup, opuchlizna i zaognienie aż po policzki - wygląda jak ofiara przemocy:no:

Uciekam przygotować uroczystą kolacyjkę (spóźnioną imieninową).

Udanego wieczoru;-)

reklama
Pojechałam do mamy po ciuszki, bo je sprzedaję i tak mi się ckliwie zrobiło jak na nie patrzę:sorry:.. Zrobiłam porządek też z zabawkami. Matko ile tego było:szok:! Oddałam część kumpeli. Nagadać się nie mogłyśmy:tak:. Kumpela już jak zacznie gadać to skończyć nie może he he, urok cyganki chyba, gadać bez przerwy:-D.

Dokończyłam resztę zakupków w biedronie. Kurde no znowu niewiele kupiłam i stówa pękła:szok::-(. Matko co się dzieje:eek:? Chyba muszę zmienić miejsce zakupów.

Do góry