reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolap5 a mialas juz okres? Bo wiesz mnie przy pierwszej probie seksu tez bardzo bolalo i piekło....:baffled:wiec spasowalismy, poszła do gina a on mi powiedzial ze czesto sie stak zdarza bo po porodzie pochwa kobiety jest jak u staruszki (hehe tak mi powiedzial) jest wysuszona i pomarszczona i najlepiej poczekac do pierwszego okresu , wtedy sie ładnie tam złuszczy i oczyści i powinno byc lepiej, i musze przyznac ze racja, po pierwszym okresie tylko przez moment bolało a potem jak poszło to jest super:tak:
oczywiscie z góry powiem że nie wiem jak sie to ma do kobit które okresu nie maja dłuuugo:eek:

reklama
Kkasiulka ja kupowałam 3 miesiące temu i o żadnym smrodzie nie ma szans. Ja bym zareklamowała, bo taki smród chyba w grę nie wchodzi przy smoczkach dla dzieci:eek:

Karola U nas też zapowiada się na ząbki- stwierdziła lekarka. Igor dokładnie jak Maja się zachowuje. A najbardziej lubi mój palec zgięty w pół z całej siły "gryźć". Ja zainwestuję w żyrafę Sophie Urodzinowa Promocja Oryg.Żyrafa Sophie VULLI (1942526391) - Aukcje internetowe Allegro i chyba w EKO BABY Sklep - Ząbkowanie Któreś mamy polecały. Chyba lipcówki.

Ha, my taką żyrafę mamy od 2 tygodni, jest genialna! Ma uszy i "różki", które mały traktuje jak brodawki a mój biust ma spokój :) kupowałam na www.nowamatkapolka.pl, swoją drogą mają inne fajne rzeczy dla dzieci. W instrukcji jest napisane, żeby jej nie sterylizować ale ja wrzuciłam do sterylizatora i przeżyła bez szwanku.

Jagienka dziewczyny maja racje musisz z luzowac bedzie dobrze;-)wcale duzo nie przytyla cyba oszalala ta lekarka??
Karola u nas to samo lekarka powiedziala ze patyczek jej juz chaczy na dole wiec do 2 mieseicy powinien wyjsc zabek;-)
Nikos do porzadkow to wiesz najpierw zaczelam od wewnatrz czyli wszytskie ciuchy wymycie w szafach itd, zostaja komody kuchnia okna zyrandole pastowanie a samej z dzieckiem ciezko... wiec na raty tym bvardziej ze codziennie nie m nas w domu;-)

Fajna jest ta zyrafka skusze sie na nia i fajna jest tez przytulanka.
JA narazie tez nie udczuwam przyjemnosci z sexu, okresu jeszce nie mialam wiec chyab cos w tym jest

Hej :-)

Wróciliśmy właśnie od kardiologa,winowajcą szmeru jest otwarty otwór owalny,który ma prawo zarastać sie do 4 mż, na moje pytanie co będzie jeśli się nie zarośnie odpowiedziała że na 100% się zarośnie bo serduszko jest wolne od jakiejkolwiek patologii :tak: kamień spadł mi z serca ;-)

A jak to jest dziewczyny z przyrostem obwodów główki i klatki piersiowej u Waszych pociech?

Jagienka super wieści!
U nas ob. główki: 36,38,40,43cm (z dziś-3,5 miesiąca)
a kl.piersiowej 34,36,40,43cm (z dziś) a jak u Ciebie?

Ja też powoli za porządki się zaczynam brać, bo tak jak sagaa mówi z maluchem to nie tak hop siup:-D

karolaola,no właśnie u mnie inaczej...Laura urodziła się z główka 33cm i klatką 33cm a potem wyglądało to następująco:
3 tyg-główka-34,5 klatka-36
6 tyg-główka-35,5 klatka-37,5
3 m-ce-głowka-38 klatka-41cm

Ostatnia edycja:
reklama
Ha, my taką żyrafę mamy od 2 tygodni, jest genialna! Ma uszy i "różki", które mały traktuje jak brodawki a mój biust ma spokój :) kupowałam na www.nowamatkapolka.pl, swoją drogą mają inne fajne rzeczy dla dzieci. W instrukcji jest napisane, żeby jej nie sterylizować ale ja wrzuciłam do sterylizatora i przeżyła bez szwanku.

Dziewczyny, chyba sobie zamówię tą żyrafkę.
Lemoniada, zadowolona jesteś z tego sklepu? Można być pewnym oryginalności produktu??

karola, jak Twój sprzedawca internetowy?? Polecisz go??

Ostatnia edycja:
Do góry