reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

hejka!

sicilpol
wiem, że są specjalne staniki dla ciężarówek, które niby "rosną" razem z biustem. w poprzedniej ciąży nawet chciałam kupić ale były bardzo brzydkie, teraz kupiłam większy ale dla normalnych kobiet :)

Coś od 2 dni odkąd jestem w pl cierpię na bezsenność, kolejna noc do tyłu, jakaś taka byłam podekscytowana po tym lekarzu, że nie mogłam znowu spać. Mój mały też przeżywa strasznie te "wakacje" i budzi się w nocy, gada, krzyczy, płacze, chyba mnie hartuje przed nowym krzykaczem ale moje ciemne sińce pod oczami niedługo sięgną brody!!

bocianka
witaj!

buziak
no to ty będziesz drugim ekspertem od przewagi fiutków w domu :) Mnie tam lekko to przeraża ale tak rozkminiałam w nocy, że może ja się nie do końca nadaję na wzór dla dziewczynek i dlatego chłopcy mi pisani :) a potem stwierdziłam, że jak się sprężymy to przed 38 rokiem życia jeszcze jedno zdążymy urodzić; nie mogłam spać to dużo myślałam a teraz głowa mi pęka

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka z rana ;)

Bocianka Witam w gronie.

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.

Calą noc śniło mi się przebieranie w sklepie różowych niemowlęcych ciuszków :) Może to jakiś znak.. ?

Na dworze zimno szaro i ponuro aż wychodzić się nie chce..

Dzisiaj moj G. ma urodziny a ja niemam ani prezentu a ni nic dla niego - może się nie obrazi.

Gin. ostatnio zabroniła mi sexu więc na to też liczyć nie może... hmm chyba musze wymyślić jakiś fajny obiad - faceci lubią jeść

Witajcie dziewczyny:)))

Czytania i czytania......

witam nowe mamusie

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki z kolejne.

sicilpol
ja w pierwszej ciązy kupiłam taki stanik chyba triumph je ma ale powiem Ci że wole wiekszy ładniej sie wygląda tamten to taki worek ale mnie bardziej piersi bolały i pod tym kątem były wygodne.

Miłego dnia wam życzę

Dzień dobry!
Witam nowe mamusie :tak:

Kurcze musiałabym zanieść mocz do ponownego badania, bo za pierwszym razem chyba co s "skopałam", ale mi się nie chce z domu ruszyć :no:
A poza tym tak się zastanawiam - to powinien być pierwszy mocz po nocnym spoczynku, ale u ciężarówek jest to raczej awykonalne... W nocy szłam oczywiście na siusiu, więc nie do końca jest to ten pierwszy :confused2:

Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek :-D
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek :-D ( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)

Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !

To dajesz ten mocz po najdluzszym niesikaniu. Ja np sikalam o 3nad ranem bo wstaje o 7 zazwyczaj

Assia

Co do wizyty w szpitalu nie wiem dokladnie jak to jest. Z tego co mi kolezanki mowily to zajmuje to ok 3godzin. Napewno wez mocz ze soba, beda ci robic badanie krwi na wszystko...

Waris, u nas w domku tez tak bylo, 3:1, biedny moj tata :) wiem, iz chcial chlopca, zarowno ja jak i moja siostra to niedoszle Bartki :), no moze teraz sie poszczesci :) Nie wiem dlaczego, mimo, iz jest mi wszystko jedno, jakos czuje, ze to chlopiec :)

Macku
, nie przejmuj sie, ja jak robilam piewsze badania, to zaspana strzelilam sobie kawe i zjadlam chlebek chrupki :eek: dopiero potem sobie przypomnialam, wtedy cukier mi wyskoczyl tak, ze az lekarz sie zdziwil, w tym miesiacu badania byly na czczo i wyszle te krwinki czerwone :(

W ogole to ja jakos ciezko jarzaca jestem, pije ten sok, dopier dzis wpadlam na to, dlaczego kolor mojego moczu taki dziwny :cool2:

Z tym staniorem ,to zrobie jak wy, nie mam zamiaru wyrzucac zbednych pieniedzy- zakupie normalny, nic mnie nie drazni nie pobolewa, wiec fiszbiny moga byc. Tak myslalam, ze to zwykle wyciaganie pieniedzy. Tak i tak czeka mnie wydatek w przyszlosci na zakup jakiegos specjalnego karmnika, bowiem natura obdarzyla mnie tam zbyt szczodrze (o wiele) i jak widzialam np w tym wczorajszym sklepie, moich rozmiarow nie mieli :(

Witam dziewczynki w końcu!!! 2 dni bez neta to jakby zasnąć i spać 2 dni i 2 noce.U nas w Toruniu budują most i często uszkadzają światłowody:( Wczoraj rano na chwilę włączyli,ale nie zdążyłam do Was napisać tylko Was podczytałam i koniec.

Gratuluję udanych wizyt,dużych maluszków i kolejnego chłopczyka:) Trzymam kciuki za kolejne wizyty:)
Witam nowe mamusie .Bocianka nie przejmuj się wiekiem też mam 35 lat co prawda 2 dziecko ale po 15 latach to jakby 1 hihi.

Dorotka
kochana jak nas czytasz czasem to napisz jak się czujecie .

reklama
Z tym staniorem ,to zrobie jak wy, nie mam zamiaru wyrzucac zbednych pieniedzy- zakupie normalny, nic mnie nie drazni nie pobolewa, wiec fiszbiny moga byc. Tak myslalam, ze to zwykle wyciaganie pieniedzy. Tak i tak czeka mnie wydatek w przyszlosci na zakup jakiegos specjalnego karmnika, bowiem natura obdarzyla mnie tam zbyt szczodrze (o wiele) i jak widzialam np w tym wczorajszym sklepie, moich rozmiarow nie mieli :(
Sicilpol witaj w grupie, ja też ja też mam focha na naturę, że tak bardzo mnie obdarzyła... :-D

Do góry