reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamootku- nie daj sie- :tak::tak: dzis juz wtorek- zyjesz?;)

mnie tez prosili bym pracowala 23-25 i 31-1 ...odmowilam.

zdrowka dzieciaczki!
u mnie podobnie jak u Kasi Miki, Klaudia dostaje wciaz antybiotyk(konczymy chyba dzis) i tez lekko jeszcze kaszle, ale to juz nie to co bylo...wiec sadze, ze wyzdrowiala. U Gracusia tez glutki znikaja, za to u mnie w nosie cos zaczyna sie dziac, piecze i chyba nadchodzi katar:angry:

reklama
Zdrowiejcie szybko Chorasy!!

Rusia, żyję :-)
Udalo się wydać projekt na czas, ale w pracy sobie posiedziałam. W niedzielę siedziałam do 1.30 w nocy, a wczoraj (a właściwie już dziś) do 3.30. Nie ja jedna, było nas kilka osób. Wróciłam do domu przed 4.00, przespalam się 3 godzinki i znów do roboty.
Czuję się jak po dobrej imprezie i zaraz ide spać. :-)

Mamoot no niexle !!! ale gratulacje że wyrobiona
u nas jak na zlośc tez dużo robnoty, przed chwilą skończyłam opinie pisac - no ale ja w domku i zdecydowanie nie aż w takim wymiarze jak Mamoocik ;)

u nas prawem serii poszło - Paweł zapalenie krtani,moja mama antybiotyk...

U mnie ciąg dalszy tragedii. Idę zaraz z Olą do lekarza. Ala właśnie skończyła brać antybiotyk (w poniedziałek) i dzisiaj obudziła się z temperaturą i kaszelkiem. Już zaraziła się od Oli. Ola kaszle jak stary gruźlik, gorączkuje od 2 dni. Wzięłam sobie tableteczkę na uspokojenie, bo po obejrzeniu porannym Ali i nieprzespanej nocy miałam mega nerwa i prawie buczałam na środku pokoju. Zostawię to wszystko bez komentarza....

ojojoj Fredzia...zdrowka zycze
i Wam Baska.
u nas przeziebienie opanowalo nasza rodzine...katar, lekki kaszel

Mamoot well done!

Fredka, czyli to co Misiek miał. Super:crazy:
Mamoot, good job! A powiedz mi, czy o tak późnej porze można jeszcze myśleć?;-):-) Chyba, że człowiek działa jak w transie. Pytam, bo na szczęście nie zdarzyło mi się pracować w takich godzinach

Mamootku żyjesz? Co u Ciebie słychać?
Ola po ciężkim wczorajszym dniu -oj bardzo mocno gorączkowała,cały dzień przeleżała i przekasłała - wstała promienna. Pani wychowawczyni do Nas dzwoniła i pytała jak się czuje, to było bardzo miłe. Przesłała jej drobny prezent świąteczny. Tata czytaj Adam przyjechał na 2 tygodnie do domu. Hurrra.
Dziękujemy za wsparcie. Podziałało.:-):-) Jest chora ale chociaż się uśmiecha i nie jęczy.

reklama
to super Fredzia!:-)

za to ja zaczynam sie sypac..:OOOO:szok:..juz nie pamietam kiedy tak sie czulam- cieknie z nosa, gardlo boli...mac najem sie dzis czosnku!!!, popije seta :-D:-D:-D:-D

Do góry