reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
WITAJCIE :-)
MALA MI TULE MOCNO
KATY do @ jeszcze troche wiec glowa do gory
a u mnie to sie narobilo

jak sie uda w tym cyklu to synek bedzie :-) tak jak czulam owulka sie przesunela o 1 dzien no ale masz babo to co chcialas czulam ze tak bedzie ale nie podarowalam mezowi
no mowi sie trudno wtedy to juz tylko czekanie na wnuczki :-)
a ja oczywiscie szuranko od rana
a gdzie lorelain?????
MALA MI TULE MOCNO
KATY do @ jeszcze troche wiec glowa do gory

a u mnie to sie narobilo

a ja oczywiscie szuranko od rana

a gdzie lorelain?????
Ostatnia edycja:
KatyB
Fanka BB :)
Czesc Losiczka ty to masz przewalone z tym szyciem....zero czasu dla siebie nawet w niedziele....ale w sumie to swiadczy o tym jaka dobra z ciebie zawodniczka
A noz widelec bedzie corcia...przeciez 100 % pewnosci nie ma ta metoda...wiec pozostaje tylko czekac i trzymac &&&&&&&&&&&&&&
Cos nie widac ani Lorelain ani Zzagubionej, Agnes pisala ze ma slaby dostep do neta, a Silene to juz zapomniala o nas
Moze Ilonka w koncu sie odezwie....kurcze martwie sie jak taka ciosza....no chyba ze chce doczekac do wtorku i po wizycie sie odezwac
No i jeszcze Roszpunka.......a nasza kochana Piateczka wraca koncem weekendu czy jeszcze pozniej????
Karolinka chyba jeszcze spi...ide zaraz ich poszukac na ENPRze
A noz widelec bedzie corcia...przeciez 100 % pewnosci nie ma ta metoda...wiec pozostaje tylko czekac i trzymac &&&&&&&&&&&&&&
Cos nie widac ani Lorelain ani Zzagubionej, Agnes pisala ze ma slaby dostep do neta, a Silene to juz zapomniala o nas

Moze Ilonka w koncu sie odezwie....kurcze martwie sie jak taka ciosza....no chyba ze chce doczekac do wtorku i po wizycie sie odezwac
No i jeszcze Roszpunka.......a nasza kochana Piateczka wraca koncem weekendu czy jeszcze pozniej????
Karolinka chyba jeszcze spi...ide zaraz ich poszukac na ENPRze
D
Dzoana.a
Gość
Witam wszystkie Staraczki:-) Wiem, że rzadko tutaj zaglądam:-( Po spędzeniu 8 godzin przed kompem w pracy, w domu prawie nie korzystam z komputera.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KatyB
czesc Dzoana nie dziwie sie ze nie masz ochoty po tylu godzinach znow zasiadac przed kompem
Dziewczynki znalazlam kilka fajnych rzeczy...moze kogos zainteresuje...po najechaniu na nie powinny sie powiekszyc

Zobacz załącznik 417531
Zobacz załącznik 417532

Dziewczynki znalazlam kilka fajnych rzeczy...moze kogos zainteresuje...po najechaniu na nie powinny sie powiekszyc

Zobacz załącznik 417531
Zobacz załącznik 417532

D
Dzoana.a
Gość
KatyB, już się bałam, że zostałam wykluczona z powodu mojej małej aktywności na forum:-( To ego od 3 dni pobolewa mnie podbrzusze, nie z mocno, ale na tyle, że nic mi się nie chce oprócz siedzenia w domu.
W minionym tygodniu dowiedziałam się, że kolejna koleżanka zaciążyła. Fasolki wokół mnie latają jak szalone. Ale humor mi w miarę dopisuje
W minionym tygodniu dowiedziałam się, że kolejna koleżanka zaciążyła. Fasolki wokół mnie latają jak szalone. Ale humor mi w miarę dopisuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KatyB
No co ty nikt nikogo nie wyklucza....tylko jesli sama nie uczestniczysz to potem OGROM stron do nadrobienia 

Ja sie zbieram pomalutku do kosciola bo za dwa dni uderzamy do Polski i zajedziemy na sam styk tak ze napewno nie bedzie czasu zeby tam pojsc do spowiedzi :-)

Ja sie zbieram pomalutku do kosciola bo za dwa dni uderzamy do Polski i zajedziemy na sam styk tak ze napewno nie bedzie czasu zeby tam pojsc do spowiedzi :-)
D
Dzoana.a
Gość
No co ty nikt nikogo nie wyklucza....tylko jesli sama nie uczestniczysz to potem OGROM stron do nadrobienia![]()
To chyba tak delikatnie powiedziane. W weekend jest spokój, w tygodniu jest czasem 15 stron dziennie

reklama
D
Dzoana.a
Gość
Ja na męża jestem wkurzona, więc siedzę na forum
Lecę teraz do sklepu, bo muszę kupić składniki na pierniczki, a strasznie mi się nie chce. Jeszcze taka pogoda jest do d....y

Podziel się: