reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

heloł

ale dziś ładny był dzionek
wreszcie spacer zaliczyliśmy z juniorem:-)

cały czas podjadam pierniczki - sa pyszne :-)
nie mam powera na zakupy świateczne więc idę robić lukier i ozdobię część, bo będziemy obdarowywać nimi:-)

Madziu oby nie szpital:baffled: Tak jak radzi Ci Kic nie wyrażaj zgody bo wiadomo, ze w szpitalu to tylko więcej może sie przypałętać

Dorka to super rybnie:-) Lubię jak jest kila rodzajów a nie tylko karp
My tylko prezenty ale w sumie jest tego dla 18 osób więc jak podliczyłam to mam połowę stokka:szok::baffled:
no ale tak już się utarło
zresztą powiedziałam, że żadnych mega drogich rzeczy (ewentualnie mąż może zrobić wyjątek dla mnie:-))
hitem zeszłego roku było życzenie mojej teściówki - odkurzacz:-) no i nie byle jaki bo wymagania dalsze były:dry:
dlatego jak usłyszałam, że ekspers cafissimo za prawie 400zł to parsknęłam śmiechem bo na bank na bank nie napadłam:no:

Kic super, że sobie jedziecie - oby tylko snieg spadł ale ponoć w białce sztuczny jest i spisuje sie swietnie

dobra ide coś robić bo włączone wiadomości działaja mi na nerwy ewidentnie, a tak to bynajmniej muze włącze i podekoruję;-)
relaksik:tak:

reklama
Edit
Lukier za rzadki i wyszło śmiesznie. Tymi za to przeszczesliwy bo ma oblizywania:-)
No i robienie pseudo kropeczek sie spodobalo

Cześć
Renia nie złe życzenia teściówka ma:-)
Madzia u mnie położna była tylko raz
Kic , była logopeda w przedszkolu i ona Maksa skierowała na dalsze badania.
Ja wczoraj przyjechałam do Wrocławia , dziś pojechaliśmy na zakupy, ale ja standardowo sobie nic nie kupiłam ,tylko Maksowi i D.

Witam wieczorkiem:tak:My u znajomych kolezanka usypia corke,G z kolega w garazu a ja mam chwile na bb:tak:
Kamu podobno jak sama chcesz isc do logopedy z dzieckiem to najpierw trzeba isc do psychologa:tak:Dobrze ze to Cie ominelo:tak:
Madzia my na wigilie oprocz tych ryb bedziemy mieli barszcz,pierogi i buleczki:tak:Wiecej nic nie bedziemy robic,ale ja ma w tej ciazy straszna ochote na rozne ryby i to tez dlatego:-D Oby Maja nie musiala isc do szpitala:tak:
Renia ale sobie tesciowa wymyslila:confused: Moja chce kosz wiklinowy na bielizne, juz sie dogadalam z G siostra i razem kupimy bo oni maja kryzys:tak: Ja dzis upieklam z Seba z Misia i G siostrzenica pierniczki,ale my mamy ok 50szt:tak: Jutro bedziemy zdobic, ja kupilam pisaki do zdobienia:tak:
Survi dojechaliscie z powrotem czy wracacie dopiero jutro?
Oki koncze bo zaraz Lilka zasnie i kolezanka wroci:tak:
Milego wieczoru zycze:tak:

Renia, ja dziś popełniłam ciasto do alpejskich. W przepisie pisało, że nie jest gęste a moje takie, że łyżka stawała i nie miałam siły ucierać:baffled: Też tak miałaś? Ile Ci wyszło? O matko niezłe ilości, to ja jutro tak będę piekła. Ciekawa jestem strasznie efektu, bo wydaje mi sie, że ciasto nie jest dobrze wyrobione:baffled:
Madzia, zdrówka dla Maleńkiej. Mój Miki gorzej, bo doszła temperatura. Jeszcze zanim mu sie pogorszyło, to poszłam na dyżur, żeby go osłuchac, ale taki tłum był, że zrobiłam w tył zwrot. Zobaczę w jakiej jutro będzie kondycji. Jak nie najgorszej, to znów spróbuje z dyżurem a jak gorzej, to zamówię wizytę domową.
Dziś dotarła do nad już ostatnia tura Mikołajkowych prezentów i dzieciaki zachwycone. Miki dostał planszówkę z Aut 2 - super gra - wszyscy super się bawiliśmy a Olga takie "wyszywanki" - tekturki i sznurki. Bardzo długo się tym zajęła i widać, że przypadło jej to do gustu:tak:

Renia, polecam żurawinę na lukier i orzechy, boskie połączenie smakówKasia, moze masz gęsty miód, dobrze będzie :)Madzia, dużo w pionie, inhalacja i oklepywanie po, Kic...nawet nie chcę wiatru robić ale nie wiem co z tą przeglądarką że ma w.d ...moje entery znaki i pogrubienia, noni wygląda tak jakbym pisała jednym ciurkiemznikambędę później

Kasiu mi wyszło tego dużo i mikserem spokojnie sie ucieralo
Poczekaj do jutra. Bedzie dobrze. Życzę udanych wypiekow.
Ja juz kupiłam melase i w tygodniu jeszcze jedne rzucam na ruszt:-)
No i przy tym podjadaniu to te 200 do świat zniknie:confused:
Ale są pyszniutkie

Post zurawina i orzechy jako posypka?

Kamu ja tez musze na zakupki. Fajnie ze tak ten Wrocław wam przypadł

Dobra kabareton sie skończył ide spać
Spokojnej:-)

Witam rankiem
My juz po sniadanku
Dzis sie wyspalam i o dziwo dalej zmęczona jestem
Junior lepiej. Kataru prawie nie ma został kaszel taki nieladny ale tylko po przebudzeniu. Nie zmieniam jednak zdania i do świat siedzi doma coby juz do końca roku cieszyć sie zdrowym dzieckiem

pogoda cudna
Slonko przyświeca a mrozik oszronil dachy
Spacer obowiązkowy

Miłego dzionka :-)

Surv juz szczęśliwie dotarliscie do domu?

Witam rankiem:)
Dzieciaki nie śpią od 6.30:sorry2:aaaaa czy ja się kiedyś wyśpię??!!:-p
Post no przecież żartuję!dobrze że się odzywasz:tak:
Renia wow co za ilości tych pierników:szok:to sobie prezenty teściowa życzy:szok:a propo stokke to w 4kids teraz jest promocja:-p
Kamu najważniejsze że specjalista pokaże wam jak ćwiczyć:tak:
Kasia fajne są te wyszywanki, mam je w przedszkolu:tak:
jemy śniadanie i zaraz M z Kubą idą na basen, co prawda katar ma okropny ale co tam:-p

reklama
Dojechaliśmy wczoraj wieczorem, ale nie mialam już siły pisać - wyjazd nie byłby zły, gdyby nie ataki szału Flo - w końcu w d**ę dostała fest i się na nią obraziłam, ale generalnei bardziej mnie to wymęczyło niż cała podróż:baffled: Dziś w ramach oderagowywania robię porządki świąteczne:-p Więcej potem, bo akuarat wszystko rozgrzebane na środku pokoju leży;-)

Do góry