Hej "stycznióweczki" :-) i niech tak będzie hi hi
Ale czad z Asterią :-) ale fajnie, strasznie jej zazdroszczę no bo już się doczekać nie mogę :-) a te święta będą dla nich magiczne.
Asiuk ja smaruję brzuszek od 5 mc-a kremem Fissan i nie mam żadnego rozstępu, ale mój gin mi powiedział że można się smarowac kremem "ze złotem" a rozstępy i tak wyjdą jak będa miały wyjść. Tak więc to raczej genetyka o tym decyduje.
Justyś - ale masz teściówkę

dobre wzieła sobie kasę i cicho siedzi. Moja to z kolei zero tematu udaje chyba że nie jestem w ciąży :-) jestem pewna że jak mała się urodzi i coś kupi tylko co skoro mamy już wszystko ? :-) mam juz plana jak się zapyta co kupić wtedy powiem "ależ Pani U My mamy juz wszystko i nic nam nie potrzeba" ale ją zatkaaaa

może i jestem wredna ale mogła naprawdę zainteresować się tematem wczesniej.C
Citronka - wszystkiego najlepszego a 30 lat to piekny wiek i żadna stara dupa z Ciebie :-)
Bakaalia - super że wizyta ok oby tak dalej
Malutkans - zdróweczka kochana, przesłałabym Ci troszkę od siebie dobrych fluidów ale niestety ja też chora leżę.
Gabryś - no to się teściowa ucieszy, super prezent.
Ja dzisiaj nie wyłażę z łóźka, czekam na syrop, piję herbatę z malinami i nawet palcem nie ruszam dzisiaj.
Malutka sobie urządziła zabawę w brzuchu, cały mi faluje :-) utuliłam mojego "dzieciaczka" Kiro i tak sobie leżymy, brakuje tylko K ;-)