reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Ja tak z innej beczki :) Kombinowaliśmy z mężem i w końcu wykombinowaliśmy. Szukaliśmy pomysłu na swój własny interes i w końcu się udało :) I w związku z tym chciałam Was zaprosić do naszego sklepu z akcesoriami dla dzieci i ich rodziców Home page Jak się Wam coś spodoba, to dajcie znać na priv - zrobimy bejbibumowy rabat. Ceny narzucają nam producenci, więc na różne produkty mamy różne marże. No i dlatego na jedne rzeczy bedziemy mogli dać większy rabat, na inne mniejszy.. Jakbyście miały jeszcze jakieś sugestie odnośnie asortymentu to chętnie wysłucham.

Arica- jestem zachwycona:))) Asortyment świetnie dobrany :tak: Fajne, wysmakowane gadzety z wyższej pólki :tak: Super są te plastikowe miseczki z misiem np, smoczki z czachą albo moro i aniołkiem i diabłem :-D Organizer łazienkowy na zabawki tez rewelacja! Nigdzie wcześniej nie widzialam! Smoczek z maskotką- genialne!! Bardzo podoba mi się tez torba Duo Deluxe Edgewood i moze się skuszę, ale to raczej w styczniu ;-)

arica - extra!!! Bardzo mi się podobają, teraz takie sklepy z gadżetami są na topie:tak: życzę wam aby biznes się dobrze kręcił:tak:

zgłoście się do DD TVN tam prezentują nowe biznesy mam, kiedyś był podobny sklep, zawsze to reklama:tak:

Kobietki poszukuję jakiejś dobrej prostownicy która poradzi sobie z pudlowatymi włosami;-);-) polecacie coś?

Ja tak z innej beczki :) Kombinowaliśmy z mężem i w końcu wykombinowaliśmy. Szukaliśmy pomysłu na swój własny interes i w końcu się udało :) I w związku z tym chciałam Was zaprosić do naszego sklepu z akcesoriami dla dzieci i ich rodziców Home page Jak się Wam coś spodoba, to dajcie znać na priv - zrobimy bejbibumowy rabat. Ceny narzucają nam producenci, więc na różne produkty mamy różne marże. No i dlatego na jedne rzeczy bedziemy mogli dać większy rabat, na inne mniejszy.. Jakbyście miały jeszcze jakieś sugestie odnośnie asortymentu to chętnie wysłucham.
arica bardzo profesjonalna i mila dla oka strona! Sami robiliscie? Lubie takie :-) Produkty tak jak pisze agast z wysokiej polki, mam nadzieje ze trafia w polskie gusta i portfele, zycze sukcesu!!! wstaw chociaz raz ten link na ogolnym, nie wszystkie dziewczyny tu zagladaja! Ten sliniaczek "rockerski" kupilysmy kolezance na narodziny synka :-D byla zachwycona (na szczescie maja mega poczucie humoru :-))

Dzięki dziewczyny za miłe słowa :) Na razie wszystko się pomału rozkręca i mam nadzieję, że rozkręci się tak jak byśmy tego chcieli :)
Mama kubulki: Plecaczki są super! :) Nasza mała na razie testuje lunch bag w wersji 'piesek', paraduje z nim jak prawdziwy przedszkolak! :)
Koriander: Masz na myśli 'czerwiec' ? Zaraz wrzucę!
Gosiagro: Chyba ze 2 miesiące temu była mowa w DD TVN o takich gadżetach, więc się troche spóżniliśmy, bo nie sądzę, żeby jeszcze raz chcieli mówić o tym samym.. :/

reklama
Do góry