• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

Ania super zdjęcia :) wyglądasz naprawdę super:tak: a Kubuś to przystojniaczek i fajne ma towarzystwo:-)

Cleo śliczna pościel:tak: i jaki duży kawaler z Igiego :)

A to kilka zdjęć z pobytu w Polsce i torty Kubusia (ten okrągły zamawiałą teściowa, ugadała się, że będzie dla dziecka a kobietka ozdobiła różami bo stwierdziła, że np. samochodziki na torcie są dla rocznego dziecka a nie dla dwulatka:szok:, teściowa się wkurzyła ale tort wzięła bo nie było wyjścia a drugi zrobiony przez moją mamę, podobny miał kuzyn Kuby, zresztą widać na zdjęciu:))

Załączniki

• SAM_3686.jpg
    SAM_3686.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 50
  • SAM_3713.jpg
    SAM_3713.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 51
  • SAM_3598.jpg
    SAM_3598.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 51
  • SAM_3604.jpg
    SAM_3604.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 61
  • SAM_3612.jpg
    SAM_3612.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 50
  • SAM_3529.jpg
    SAM_3529.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 54
  • SAM_3626.jpg
    SAM_3626.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 54
  • SAM_3628.jpg
    SAM_3628.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 52
  • SAM_3587.jpg
    SAM_3587.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
A to kilka zdjęć z pobytu w Polsce i torty Kubusia (ten okrągły zamawiałą teściowa, ugadała się, że będzie dla dziecka a kobietka ozdobiła różami bo stwierdziła, że np. samochodziki na torcie są dla rocznego dziecka a nie dla dwulatka:szok:, teściowa się wkurzyła ale tort wzięła bo nie było wyjścia a drugi zrobiony przez moją mamę, podobny miał kuzyn Kuby, zresztą widać na zdjęciu:))

Kubuś duży:tak: a baba z cukierni :eek: no idiotka.

Ania super wyglądasz :-)
Polaa... ja bym sie niezle wściekła na taka babę... a co jej do tego? wrrr

ja na zamknietym dalam pare fot z Tomka urodzin, w zeszlym roku zamawiałam torta w kształcie autka, a teraz robiłam sama okragły, może do 3 urodzin naucze sie cos bardzie oryginalnego :-)

super sa te nasze dzieciaczki :tak::tak::tak:
A jakie pomysłowe......... piękne, mądre i w ogóle. Są naj naj naj :-D bo nasze listopadowe :-D

Polaa ze sie tak spytam nie skromnie :zawstydzona/y: byłaś moze na bilansie?? Kurcze pytam bo jestem ciekawa wymiarów Kuby - z niego to juz w ogóle facet ze hej :laugh2:

super sie patrzy na tak radosnego szkraba. Najważniejsze ze zabawka budzi w nim tyle radości :tak: A gadułka z niego fajna, się nie obejrzysz a bedzie Ci klepał pełnymi zdaniami. Fajnie wygląda tak jakby wszystko wiedział tylko jeszcze wygadac sie nie umie :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry