reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja przeciągiem

cuś mnie dopadło leże i sie z zimna trzęsę :baffled: ani dres, ani moherowe skarpeciochy nie pomagają, normalnie jeszcze chwila i zacznę zgrzytać :-( A że nie mam neta w lapku to nie miałam nawet jak sie Wam wyżalić :-( do tego @ sie przypałętała :szok: ona to wie kiedy przyjść :cool: masakra... ale małż wyszedł do łazienki więc sie dorwałam do kompa (bo mój etatowy pan doktor stwierdził że mi wstawać nie wolno) to sie choć trochę poużalałam, nad soba ;-) tak więc pomyślcie o mnie dzisiaj ciepło, coby mnie nieco podgrzać ;-) wracam pod kołderkę, miłego wieczorku mamusie :***

reklama
Heloł kobitki, ja tylko przeciągiem bo padam na pyszczek :sorry:

roxi wspolczuje ze musisz wlosy zawsze suszyc ja jak mam myc wlosy to szalu dostaje bo pozniej pol godz je rozczesuje i chocbym litr odzywki dala to nic nie da a jak bym miala jeszcze je suszyc to bym sie na glace ogolila;-)
w sumie to nie musze suszyć, ale chce ;-) lepiej się wtedy czuje bo wyglądam lepiej :sorry: ja też nie znosze mycia włosów no ale niestety trzeba chociaż raz na jakiś czas :-p

dawidowe,
uuu współczuje, znowu antybiotyk ehhh ... Zdrówka dla Laurki!!! i jak ci się listy do m podobały ?

rysia, ciesze się że Miłoszek już lepiej się czuje :happy:

ragna, witamy witamy :-)

ikaa, o co chodzi z tym pamkiem "na sucho" :eek:

mała mi, jak dla mnie ta babka przy kasie przegieła, nie znosze takich tekstów wrrr...

doris, a nie mówiłam że bedzie się dobrze bawiła :cool2: no i super że Dodo dał pospać :-)

kania
, lekarstwa do inhalacji nam teraz lekarz przepisał, a tak wogóle to można robić inhalacje poprostu z soli fizjologicznej :tak: U nas nocka całkiem całkiem :-) w porównaniu do ostatnich ;-) ale pobudka już po 5, nawet do mojego budzika nie dał dospać :dry: Ogólnie widze, że Ptysiek ma sie troche lepiej, katar i kaszel dużo mniejsze, ale byliśmy dzisiaj na kontroli no i jeszcze coś tam słychać więc lekarstwa dalej bierze i kolejna kontrola za 3 dni :rolleyes2: a jak Oliwka ?

alicja, zdrówka kochana :*

No to się troche rozszalałam z tym pisaniem :rofl2: Uciekam już bo tak jak pisałam na początku padam na pyszczek, a właściwie na klawiature ;-)

Miłego wieczoru i dobrej nocki życze wszystkim mamusiom :-)

kania, lekarstwa do inhalacji nam teraz lekarz przepisał, a tak wogóle to można robić inhalacje poprostu z soli fizjologicznej :tak: U nas nocka całkiem całkiem :-) w porównaniu do ostatnich ;-) ale pobudka już po 5, nawet do mojego budzika nie dał dospać :dry: Ogólnie widze, że Ptysiek ma sie troche lepiej, katar i kaszel dużo mniejsze, ale byliśmy dzisiaj na kontroli no i jeszcze coś tam słychać więc lekarstwa dalej bierze i kolejna kontrola za 3 dni :rolleyes2: a jak Oliwka ?
Oliwia średnio...dzięki za info o tych inhalacjach. Cieszę się, że Patryk czuje się już lepiej. Często macie te kontrole ale to dobrze :-)

makuc- a ja chyba zaraz pójdę tylko muszę jeszcze skorzystać z prysznica i młodą wysadzić i udam się do krainy pierzyny.

reklama
Kania nie wiem czy jest nawet potrzeba logowania. I się nie płaci. Czasem tylko tzeba odczekać 30 minut i dalej leci film po odświeżeniu strony

ikaa29 reszta skacze z mężami ;-). A o takim sposobie zakładania pamka to jeszcze nie słyszałam

Alicja nie dość że narobiaś przeciągu i siebie przewiałaś to jeszcze chcesz nas pochorować

Roxi tak mnie wciąga że już obejrzałam 10 minut. No nic jutro też jest dzień. W sumie mam wolne. Znowu.
Miłych i kolorowych snów.

Do góry