reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę:)

Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel:)

Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....

ja licze na drugą cipeczkę:)

A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!

Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona:)

To mamy nadzieję poznać płeć tego samego dnia :-) Ja też mam nadzieję na córcię, ale to dlatego że chciałabym parkę :tak: Mam nadzieję, ze dzidzi nie będzie się chować jak ostatnio :-D

Myślałam tez o Brunonie, ale z n na końcu :-)

Co do wagi to na nią nie wchodzę. Wiem że tyję, a tego ile wiedzieć nie musze :-p

reklama
chyba czas na karteczkę :tak: ;-)
Z karteczką to ja już raz byłam ale tego nie zapisałam :errr:

Oczywiście, ze to sprawdze u lekarza. Groźne nie jest, ale strasznie wku.....ące:-p. Moze też byc z niedobory wit. B12. Moze wystarczy zazywać.

Gratuluje, i chyba póki co chłopcy górą :-)

Ja dopiero wstałam buuuu, a mialam jechac na zakupy.

Pamiętam jaka babcia chodziła wkurzona a dziadek jej dogadywał że na starość tańczyć po nocach się jej zachciewa

Ostatnia edycja:
gratuluje kolejnego chłopaczka

My na usg połówkowe idziemy 12 stycznia i wtedy pewnie poznamy płeć, tylko dwa tygodnie....aż dwa ;)

ja nie odebrałam tego osobiscie:)Raczej chciałam Cię pocieszyć,że nawet jak się ma Hasi to się nie ma tych objawów:)Znam wiele osób z Hasimoto i żadna nie ma akurat tych objawów, o których pisałaś- takze spokojnie. Wytrzeszcz to raczej przy Gravsie Basedowie , ale tez rzadko:) Trzeba bardzo zaniedbać chorobę by doszło do takich zmian:) Poza tym uwązam, że nie masz Hasimoto:)
Ja w ogóle jestem dziwnym przypadkiem, bo te przeciwciała u mnei wynoszą 0, mimo to zdiagnozowano u mnei Hasimoto z powodu za małej tarczycy........

a co do GAF to ja tez mam taki dar:)

Ania , gratuluję synusia:)

Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę:)

Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel:)

Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....

ja licze na drugą cipeczkę:)

A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!

Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona:)

Basedow to bardziej w stronę nadczynnosci, czyli niewykluczone że mi bedzie dane szersze spojrzenie na świat:baffled:
Moj mąż chciałby mieć z Tobą syna:cool2::cool2: byście mieli Bruna i Gabrysia;-)

A co do tych cipek to nie bądz zachłanna !!! nie zajmuj nam statystyk:-p

Ostatnia edycja:
Basedow to bardziej w stronę nadczynnosci, czyli niewykluczone że mi bedzie dane szersze spojrzenie na świat:baffled:
Moj mąż chciałby mieć z Tobą syna:cool2::cool2: byście mieli Bruna i Gabrysia;-)

A co do tych cipek to nie bądz zachłanna !!! nie zajmuj nam statystyk:-p

no Basedow ponoć gorszy:( w ogóle nadczynosc gorsza niż neidoczynność....
a co do Cipek to jestem zachłanna na cipki- hahahaha, ale Tobie by sie w domu przydała taka mała cipeczka:)

Karmija- ja też własnie o Brunonie myślałam:)

no to 9 stycznia bedziemy miały czym się dzielić:)

delwer- no ja tez musze czekac :(
i to jeszcze dluzej, bo do 16stycznia buuu
nie wiem czy to bedzie juz polowkowe? to bylby to wtedy dokladnie 18tydzien to chyba za wczesnie ehh a kto wie, czy wtedy wstydek sie okdryje przed nami ;)

Ja dzis zakupilam czerwone gatki dla siebie i meza :tak:
Tu taka tradycja, ze na sylwestra zaklada sie czerwona bielizne, by przyniosla pomyslny nowy rok :tak:
Zawsze bojkotowalam te tradycje, ale w tym roku chyba ubiore sie w czerwien od stop do glow hihihih, jak ma pomoc, to czemu nie.. ;-)
U nas sylwester w domu, potem moooze wyjdziemy zlozyc zyczenia i szybko do domku, bo ostatnim czasem znow mam napady sennosci :baffled:

Dzis piatek, tesciowa znow szykuje rybia zemste na obiad :baffled:
Chyba odcisnie to na mnie jakies pietno na reszte zycia :wściekła/y:

o mi też się Bruno podoba i Leonard i Helenka też :) ale obawiam się że małż się postuka po głowie na te 2 pierwsze, dla dziewczynki małż wyszedł z propozycją Vivienne ale mi ciężko to przetrawić..

reklama
Do góry