reklama
ellsi
Fanka BB :)
nanusia - ja po prostu od myje wodą z płynę do naczyń i co któryś dzień wyparzam. Niby filtry wymienia się każdorazowo
ale jak dla mnie to tylko kawałek gąbki który też traktuje wrzątkiem.
ale jak dla mnie to tylko kawałek gąbki który też traktuje wrzątkiem.ja mam wode jakas na d.. ale mam jeszcze jej 2/3 a psikam przynajmnije raz dziennie.
A aspirator wyparzam codziennie, bo codziennie butle parze to potem wrzucam do gara to cudo, ze u mnie sie wsadza wate to zmieniam codziennie, raz nie ruszalam aspiratora przez pare dni i mi na tej wacie sie plesc zrobila
A aspirator wyparzam codziennie, bo codziennie butle parze to potem wrzucam do gara to cudo, ze u mnie sie wsadza wate to zmieniam codziennie, raz nie ruszalam aspiratora przez pare dni i mi na tej wacie sie plesc zrobila

ja mam disnemar czy tak jakoś, ogólnie ok ale nie mam porównania z innymi. Nanusia szybko zuzyłaś tą wodę morską. A filtra tez nie wymieniam co uzycie
Szybko zużyłam, bo używaliśy praktycznie od urodzenia kilka razy dziennie, bo mały miał poprodowy obrzęk śluzówek.
Bafinka
Fanka BB :)
ja mam ringosol lekarka mi poleciła i jestem zadowolona
reklama
Podziel się:

Co Prawda czasami przy kapieli wyciagam jej gruszka ale na szczescie nie miala do tej pory zadnego katarku wiec nie musielismy uzywac jakis kropelek czy innych specyfikow.