reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

buziak- spoko, kapucha normalnie to pewnie i mozna, ale ja wpierw bigos potem surowka...
poza tym mam troche zoladek wydelikatniony, bo kapuste jem 2x w roku (teraz bede czesciej bo juz sie nauczylam sama kisic :tak:) wiec bys mnie musiala zobaczyc w zeszlym roku na swieta po bigosie :eek:

Ja tez nigdzie na Sylwestra nie planuje, nie chce mi sie, nie mam w co sie ubrac, a poza tym wieczorami mam swoje "ulubione" u zajecia w postaci trawienia, braku trawienia, zgagi czy innych ehmm jelitowych przypadlosci :zawstydzona/y:
Ale musze patrzec i na meza, ktory ostatnio nic nie ma z tego zycia, wiec moze wyjdziemy o polnocy zlozyc zyczenia znajomym :tak:

Aniu, z miłą chęcią bym Cie poznała zawsze i wszędzie naprawdę, ale nie koniecznie w takich kapuscianych okolicznościach :tak:

Mój Przemek nie bedzie miał wyboru i w sylwestrową noc posiedzi i potrawi sobie ze mną w domu:-) Oby tylko ze mną nie plamił:eek:

reklama
hejka pierwszy raz od dluższego czasu zalogowałam się z kompa. Mam fajnie bo w domu głowny kucharz to mój mąż i to on przygotowuje wigilię i świeta na całą rodzinkę, ja odpowiadam za dekoracje, prezenty, porządki itp. A i jeszcze psiaka mam na glowie przez te dni bo tak to mąż częsciej jak ja wychodzi.
Dzisiaj byłam w hm i kupiłam dwie pary ciążówek ( prezent gwiazdkowy od męża) i ogólnie to dzisiaj stwierdził że " chyba niezły ci sie ten mąż trafił".....hm nawet nie zaprzecze bo to złoto nie chłopak.....facet

i nadal nie widzę zamkniętego tematu
może ktoś mi przesłać link.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
delwer - w naszych wątkach - ankietach, zakupach, kawałach... nisko masz temat wątek zamknięty wejdz w to i w pierwszym poscie masz link.

dziewczyny - które jeszcze nie głosowały w ankiecie dajcie pozytywny głos!!!

buziak spokojnie, wydaje mi sie, ze przeciez i tak bedziemy mialy ten album zamkniety:tak: a tu sobie na luzie bedziemy pisać, nie ma co sie denerwować;-)

Kurde nic mi sie nie chce , nic a nic, biore sie za pakowanie tych prezentow bo Kuba spi wiec teraz mozna :tak::-D
Jak mąż wstanie i zanim pojedzie do pracy(dzisiaj ostatnia nocka) to jeszcze szybko sprzatam dom, kurze i odkurzanie, na blysk sprzatalam w tamtym tygodniu, albo mąż bedzie sprzatał:-D

cholera, jeszcze musze prasować, zapomnialam:zawstydzona/y: ale do wieczora sporo czasu:-)

Buziak hihi masz racje lepiej wieczorami trzymac sie ode mnie z daleka :)
wozek bym powiedziala szczegolny dosc, cena zas brzydka :eek:

A mnie wlasnie uprowadzaja z cieplego domku daleeeeeko w swiateczne nieznane.... do tesciowej ... Buuuuuu

sicilpol tez nad tym myślałam, ze trzeba albo kogos poprosic o głosy albo załozyc kilka kont na chwile:-)
Wiem, ze takie przykre święta bez bliskich, ale najważniejsze ze są Ci bliscy;-) Ze myślą o nas, ze kochają, że czekają... Za rok pod choinkę zawieziesz dziadkom wnuczątko;-)

Pare razy pytalismy juz bliźniaków co chcą dostac pod choinkę. Pistolety na kólki:eek: Odpada!!!! My mamy 10 okien i dwoje żywych dzieci z 2 parami oczu i tak ma zostac!!! To grę jakiegoś asasina.. oni nawet nie wiedzą co to jest a takową grę chcą ich dwa razy starsi kuzyni wiec wiadomo czyja to decyzja:eek: Odpada!!!! No to nie wiedzą :eek::eek::eek:
No żesz cholera, w dupach sie przewraca:zawstydzona/y: Postanowilismy wpuścić dzieci do hurtowni zabawek :cool::cool:
Bankowo problem sie rozwiąże:-)

A jakoś cicho u nas odnośnie sylwestra???? czy przegapiłam jak mnie nie było? Przyznać sie która idzie na bal???

edek

ja tez próbowałam kapusty..... bac sie czegos???:confused:

Twoje maluchy nie wierzą w św. Mikołaja i prezenty pod choinką od pierwszej gwiazdki ?:) Ja pamiętam jak sama w to wszystko wierzyłam i mój synek też już w to wierzy :)

Ale sie narobiłam a to jesczze nie koniec. Nigo wchodza mi w D.
mięcha upieczone, sałatka z tuńczykiem zrobiona , ciastka też.. warzywka na jarzynową stygną.. pieczarki siew duszą na jajka faszerowane.. hmm kapucha w lodówce.. jeszcze dziś muszę zrobić te jaja i sałatkę i z głowy ale już padnięta jestem.

Sylwestra prześpię:)
Nastawię sobie budzik na 12 w nocy hehe :) Ani ochoty ani siły zeby gdziekolwiek sie ruszyc.

Taki wózek ma Anna Mucha, czy on jest taki drogi???:eek:

Mucha dostała dziecięcy wózek. FOTO

kurcze wózek ponad 3 tys. Kurde umeblować całe mieszkanie mozna za to :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kamila - wierzą, pewnie ze wierzą:tak: No co Ty:confused:
Wejdą do sklepu wybiorą i wrócą. Potem sie dzwoni do mikołaja. Mikołaj jutro na 15min przed zamknięciem sklepu pojedzie i kupi:wściekła/y:

Do góry