reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

Justyś jakieś 3 dni - jeszcze czasem delikatnie czuję, ale to już nie jest ból... Doszłam do wniosku, że Franuś uciskał na jakiś nerw i stąd ten ból był - może się delikatnie przesunął, że przestało boleć... Choć cały właśnie czas czuję go głównie z prawej strony ... pod cyckiem mi girkę wypycha - śmieszna taka mała :)

Citronka
najepszego!!! Jedyne czego można teraz życzyć to szybkiego, lekkiego porodu :)

reklama
Witajcie, my już z maluszkiem po wizycie lekarskiej wszystko ciągle pozamykane, następna wizyta za tydzień(21grudnia) i przy okazji muszę iść zrobić sobie badania krwi, moczu itp.

Citronka wszystkiego najlepszego ;-)
Gośka chyba razem z Gabryś powinnyśmy czuć się winne Twojego wciągnięcia w serial ;D

Jej nie wiem czemu, ale wiadomość o Asterii sprawiła że przeszły mnie ciarki.. to jakieś takie nie realne że to już czas na nas!! ;) Właśnie kurier przyniósł prezent gwiazdkowy dla mnie i P. od moich rodziców - odkurzacz! Z racji tego, że ja spaliłam swój, to rodzice nam kupili nowy ;) Śliczny zielony kolor ma ;) Spotkałam dziś też na korytarzu u gina dziewczynę która ma termin na 17.01 (pewnie spotkamy się na sali) i jak mi powiedziała, że jej mały waży 3,5kg to zatkało mnie, bo ona taka mała, tylko co ten brzuszek jej wystaje ;D

Citronka- wszystkiego naj naj naj dla bardzo mlodziutkiej Kobietki :-)

0b02ed80cbfd021b2d952c0f7f9eb144.jpg

A tak na marginesie to ja bym chciała dociągnąć do "po 21 stycznia"- koziorożce to trudne charakterki, ja sama sobie wystarczę, drugi w domu toż to reszta rodzinki się wyprowadzi:-D:rofl2:

Adak...Ninka waży niecałe 3 kg:)

Justys:) sn:)

Citronka!! 100 lat kochana!!!:*

a ja leżę w łóżeczku, bo jeszcze głowa mnie tak rozbolała, że szok...na zajęcia dziś nie poszłam, ale mam nadzieję, że prowadzący zrozumieją czemu...

Ostatnia edycja:
Hej "stycznióweczki" :-) i niech tak będzie hi hi

Ale czad z Asterią :-) ale fajnie, strasznie jej zazdroszczę no bo już się doczekać nie mogę :-) a te święta będą dla nich magiczne.

Asiuk ja smaruję brzuszek od 5 mc-a kremem Fissan i nie mam żadnego rozstępu, ale mój gin mi powiedział że można się smarowac kremem "ze złotem" a rozstępy i tak wyjdą jak będa miały wyjść. Tak więc to raczej genetyka o tym decyduje.

Justyś - ale masz teściówkę :crazy: dobre wzieła sobie kasę i cicho siedzi. Moja to z kolei zero tematu udaje chyba że nie jestem w ciąży :-) jestem pewna że jak mała się urodzi i coś kupi tylko co skoro mamy już wszystko ? :-) mam juz plana jak się zapyta co kupić wtedy powiem "ależ Pani U My mamy juz wszystko i nic nam nie potrzeba" ale ją zatkaaaa :-D może i jestem wredna ale mogła naprawdę zainteresować się tematem wczesniej.C
Citronka - wszystkiego najlepszego a 30 lat to piekny wiek i żadna stara dupa z Ciebie :-)
Bakaalia - super że wizyta ok oby tak dalej
Malutkans - zdróweczka kochana, przesłałabym Ci troszkę od siebie dobrych fluidów ale niestety ja też chora leżę.
Gabryś - no to się teściowa ucieszy, super prezent.

Ja dzisiaj nie wyłażę z łóźka, czekam na syrop, piję herbatę z malinami i nawet palcem nie ruszam dzisiaj.
Malutka sobie urządziła zabawę w brzuchu, cały mi faluje :-) utuliłam mojego "dzieciaczka" Kiro i tak sobie leżymy, brakuje tylko K ;-)

Kasia_ZG moja teściowa to samo- nawet nie zapyta czy pomóc przy Jakubie coś, o prezentach, zakupach dla nowego wnuczka nawet nie mam co marzyć. Ale już się tym nie przejmuję- 16 lat się do tego przyzwyczaiłam że mam i.... za teściową. czasem tylko jeszcze żal mi się robi mojego K. - przesr... mieć taką matkę.

Wiecie co? Ja nie chcę przestać być w ciąży!!!!!! Nawet zaczęło mi się to podobać. I jak pomyślę że już za chwileczkę i już (raczej) nigdy więcej w życiu...........eeeeeeeee:blink:. A mały tak cudnie wierci mi się w brzuchu.

reklama
Asiuk:D skoro tak Ci się podoba stan ciąży to możesz ponosić moją Hankę:p albo moje kolejne dzieci:D bo ciążą to stan zdecydowanie nie dla mnie:p:p

Kasia..zdrówka życzę w takim razie...ja sama się rozchorowałam, a na uczelnię muszę śmigać...dziś wolne sobie zrobiłam, ale jutro już mam za ważne zajęcia i muszę iść...

a co do teściowych to współczuję...moja cały czas coś kupuje!! w zasadzie prawie wszystkie ciuszki ona kupiła, pościel do łóżeczka, ozdoby na ściany...i ciągle się mnie pyta czy czegoś nam nie brakuje, bo ma specjalna skarbonkę z kasą na rzeczy dla Małej:):) w zasadzie gdyby jej nie powstrzymywano to kupiłaby za pewne CAŁĄ wyprawkę:D:D na święta też pewnie zasypie mnie prezentami:) ogólnie złota kobieta:) oczywiście czasem też coś mnie "wkurzy", ale to takie pierdoły, że szkoda gadać:):)

Do góry