reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

J
No cóż nie ma co się załamywać tylko wierzyć w to że wszystko będzie ok.

I tak trzymaj. Dacie d=sobie radę i bedzie dobrze :tak:

miska fajnie, że przynosisz dobre wieści

Mata, Kasiurek, Angel i pozostałe "muchomorki" - trzymam kciuki, co by grzybol przepadł bez wieści - w końcu sezon na grzyby dawno już za nami ;-)

reklama
A jak Wy tego grzybka wyczuwacie ?
Bo ja też się martwiłam,że coś mnie dopadło ( mam mega wielkie ilości dziwnego śluzu) ale na wizycie ginka nie potwierdziła moich obaw

Maria głowa do góry, będzie ok

Atomówka u mnie było tak, że mnie wszystko tam swędziało, i najlepiej bym wydrapała tego grzybka. Śluz nie pamietam jaki mialam wtedy. Bo póki co w ciąży jeszcze nie złapałam.i mam nadzieję że tak zostanie.

To ja też hurtowo:
Maruiusia, Lina, Anula, Kasiulka, nusia - super, że wszystko w porządku
Mata współczuję tego grzybka, mógłby już się odczepić
Bozienka wypoczywaj
gagucha powodzenia w czasie badań
Maria w takim szpitalu to bym poleżała… ale cena powalająca,
mam nadzieję że z Dzieckiem będzie dobrze, diagnostyka teraz jest na tyle rozwinięta, że można od razu po urodzeniu reagować; bądź dobrej myśli…
Manta mnie czas płynie coraz szybciej i jestem przerażona
Tunia cieszę się, że Twoje wyniki tarczycowe ok
Monika no całkiem spore Maleństwo Miska u Ciebie też
Współczuję grzybków
Ola powodzenia na wizycie
Moja kolejna wizyta 3 stycznia… zobaczymy czy się cukrownica potwierdzi

witam
następna wizyta 10 stycznia
no to super!

Mam wyniki tarczycy i wszystko jest ok:-)
fantastycznie:tak:

No u mnie juz złe wiesci - byłam dziś na echo serca płodu i wyszło źle, na 90% czeka nas jedna bądz kilka operacji serca po porodzie - ale to sie okaze po porodzie czy daje rade sama zyc czy nie. ogolnie cos jest z zastawka.
przykro mi,mam nadzieję że może jednak to nie będzie tak jak przewidywuja teraz

Myślałam ze padnę jak lekarz powiedział wagę moje małe maleństwo waży 1570g.Niektóre wymiary ma na 31 i 32 tydzień.A jak wpycha mi się pod prawe żebro to nogami a koło pępka wypycha tyłek.Główka jak zwykle w dole.Wody ok cała reszta też:-)
no radzi sobie dzidzia :tak:...ale ta wage tez z przymruzeniem oka trzeba brac troche prawda:tak:?

Maria przykro mi.. ale najważniejsze, że wiadomo na co zwrócic uwagę, a moze do porodu sytuacja sie poprawi? Na pewno lekko nie będzie, ale dacie radę :tak:

Ewstra ja biorę witaminy+kapsułki z dha i się nawet gina dopytywałam, czy w tym czasie mam tez brać tran i kazał wg zaleceń brać 3 razy dzeinnie tran nawet jak w tym czasie dha łykam :tak:

niezłe wielkoludki się nam szykują ;-) gratuluje udanych wizyt!

co do mojego grzybka... gin już też traci nadzieje, że do porodu się wyleczymy, co by nie było hoduję go sobie od 2 miesiąca ciąży z 1-2 tyg. przerwy po leczeniu...

ja swojego grzybka choduje od poczatku ciazy, teraz dostalam jakies tabletki na 15 dni wybralam je juz obecnie co 2-3 dzien mam brac dopochwowo vitamine c aby zakwasic tam srodowisko i lekarz polecil do podmywania sie Pliva fem poki co jest ok i uplawow nawet nie mam :) zobaczymy na jak dlugo to bedzie

co do muchomora jak to vill nazwala - to u mnie jest sprawa skomplikowana bo mam sluz taki ala czop sluzowy z tym ze raz jest prezroczysty raz jest taki zółtawy - robilam wymaz i nic takiego nie pokazal ale ten wymaz obojemowal czesc baterii i grzybow wiec byc moze mam za szyjka jakiegos grzyba ktory sie uaktywnia co jakis czas - no i mam lek i mam nadzieje ze ostani przed porodem bo w sumie porod cc wiec grzyb moze byc - jak bede miala polog to moze sie sama macica wyczysci i z tego jak nie to wtedy jeszce raz wymaz dokladniejsyz i znow jakies leki tym razem cos mocniejszego i tyle .

caly czas mysle o serduszku naszym forumowym kochanym mam nadzieje ze do porodu sie wszytsko wyklaruje i bedzie zdrowe ;]

reklama
my wczoraj byliśmy na usg, 1550 g obywatelki urosło:) wymiary zgodne z wiekiem ciąży +/- 3 dni, generalnie wszystko w porządku:)

Maria, pomyśl, jak dobrze teraz jest, ze można wszelkie wady wykryć już w ciąży i od razu reagować, a nie jak kilkanaście lat temu.... uszy do góry, na pewno lekarze mieli podobne przypadki do Twojego, więc wiedzą jak działać.

Do góry