Heloł kobitki, ja tylko przeciągiem bo padam na pyszczek
roxi wspolczuje ze musisz wlosy zawsze suszyc ja jak mam myc wlosy to szalu dostaje bo pozniej pol godz je rozczesuje i chocbym litr odzywki dala to nic nie da a jak bym miala jeszcze je suszyc to bym sie na glace ogolila;-)
w sumie to nie musze suszyć, ale chce ;-) lepiej się wtedy czuje bo wyglądam lepiej

ja też nie znosze mycia włosów no ale niestety trzeba chociaż raz na jakiś czas
dawidowe, uuu współczuje, znowu antybiotyk ehhh ... Zdrówka dla Laurki!!! i jak ci się listy do m podobały ?
rysia, ciesze się że Miłoszek już lepiej się czuje
ragna, witamy witamy :-)
ikaa, o co chodzi z tym pamkiem "na sucho"
mała mi, jak dla mnie ta babka przy kasie przegieła, nie znosze takich tekstów wrrr...
doris, a nie mówiłam że bedzie się dobrze bawiła

no i super że Dodo dał pospać :-)
kania, lekarstwa do inhalacji nam teraz lekarz przepisał, a tak wogóle to można robić inhalacje poprostu z soli fizjologicznej

U nas nocka całkiem całkiem :-) w porównaniu do ostatnich ;-) ale pobudka już po 5, nawet do mojego budzika nie dał dospać

Ogólnie widze, że Ptysiek ma sie troche lepiej, katar i kaszel dużo mniejsze, ale byliśmy dzisiaj na kontroli no i jeszcze coś tam słychać więc lekarstwa dalej bierze i kolejna kontrola za 3 dni

a jak Oliwka ?
alicja, zdrówka kochana :*
No to się troche rozszalałam z tym pisaniem

Uciekam już bo tak jak pisałam na początku padam na pyszczek, a właściwie na klawiature ;-)
Miłego wieczoru i dobrej nocki życze wszystkim mamusiom :-)