reklama
Waris
Fanka BB :)
Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)
Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !
Sicilpol masz racie 3:1 :-)
xdorotaa
Dzien dobry kobiety 
Wczoraj miałyśmy usg genetyczne. Wiec po kolei :
Przezierność jak najbardziej ok :0.6 o ile dobrze pameitam
kosc nosa ok, kosc podudzia ok, serce 2 komory,2 przedsionki wiec ok
tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum
)
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala
Za to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec
a na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
Jestem przeszczesliwa!!

tetno 159 ok. Za to nosze w sobie małego "olbrzymka" skarbek ma juz 7 cm i jest o 5 dni starszy (12t6d)wiec p.doktor przesunela date porodu na 8.06 ale ja suwaczka nie zmieniam.
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spala
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjec
Jedyny opieprz to troche przytyc bo juz 4 kg na minusie a powinno byc przynajmniej 0.5 na plusie
Jestem przeszczesliwa!!

asiia_
Bocianek witamy w gronie czerwcóweczek
U nas w domciu jest odwrotna przewaga 3:0 dla muszelek( mieszkamy z moją mamą i siostrą). Mój mąż czuł się do tego stopnia zdominowany przez kobitki aż ( wprawdzie nieplanowanie) kupiliśmy psa (choć był zdania że pies w bloku to pomyłka ale teraz jak już zaczęliśmy domek to będzie w przyszłości na działce no i będzie już odchowany.)
Ogólnie trzymam kciuki aby na naszym wątku pojawiło się więcej muszelek bo na razie to fiutki są górą !
no Moj tata mial zawsze 5 dziewczyn w domu (mama plus 4 coreczki
a ze wczesniej przez tyle lat nie bylo dane mu miec faceta, to teraz kupil sobie pieska yorka
Dziewczynki ja lece do szpitala ( z Mezem i Synkiem
no ale nic.. trzymac kciuki zebym nie padla jak beda mi krew pobierac
Mam nadzije ze szybko wrocimy do domku
Caluje :*
Karamija nie przerażaj mnie, bo ja na razie cieszę się, że mi się rozmiar nie zmienił i chodzę w tych samych stanikach co przed ciążą. Tłumaczę sobie, że w związku z tym, że mam już teraz duże to urosną mi mniej niż tym co mają mniejsze, bo moje już przy dzisiejszym rozmiarze pomieszczą więcej a innym muszą urosnąć...u mnie z bimbałkami przeciętnie, teraz przeskoczyłam z dużego c na duże d ale odkopałam moje biustonosze z końca poprzedniej ciąży i z czasów karmienia i się przeraziłam, ciut mniejsze od namiotu wojskowego!!

asiia_
Dzien dobry kobiety
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum)
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spalaZa to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjeca na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
ajjj Gratulacje Dorota
hihiDzien dobry kobiety
No i wyglada na to ze pierwsza dziureczka na forum)
I to bardzo leniwa bo sie prawie ruszać nie chciala - albo spalaZa to chetnie wystawiala stopy do zdjec
Na 1 zdjeciu pokazuje Wam stopy mojej Igusi - ta pierwsza syrka jest bokiem wiec widac bok syrki za druga widac od strony podbicia w takie V ustawiala stopencje i ciagle pchala do zdjeca na drugim zdjeciu moj kochany Skarb w calej (prawie) okazałosci
Jestem przeszczesliwa!!
Zobacz załącznik 412287Zobacz załącznik 412288
Wow, super, jaki dzidziul piękny!!!
Dorotka, ale napisz coś więcej o swoich nerkach, czy to rzeczywiscie neiwydolność jednej, czy źle to nazwalaś, bo szczerze mwóiac bardzo się zmarwiłam, jak napisalaś,ze jest niewydolna.Niewydolnośc jest neiuleczalna
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
an.ka- uff to dobrze, zem nie sama
,
karamija- ja poki co rozmiarowo chyba jak przed ciaza, ale kurczak, nie wyobrazam sobie ich wiekszych, bo bede musiala sobie bereciki i gumki kupic
xdorotaa- superrrr, moje gratulacje! jejku, super, jakie te dzieciaczki coraz wieksze! gratuluje pierwszej różowej dzidzi
ja swoje USG mam rowno za tydzien 
asiaa- my w domku rodzinnym mielismy kocurka- jaka to byla meska solidarnosc! jak moj tato wracal z pracy, koteczek przy drzwiach stal o danej godzinie, potem mu namiauczal co sie musial wycierpiec z tymi babami, a jak moj ojciec jadl obiad- kota mial na szyji jak etole
karamija- ja poki co rozmiarowo chyba jak przed ciaza, ale kurczak, nie wyobrazam sobie ich wiekszych, bo bede musiala sobie bereciki i gumki kupic
xdorotaa- superrrr, moje gratulacje! jejku, super, jakie te dzieciaczki coraz wieksze! gratuluje pierwszej różowej dzidzi

asiaa- my w domku rodzinnym mielismy kocurka- jaka to byla meska solidarnosc! jak moj tato wracal z pracy, koteczek przy drzwiach stal o danej godzinie, potem mu namiauczal co sie musial wycierpiec z tymi babami, a jak moj ojciec jadl obiad- kota mial na szyji jak etole