reklama
dagne
Fanka BB :)
O właśnie 
A tu nagle trask - i te trzy muszkieterki pojadą na IP - ale by było ;p
Nie no, poczekajmy do 12,13 grudnia
A tu nagle trask - i te trzy muszkieterki pojadą na IP - ale by było ;p
Nie no, poczekajmy do 12,13 grudnia
lysa_d
Czesc brzucholki wieczorowa pora :-) wiedze, ze rozpakowywanie pojdzie dzis w piorunujacym tempie
Kota ja tez zostane na dyzurze bo watpie, ze u mnie cos ruszy a ziemie dzis q ogrodzie kopalam, wkladalam choinke do doniczki
nosilam Zuzie po schodach, sciagalam roznosci ze strychu na drabinie wiec rece w gorze i troszke tylko brzuch mi sie stawia i tyle
moje dziecie sie zawzielo i da mi troche poczekac 
Dzis odwiedzilam moja kolezanke, ta ktore tak dlugk rodzila
jej malutka jest przecudna! Taki malutki zolwik i ma cala glowke w czarnych slodkich wloskach 
no sliczna ma ta czuprynke, nie moglam sie napatrzec. Zuzia tak srednio jak mialam Emilke na rekach wiec cos czuje, ze latwo nie odda mamy mlodszemu bratu 
Zjadlam bigosik, czekoladki i popijam herbatke czekajac na final angielskiego x factor, mama przysnela z boku a Zuzia juz od 19 spi bo paskudek maly znow nie chcial po poludniu isc na drzemke
Choinka juz stoi i powiem wam, ze jest cudna i idealna
jak na zakup w ciemno jestem mega zadowolona a jak pieknie pachnie
Violett, Agapa i Milva jezeli macie ochote to powodzenia dzis w nocy
Phelania widze, ze postanowilas wyprzedzic kolejke i zostawilas mnie i agape w tyle...no ladnie 

Kota ja tez zostane na dyzurze bo watpie, ze u mnie cos ruszy a ziemie dzis q ogrodzie kopalam, wkladalam choinke do doniczki

Dzis odwiedzilam moja kolezanke, ta ktore tak dlugk rodzila

Zjadlam bigosik, czekoladki i popijam herbatke czekajac na final angielskiego x factor, mama przysnela z boku a Zuzia juz od 19 spi bo paskudek maly znow nie chcial po poludniu isc na drzemke

Choinka juz stoi i powiem wam, ze jest cudna i idealna

Violett, Agapa i Milva jezeli macie ochote to powodzenia dzis w nocy

dagne
Venus- oj ja to myślę, że nie będę się krępować, gorzej moja Córcia
już drogę ma otwartą, brakuje jeszcze ok 7cm, wyprawka jest, pościel ubrana itd, a Ona sobie siedzi skubaniucha 
Łysa - dawaj fotkę choinki
Łysa - dawaj fotkę choinki
lysa_d
dagne
Łysa - piękna...
taka równa, rozłożysta
jak ubierzesz, to czekam na fotki w pełnej krasie
zazdroszczę żywej... ja co roku mam żywą, ale teraz będzie sztuczna.
inka85
Mamusia Aleksego
dziewczyny i ja przyłączam się do dyżuru :-)
u mnie jednak wyszło zmęczenie i nerwy stąd te dziwne objawy! do terminu ponad 2 tyg więc wiem, że doczekam!!
przede mną jest wiele innych chętnych do rozpakowania więc ja się nie wcinam i grzecznie czekam w kolejce!!
wróciłam właśnie od mamy i oglądam VoP, zabiorę się pewnie za robienie jakiś kartek albo ozdób i wieczór w samotności jakoś zleci!!
a dzisiejsza data tak bardzo mi się podobała
, no ale nic, widocznie jeszcze nie teraz :-)
miłego wieczoru
u mnie jednak wyszło zmęczenie i nerwy stąd te dziwne objawy! do terminu ponad 2 tyg więc wiem, że doczekam!!
przede mną jest wiele innych chętnych do rozpakowania więc ja się nie wcinam i grzecznie czekam w kolejce!!
wróciłam właśnie od mamy i oglądam VoP, zabiorę się pewnie za robienie jakiś kartek albo ozdób i wieczór w samotności jakoś zleci!!
a dzisiejsza data tak bardzo mi się podobała

miłego wieczoru
reklama
lysa_d
Jutro bede ubierac bo dzis juz nie mialam czasu a teraz mam lenia i juz mi sie nie chce