reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv, to nas podsumowałaś, ale masz rację, było tylko o jedzeniu. Super, że wózki odzyskane, bo to duża oszczędność. Oczywiście Ty nie Kic i zadowolisz się tym co masz:-D:-D:-D
Renia, wózek -1000PLN - rewelka:-D
Surv, porządek w papierach mówisz? Uwielbiam:confused2:Ale na szczęście nie produkują się w takim tempie jak bałagan po dzieciach;-)

reklama
Survivor a czy to symptom wicia gniazda już się uaktywnia?
Kicrym pisałaś na fotkach ,ze Majka długa,a no 2 tygodnie temu byla mierzona i wyszlo 63 cm czyli o cale 8 już urosła.Tylko żeby ojca nie dogoniła tym wzrostem:szok::no: jak u was nocka? Mnie to Maciek bardziej wykancza niż MAjka:sorry:,ale w sumie pospaliśmy do 7.30:tak:

Nawet udalo mi sie z samego rana do przychodni dodzwonić przy 10 połączeniu,a nie przy 30 jak ostatnio:tak:.Jeszcze do pracy musze podjechać po pieczątke na wniosku do żłobka i jutro tata pójdzie złożyć.
U nas piękne słońce ,ale chyba mróz ,bo auta białe.

WItam:)
Renia no właśnie o tą promocję mi chodzi:tak:biorąc pod uwagę że w cenie regularnej sam Winter Kit kosztuje ok 1100zł to fajna promocja:tak:pewnie kolory będą wyprzedawać bo nowa kolekcja się zbliża:happy:
Kasia bingo:-pjak mi M powiedział "po co sprzedajesz wózek będzie dla następnego" to wybuchłam śmiechem:-pale jedni kupują buty i inni torebki a ja pasjonuję się wózkami:happy:
Surv zazdroszczę wyjazdu i przedświątecznej, jarmarkowej atmosfery:tak:no i porządku w mieszkaniu też zazdroszczę bo u mnie nic nie zrobione:zawstydzona/y:
Madzia nocka jak zawsze, już się zdążyłam przyzwyczaić, ale wstałam 8.15, bo Liwka zjadła o 6.15 cycka i o dziwo jeszcze zasnęła, a Kuba przyszedł po 7 ale cicho się bawił:-pno to rośnie Majka na potęgę:szok:chyba jest wzrostowo taka jak Oliwia, która jest większa niż Kuba w jej wieku:tak:

Oliwia mi zasnęła w drodze do księgowe, zdążyłam pieczywo kupić, przyjechać do domu, zjeść śniadanie a ona dalej śpi. Pewnie jak się położę to się obudzi:confused2:u nas mrozik i to całkiem konkretny:eek:mam w planach dziś posprzątać co nie co, ale co z tego wyjdzie,to nie wiem:-p

Witam
Kic no niezle Liwka spi(zeby tak w nocy spala):tak:
Renia wozek za 1000zl oj mnie nie stac:eek:
Madzia fajnie ze tak szybko udalo Ci sie dodzwonic do przychodni:tak:a Majka na modelke rosnie:-D
Survi my tez kupujemy kaczke, G kuzynka nam zalatwia za wsi:tak: Super taki jarmark:tak:Jak mowisz ze Flo ma taki okres na pol roku to swieta beda spokojne:tak:
Kasia u nas pierniki tez zrobione i ozdobione a dzis robimy chyba nastepna ture:tak:
Zobacz załącznik 415907
Jutro ide do fryzjera,a w sobote pofarbuje mi kolezanka:tak:
Dzis mam labe,siedze i odpoczywam:tak:

Madzia, no promocja jak się patrzy...bym się zastanawiała, gdybym już wózka nie miala...myśmy za auto ciut więcej dali:-p:-) A co do Majki, jak urodę po mamie odziedziczy a wzrost po tacie, to bedziecie mogli za 10 lat puscić ją w modelling i zyć dlugo i szczęśliwie z zarobków dziecka:-D

Dorka, toście się narobili przy dekoracji:tak: Nasze tylko lukrem maźnięte, bo mala sama dekorowała, więc co trafiła w pierniczka to spadło:-p No i zdjęcia pofryzjerskie wklej...ja zobaczę te kilka sztuk co mam z drezna, ale raczej nic godnego uwagi, bo robione spod pachy, z dzieciakiem za rękę ciągniętym....

Kic, Ty serio powinnaś się wózkami profesjonalnie zająć - dorabianie co 2 lata kolejnego użytkownika wózków to jednak obciążające dla zdrowia i kieszeni, a tak byś przyjemne z zarabianiem połaczyła. Serio, szkoda takiej wiedzy marnować!:tak:

Kasia, to o jedzeniu to bardziej moje zboczenie...dalej żarcie stanowi centrum moich zainteresowań wszelakich:-) Co ciekawe wszystko w brzuch chyba idzie, bo d** na szczęście chuda, na tyle, ze nie mam zadnych spodni ciązowych, bo nawet rozmiar 34 zjeżdża:sorry: W związku z czym idę dokończyć pyszny megakaloryczny obiadek:-D

Uff dumna z siebie jestem, bo właśnie skończyłam sprzątać w szafie:-pkurzu było co nie miara (tak to jest jak się z góry raz na kilka lat ściera:-p:cool2:) M ściągnęłam z pracy żeby mi pomógł nasze deski windsurfingowe na szafę wrzucić bo miejsca zajmują okropnie dużo:confused2:narty wyciągnęłam i odkurzyłam,zabawki z ogródka też dla siebie miejsce znalazły:-pale zgodnie z M stwierdziliśmy że musimy strych wyremontować na wsi i takie sezonowe "przyjemności" tam wywozić bo mamy stanowczo mało miejsca:confused2:no i od razu za buty się wzięłam, powywalałam jakieś starocie moje i M, także luźniej się zrobiło:-ptylko nie wiem co od Kuby z butami mam zrobić bo znając mnie teraz zostawiam a Liwce i tak kupię różowe bądź fioletowe:-p:-D
Surv już kiedyś myślałam o takim biznesie ale to ciężki kawałek chleba,no i duży kapitał musiałabym mieć, poza tym ja gustuję w wózkach z wyższej półki więc w sklepie/komisie tylko takie bym chciała mieć.
Dorka dlatego się kupuje używane wózki:tak:jak zajrzysz na wózkowe forum to jest tam mnóstwo ofert od dziewczyn, które sprzedają wózki w idealnym stanie bo mają na stanie co najmniej 2 czy 3 i wymieniają je na inne:-Dśliczne pierniki :tak:
Madzia nie wiem który ale jakiś zielony stokke był powystawowy, a ta cena rzeczywiście atrakcyjna:-D

reklama
Hej

Surv ale cudenka. Chyba wolałabym patrzeć niż jeść.
Fajnie z tymi porzadkami. Ja miałam dzis błysk robic i skończyło sie na planach.

Madzia to zdecydowanie modelka rośnie.

Kic to ty tez szalejesz z porzadkami. Musze sie zmobilizować

Dorka super te pierniczki. Takie kolorowe. My tylko z białego lukru. Ale grunt ze są smaczne:-)

Do góry