reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

witajcie,

Gratuluje udanych wizyt, witam nowe przyszłe mamusie.

Ja też dziś miałam wizytę, a mój maluch bawił się z Panią doktor w berka... próbowała detektorem posłuchać serduszka dziecka, a małe uciekało... ale w końcu udało się. Boję sie tylko, że jak taki łobuziak to pewnie skopie mamę i to nieźle przez ten czas co jeszcze będzie mieszkać we mnie.

reklama
dylemat

lekarka przepisała mi lek na uszczelnienie naczyń, który ma spowodować, że nie będę miała plamień
kupiłam, czytam ulotkę a tam napisane, żeby kobiety w ciąży nie brały bo nie ma wystarczającej wiedzy i badań na ewentualną szkodliwość leku
brać? jakoś brak mi odwagi.

Twój gin pewnie wie, co robi :) Nawet na Urosepcie jest napisane, że brak badań...a wiem, że można brać przez całą ciążę :)

dziekuje

imie Kay jest z basni ''krolowa sniegu''
jakos tak nie mielismy imienia dla synka,wiec jak czytalam basnie,to akurat przy czytaniu tej basni maluszek mnie skopal,wiec dlatego dostal takie imie :-D

gosiaczek30
wiem, też czytałam kiedyś tą baśń i pamiętam ale czy wielu chłopców w Niemczech ma tak na imię?
Ja opiekowałam się wieloma dziećmi tutaj więc szkoły- przedszkola zaliczam cały czas, ale na mojej drodze nie stanął żaden Kay :)
Mi się ostatnio spodobało Janek, ale nie Jan. Ale nie wiem czy bym tak nazwała zresztą zanim byłam w ciąży miałam tyle imion dla dziewczynki jak i chłopca tak teraz pustka:szok:

Musze Was zmartwic :p nasikalam na sode i za cholere nie chciala sie spienic :p a ponoc bede miala kolejne siusiaki w domku:tak: takze wydaje mi sie ze to nie dziala:p no chyba ze ginka sie pomylila hihi

Jesli chodzi o imiona to ja dla dziewczynek chcialam Amelke i Julke ,
a dla chlopczykow to niestety zadnego pomyslu nie mam.
Wczoraj M powiedzial ze bedzie Taylor, i Michel..ale mi jakos to nie odpowiada:no: w poprzedniej ciazy synek mial byc Alexem koniecznie przez"X" ,tak chcial M,ale ze mi sie spodobal bardzo Kubus to zostal Kubus no a Alex ma na drugie;p.

mi sie bardzo podoba Szymonek,ale juz Szymonka w rodzinie mamy takze tego wybrac nie moge..

Dziewczyny, jak nie macie nic przeciwko temu, to poproszę Admina, żeby mnie w tym wątku zrobił moderatorem, bo tu się robi mały nieporządek, oki?

reklama
Do góry