reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
WITAJCIE :-)

MALA MI TULE MOCNO

KATY do @ jeszcze troche wiec glowa do gory :tak:

a u mnie to sie narobilo :baffled::baffled::baffled: jak sie uda w tym cyklu to synek bedzie :-) tak jak czulam owulka sie przesunela o 1 dzien no ale masz babo to co chcialas czulam ze tak bedzie ale nie podarowalam mezowi :sorry:no mowi sie trudno wtedy to juz tylko czekanie na wnuczki :-)

a ja oczywiscie szuranko od rana :baffled:

a gdzie lorelain?????

Ostatnia edycja:
Czesc Losiczka ty to masz przewalone z tym szyciem....zero czasu dla siebie nawet w niedziele....ale w sumie to swiadczy o tym jaka dobra z ciebie zawodniczka

A noz widelec bedzie corcia...przeciez 100 % pewnosci nie ma ta metoda...wiec pozostaje tylko czekac i trzymac &&&&&&&&&&&&&&

Cos nie widac ani Lorelain ani Zzagubionej, Agnes pisala ze ma slaby dostep do neta, a Silene to juz zapomniala o nas :sorry:

Moze Ilonka w koncu sie odezwie....kurcze martwie sie jak taka ciosza....no chyba ze chce doczekac do wtorku i po wizycie sie odezwac

No i jeszcze Roszpunka.......a nasza kochana Piateczka wraca koncem weekendu czy jeszcze pozniej????

Karolinka chyba jeszcze spi...ide zaraz ich poszukac na ENPRze

Witam wszystkie Staraczki:-) Wiem, że rzadko tutaj zaglądam:-( Po spędzeniu 8 godzin przed kompem w pracy, w domu prawie nie korzystam z komputera.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc Dzoana nie dziwie sie ze nie masz ochoty po tylu godzinach znow zasiadac przed kompem

Dziewczynki znalazlam kilka fajnych rzeczy...moze kogos zainteresuje...po najechaniu na nie powinny sie powiekszyc :tak:
normy wyniki.png
Zobacz załącznik 417531
Zobacz załącznik 417532
normy 4.png
normy5.png
normy6.png
normy 7.png
normy 8.png

KatyB, już się bałam, że zostałam wykluczona z powodu mojej małej aktywności na forum:-( To ego od 3 dni pobolewa mnie podbrzusze, nie z mocno, ale na tyle, że nic mi się nie chce oprócz siedzenia w domu.
W minionym tygodniu dowiedziałam się, że kolejna koleżanka zaciążyła. Fasolki wokół mnie latają jak szalone. Ale humor mi w miarę dopisuje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No co ty nikt nikogo nie wyklucza....tylko jesli sama nie uczestniczysz to potem OGROM stron do nadrobienia :-D:-D:-D

Ja sie zbieram pomalutku do kosciola bo za dwa dni uderzamy do Polski i zajedziemy na sam styk tak ze napewno nie bedzie czasu zeby tam pojsc do spowiedzi :-)

Dżoana, bo w weekend wszystkie zajęte albo rodzinką, albo mężami:) tylko ja dziś cały dzień w łóżku spędzę przez chorobę:wściekła/y:

reklama
Ja na męża jestem wkurzona, więc siedzę na forum:angry: Lecę teraz do sklepu, bo muszę kupić składniki na pierniczki, a strasznie mi się nie chce. Jeszcze taka pogoda jest do d....y:wściekła/y:

Do góry