reklama
Kanius
niewiem czy taki dobry
.....ale moglam do 7 pospac, bo M sie Zuza zajal i czuje sie wysmienicie. Teraz patrze na moje dziecie jak z lala tanczy i az mi sie serduszko raduje i micha cieszy taaka mam fajna core....mimo iz czasem marudzi i daje w kosc
To tyle wlasnie wlazla na moje kolana
To tyle wlasnie wlazla na moje kolana
makuc
Fanka BB :)
to i ja się przywitam. nadrabiam ale nachodzi mnie tylko jedna myśl, która widzę, że HAPPY zdołała już ująć w słowa pisane:
ALICJA
IDA kciuki trzymam :****** O której Misia wstała w końcu? my od 6 już na nogach
MARGERRITA pomysł z historyjką idealny tylko może by właśnie osobny wątek założyć? żeby się jej elementy potem nie gubiły na głównym?
DZIULKA o co poszło?
MAŁA_MI powiem szczerze, że mnie bardzo zawiodłaś swoim zachowaniem. Ale cóż.
KROMA Twój Arek to chyba ma jakieś ukryte zdolności do pakowania się w tarapaty?
ale wiesz, tak sobie wyobraziłam to jak w krześle utknął i mimo, iż Tobie pewnie wtedy do śmiechu na 100% nie było to mi się to zabawne wydało teraz na to patrząc.
DAWIDOWE jak Laurka? Jak Ty? jak Twoja noga?
i chyba na razie tyle. D. drugi dzień ma urlop, który mieliśmy poświecić na sprzątanie i przygotowanie przedświąteczne ale....
[edit]
KANIA jak się dzisiaj czujesz? jak zdrówko? mam nadzieję, że lepiej niż wczoraj?
SARISKA a Twoja fasolinda jak tam? nie wiem czy pisałaś już o tym i to przegapiłam, czy pominęłaś temat ale Twoja rodzinka już wie, że jesteś w ciąży? jak zareagowali?
ALICJA
obiektywnie rzecz biorąc to Ty rozpętałaś to wszystko a teraz wychodzi na to, że jesteś najbardziej pokrzywdzona/ skopana/ biedna i uciekasz. Powiedz mi, czy to jest zachowanie dorosłej osoby? Jeżeli zaczęłaś temat to skończ go godnie - nie ucieczką ale rozmową, tak po prostu. Bo najłatwiej jest teraz zagrać tą pokrzywdzoną na która napadłyśmy, prawda? i może i rzeczywiście jesteś dobrą duszyczka ale w tej dyskusji ostro przesadziłaś. tyle.Tobie było przykro,tak?Cóż,swoim postem sprawiłaś tez ogromną przykrość innym,ale to szczegół,nie?
IDA kciuki trzymam :****** O której Misia wstała w końcu? my od 6 już na nogach

MARGERRITA pomysł z historyjką idealny tylko może by właśnie osobny wątek założyć? żeby się jej elementy potem nie gubiły na głównym?
DZIULKA o co poszło?
MAŁA_MI powiem szczerze, że mnie bardzo zawiodłaś swoim zachowaniem. Ale cóż.
KROMA Twój Arek to chyba ma jakieś ukryte zdolności do pakowania się w tarapaty?

ale wiesz, tak sobie wyobraziłam to jak w krześle utknął i mimo, iż Tobie pewnie wtedy do śmiechu na 100% nie było to mi się to zabawne wydało teraz na to patrząc.DAWIDOWE jak Laurka? Jak Ty? jak Twoja noga?
i chyba na razie tyle. D. drugi dzień ma urlop, który mieliśmy poświecić na sprzątanie i przygotowanie przedświąteczne ale....
[edit]
KANIA jak się dzisiaj czujesz? jak zdrówko? mam nadzieję, że lepiej niż wczoraj?
SARISKA a Twoja fasolinda jak tam? nie wiem czy pisałaś już o tym i to przegapiłam, czy pominęłaś temat ale Twoja rodzinka już wie, że jesteś w ciąży? jak zareagowali?
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Sarisa :-) a i miałam Ci napisać, że bardzo się cieszę, że słyszałaś już bicie serduszka swojej Fasolinki :-)Kaniusniewiem czy taki dobry
.....ale moglam do 7 pospac, bo M sie Zuza zajal i czuje sie wysmienicie. Teraz patrze na moje dziecie jak z lala tanczy i az mi sie serduszko raduje i micha cieszy taaka mam fajna core....mimo iz czasem marudzi i daje w kosc
To tyle wlasnie wlazla na moje kolana![]()
Makuc mam nadzieję, że uda się posprzątać przedświątecznie.
Edit:
Czuję się kiepsko...
Ostatnia edycja:
Kania78
...
Widziałam, widziałam, ja też editnęłam ;-) lekarz nie pomoże...mam nadzieję ze mnie nie rozłoży na święta.KANIU Ty mi lepiej na pytanie o Twoje zdrówko dzisiaj odpowiedzeditnęłam posta, więc pewnie nie zauważyłaś, że je dopisałam
[edit]
:-( może przejdź się do lekarza, co?
Na razie to tylko katar zatokowy... ale tak daje mi popalić że głowa mi pęka.
i mnie...no,ale cóż...bywa....MAŁA_MI powiem szczerze, że mnie bardzo zawiodłaś swoim zachowaniem. Ale cóż.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
kaniu u nas wszystko po staremu, Łukasz marudzi dalej. Ja dzisiaj na egzamin idę no a potem czeka mnie przygotowywanie do wyjazdu na Święta, a trochę muszę tego zabrać bo zostaje tam aż do Nowego Roku. Mam czas do piątku żeby to wszystko ogarnąć:-) a u Was co tam? Jak Oliwcia w żłobku? Doczytałam właśnie ze kiepsko się czujesz 
makuc , happy no czym Was zawiodłam? Tym że wyraziłam swoje zdanie/opinie?
makuc , happy no czym Was zawiodłam? Tym że wyraziłam swoje zdanie/opinie?
makuc
Fanka BB :)
HAPPY bywa,niestety.
KANIA mam nadzieję, że do świąt zdąży Ci przejść a nie, że Cie rozłoży! i współczuję.... zatoki to jednak bardzo nieprzyjemna sprawa (zresztą IDEK też coś o tym wie)
MAŁA_MI jeżeli nie widzisz w Twoim zachowaniu niczego co byłoby nietaktem to ja, wybacz, ale nie będe a) tłumaczyć, b)wracać do czegoś co uważam za kwestię zamkniętą.
KANIA mam nadzieję, że do świąt zdąży Ci przejść a nie, że Cie rozłoży! i współczuję.... zatoki to jednak bardzo nieprzyjemna sprawa (zresztą IDEK też coś o tym wie)
MAŁA_MI jeżeli nie widzisz w Twoim zachowaniu niczego co byłoby nietaktem to ja, wybacz, ale nie będe a) tłumaczyć, b)wracać do czegoś co uważam za kwestię zamkniętą.
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
makuc a ja nadal nie wiem o co Ci chodzi, wychodzi na to że człowiek nie może mieć swojego zdania a co gorsze odmiennego od Waszego bo od razu jest już kimś gorszym itp.