reklama
10 kg to było jakieś 3 tygodnie temu
Wielkie dzięki!!!! Nawet nie wiesz, jak mi pomogłaś
Kania78
...
Nie ma za co, myślę że nie zaszkodzi Hani ta dawka, a co do lekarzy nigdy nie wiemy na kogo trafimy...Wielkie dzięki!!!! Nawet nie wiesz, jak mi pomogłaśTylko na lekarkę jestem strasznie wściekła. Mam nadzieję, że Hani nie zaszkodzi tak duża dawna. Dostała ją trzy razy.... Od jutra daję 2x2 z kawałkiem, bo Hanka waży mniej.
No to jestem. O 17.00 położyłam Laurę spać i sama przysnęłam z synem. Teraz ciekawe jakie tej drzemki skutki będą, bo jeszcze Laurencja nie śpi, ale jakoś nie miałam sumienia ją przetrzymywać, bo tak już marudziła, a mnie głowa pobolewała. Męża jeszcze nie ma. Daniel rysuje laurkę (już trzecia, bo pierwszą najlepszą zdążył zgubić, 2 była nieładna) dla niego na jutrzejsze imieniny. O właśnie skończył i muszę go do spania przygotować. Jutro będzie fajny dzień w pracy, bo na 4 lekcje 3 sprawdziany będą :-)
Ragna lekarze często na oko chyba te leki przepisują. Nie wiem czy zmniejszyłabym dawkę skoro już tak zaczęłaś. Dobrze, że Hania wypiła z mlekiem.
Makuc trzymam kciuki.
Ragna lekarze często na oko chyba te leki przepisują. Nie wiem czy zmniejszyłabym dawkę skoro już tak zaczęłaś. Dobrze, że Hania wypiła z mlekiem.
Makuc trzymam kciuki.
makuc
Fanka BB :)
nie, nie pisałam. Powiedzmy, że za moje zdrowie psychiczne ;-) a tak serio to do lekarza się wybieram.Makuc, kciuki będę trzymać. A za co? Jeśli gdzieś napisałaś, to sorry, że przeoczyłam. Jestem teraz antybiotykowo rozkojarzona i wkurzona...
Oj, coś dziś tonę w podziękowaniach
Bardzo mi pomogłyście, dziewczyny, co jest dowodem na to, że to forum ma sens i choć czasem niefajnie się tutaj dzieje, to warto się udzielać. Miałam problem i po kilku postach został rozwiązany. A już sama miałam wątpliwości, czy jeszcze tu zaglądać, bo wiadomo, nowym nie najłatwiej się wkręcić w tak zgrane towarzystwo, ale już wiem, że zostanę
A, zapomniałam Wam napisać, że Hanka już po fryzjerze. Nie było większych problemów, ale to pewnie dlatego, że byłyśmy u rodziców, była moja mama i siostra. Hanusia fajnie wygląda, więc jestem bardzo zadowolona
A, zapomniałam Wam napisać, że Hanka już po fryzjerze. Nie było większych problemów, ale to pewnie dlatego, że byłyśmy u rodziców, była moja mama i siostra. Hanusia fajnie wygląda, więc jestem bardzo zadowolona
nie, nie pisałam. Powiedzmy, że za moje zdrowie psychiczne ;-) a tak serio to do lekarza się wybieram.
No to będę mocno trzymać
E-lona, zmniejszę tę dawkę. Kiedyś mieliśmy już antybiotyk i po pewnym czasie właśnie nam lekarka kazała zmniejszyć dawkę. Choroba Hani nie jest bardzo poważna, więc naprawdę nie widzę sensu w tym, że lekarka zapisała nam tak ogromną dawkę, w ogóle przekraczającą zalecenia producenta dla poważnych stanów chorobowych. Po prostu boję się, że mogłabym małej zaszkodzić... Muszę jeszcze siostrę poprosić, by w szpitalu zapytnęła jakiegoś lekarza znajomego.
A teraz idę pod prysznic. Chyba się wcześniej dziś położę, bo nie wiem, co mi nocka przyniesie... Jakbym już nie zajrzała, to życzę Wam wszystkim słodkich snów
Ostatnia edycja:
reklama