Ola_fasola
Moderatorka
Kasiulka ja własnie sprzedaję na allegro po Klarze kombinezon z zeszłego roku na 74 z wójcika;-)myślę że byłby za mały na Hanię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez bym zrobila afere :-)
Kupilam sobie dzis zabieg mikroderbazji jestem ciekawa czy mi twarz po nim nie skapcieje![]()
ide 24.11o to daj znac jak bedziesz po zabiegu
tez kupilam groupon na mikrodermoabrazje i jeszcze nie wykorzystalam, a juz go mam od dawna
efekty są podobno fajne![]()
Podrzuć linkaa mi dzisiaj przyszedł kombinezon Tchibo :-) jest rewelacyjny! jestem zadowolona! w realu jeszcze ładniej wygląda :-)
POLECAM!
Kasiulka ja własnie sprzedaję na allegro po Klarze kombinezon z zeszłego roku na 74 z wójcika;-)myślę że byłby za mały na Hanię
Hania drobna jest to może i byłby dobry, ale na styk nie warto kupować bo zima przecież długa. Moja teraz lata w 74 zimowej z zeszłego roku![]()
U mnie to samo kurtka z wiosny w rozm. 80 jesienią była już dużo za mała na zimę mamy kurtkę 92 i jest teraz tylko troszkę przy duża z butami jest to samo na wiosnę było 21 a teraz zimowe już 24jejuś mój to nie pamiętam już kiedy w tym rozm.chodził chyba zeszłej zimy![]()