• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Padam na pyszczek... wyciągnęłam mamę na zakupy, trzecie podejście do butów i kurtki na zimę i w końcu się udało, oprócz tego jeszcze parę ciuszków kupiła i już będę wyglądać jak człowiek więc mogę wracać do pracy :)
Spotkałam też koleżankę z pracy i chwilkę sobie poplotkowałyśmy, u mnie w dziale wszystkie dziewczyny zostały mamami (razem ze mną 4 mamuśki) w przeciągu ostatniego roku więc ploty okołodzieciowe będą na porządku dziennym... fajosko :)

A tak poza tym albo raczej przede wszystkim - wracam do domu a Tomek mi mówi od progu - MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA :-):-):-) dziąsełka owszem miała Maja napuchnięte ale nic poza tym, ślinienie to u Niej norma od urodzenia, marudzenia nie było, rano tez nic nie było a tu nagle taki szok :):):)

Wybaczcie że tylko o sobie ale jak wróciłam to ledwo żywa byłam, teraz wypiłam pół lampki wina i już odpływam powoli, nogi z waty i ziewam jak hipopotam :) trzeba wykorzystać ten błogi stan i położyć się spać :)

Dobrej nocki życzę :)

Hej i ja się witam już prawie nocną porą! Może i ja zostanę królową nocy...hehe...wczoraj chyba za szybko pochwaliłam że było lepiej bo dzisiaj od 3 rano i Malwina budziła się co godzinę znowu z płaczem...może te moje mleko jets już naprawdę liche...kurde skąd ja to mam wiedzieć? Chłopiska moje były na zawodach w Cieszynie...Beni zdobył 3 złote medale....ale jestem z niego dumna

Kati kurde a pomyśl że ja tak miałam od miesiąca i jeszcze nocne pobudki...może to faktycznie skoki rozwojowe bo już sama nie wiem co

Madzioolka gratuluję pierwszego zębola :)

Doris daję mleko mm Bebiko 2 i narazie jest dobrze...a co do ruchliwości naszych bobasów...Malwina zasuwa w expresowym tempie ale do tyłu :P ręce są na urlopie narazie nie pokapowała że do przodu można za ich pomocą

Muszę iść cyca odciągnąć bo mi go rozsadzi zaraz

I ja też nocną porą piszę.....

Znajomi u nas siedzą ale niestety Jula się kręci stale i musialam do niej przyjść a oni w kuchni siedzą....

Traschka...dziękuję, kupka była twarda dziś ale wieczorem już normalna!!! :-)

i koniec pisania, bo Juliśka znów chce cyca.

Buziaki

Misia, gratki dumna mamo! Wiesz, już od dawna się zastanawiam czy Twój synek nie zna przypadkiem mojej kuzynki, bo też świetnie pływa i w konkursach startuje tam w Waszych rejonach. Nie będę sypać nazwiskami ale Klaudia ma na imię- możesz go podpytać;-)
jak dzisiaj noc? U nas ze 4 pobudki...

Doris, super, że kupka lepsza.

Miłej niedzieli dziewczyny!!!!!!

Witajcie,

Ja tylko na chwilę, A ma jutro wolne, więc znów do wtorku mam raczej przestój z bb:-( No chyba, że nie będziemy się do siebie odzywać, bo wczoraj wieczorem znów się pokłóciliśmy...
Madzioolka gratuluję pierwszego ząbka, a jak niezauważalnie szedł:szok:

Misia to nie jest wina Twojego mleka, może Malwinka potrzebuje bliskości albo skok obstawiam. No i gratuluję takiego zdolnego syna!!!
Aestima u nas też ze 4 pobudki, pomimo, że nawilżacz włączyłam wieczorem na 3h, to i tak koło 5 obudziła się z zatkanym noskiem, więc nawilżacz znów poszedł w ruch. Oprócz tego 23, 1, 7...O 7 udało mi się jeszcze ją ululać i do 8.30 pospala. A wczoraj w dzień spała nam tylko 15 min w drodze na rehabilitację i pół godz na spacerze:szok:A zawsze ze 3-4h w ciągu dnia śpi w podziale na 2-3 drzemki.
Mój dzień milo się nie zapowiada, bo nie odzywamy się do siebie póki co...Ale Wam życzę lepszego

dzień Dobry

Jula w nocy budziła się 4 razy więc w miarę wyspana jestem. Zaraz się kąpię i ubiaram i jadę do superpharmu - dziś ostatni dzień promocji (drugie perfumy za pół ceny)

Miłej niedzieli wszystkim życzę

reklama
Dzień dobry,
Przez wczorajsze zakupy sprzątnie chatki przesunęło nam się na dziś więc zasuwamy dziś od rana i już padam...

Ja jeszcze też nie dostałam okresu i wcaaale mi się nie spieszy... wystarczy że przez dwa miesiące po porodzie musiałam non stop nosić podpachy... fuj....

Mrsmoon &&&&&& żebyś jednak nie spędziła tych dni w ciszy... :)

Misialina gratulację dla synka, bardzo dobrze Mu idzie :)

Aestima, Andariel, Ironia, Doris z Wami równiez się witam a wszystkim życzę miłego popołudnia :)

My oglądamy właśnie program przyrodniczy z serii bbc na jedynce, niesamowite ujęcia, nie wiem jak oni to filmują....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry