reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Cześć dziewczyny

Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

Teraz tylko trzeba na zwolnienie isc i mozna szalec na wyprzedazach i wreszcie bedzie czas zeby wiecej sie udzielac na forum :)

Miłego dnia:)

ja rowniez gratuluje :) i zazdroszcze parki :tak:

hihi wiecie co wczoraj M jak przyszedl z pracy to powiedzial ze widzial taka mala dziewczynke na oko w wieku Kubusia, i mowi ze miala czarne wloski, rozowa sukieneczke i rozowe baletki, i tak stanela spojrzala na niego i zaczela sie cieszyc jak cholera ,to pierwszy raz w zyciu pomyslal,ze jednak moglby miec dziewczynke :tak:
wczesniej bylo kategoryczne nie jesli o to chodzi :tak:chlopczyk i koniec !! zadnych bab hihi

ja rowniez gratuluje :) i zazdroszcze parki :tak:

hihi wiecie co wczoraj M jak przyszedl z pracy to powiedzial ze widzial taka mala dziewczynke na oko w wieku Kubusia, i mowi ze miala czarne wloski, rozowa sukieneczke i rozowe baletki, i tak stanela spojrzala na niego i zaczela sie cieszyc jak cholera ,to pierwszy raz w zyciu pomyslal,ze jednak moglby miec dziewczynke :tak:
wczesniej bylo kategoryczne nie jesli o to chodzi :tak:chlopczyk i koniec !! zadnych bab hihi

Chyba Ci mężczyzna dorasta ;-)

Cześć dziewczyny

Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

gratuluje! to chyba przewagę panow mamy poki co??? :tak:

heheh. ja mam Hasimoto:) Nie mam wola tylko z mała tarczycę:)Są dwa rodzaje Hashi- przy ejdnym wole, przy drugim za mała tarczyca:)nie mam wytrzeszczu, choć oczy mam olbrzymie, ale od urodzenia:)Nogi mi puchną,a le tylko jak duzo siedzę:)Doskierają mi tylko czasem obajwy jak przy zwykłej niedoczyności:)

cholera:baffled:

musicie dziewczyny o mnie wiedziec jedno... mam niesamowitą skłonność do gaf :baffled: niestety...
avo - nie pisałam tego jako tako osobowo.. tylko, ze mnie to przeraza jak czytam o tych wszystkich dolegliwosciach... :tak:

W takim razie pewnie muszę następnym razem o tym nie zapomnieć powiedzieć, babce samej nie przyjdzie to do głowy bo nosze soczewki a dla mnie moja wada to tak oczywista sprawa że często przy wywiadzie lekarskim zapominam o niej wspomnieć

chyba czas na karteczkę :tak: ;-)

coś frekwencja na forum spadła... ma to jakis związek z sylwkiem???;-) Przeszło mi juz jako tako to zmęczenie i coraz dłuzej siedze wieczorami, za to rano spię do 10:szok: i moje dzieci tez:szok::szok:
Odnosnie dzieci to powiem Wam, ze po dzieciach widać kto w domu rządzi!!!!:cool::cool: Smiać mi sie chce jak chłopaki skarżą do mnie na tatusia, ze im np picia nie wlał albo czekoladki nie sięgnął:tak:
Hierarchia w domu musi byc!!!:cool2:

Ja na P tez jestem dzis zła, bo kupiłam czapeczkę dla dzidziola a on ja gdzies wsadził i nie wie gdzieeeeee:baffled: :wściekła/y:

asiia

ale fajnie, będziesz miała parkę! gratuluję pisiorka :)

katrina

mąż się spisał na medal!

Ja dziś postanowiłam dzień spędzić pod kołdrą wygrzewając moje stare kości, bardzo pomaga mi na kręgosłup ten pas grzejący (taki w stylu termoforu) ale zastanawiam się czy nie muszę jakoś uważać, bo to jest dość gorące, przykładam wprawdzie z tyłu na krzyżu ale czy to może być niebezpieczne takie nagrzewanie w ciąży?? wiem ,że gorące kąpiele i opalanie są niebezpieczne, a taki piecyk na krzyżu jakby od tyłu fasolki?? jak myślicie?

Ale nie ma pewności, najlepiej jak pójdziesz do lekarza i on sam cie zbada bo ja diagnozy postawić nie mogę ;-) jeżeli to będzie to, to nie ma się czym martwić bo to nie jest groźne więc nie powinnaś się martwić

Oczywiście, ze to sprawdze u lekarza. Groźne nie jest, ale strasznie wku.....ące:-p. Moze też byc z niedobory wit. B12. Moze wystarczy zazywać.

Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

Gratuluje, i chyba póki co chłopcy górą :-)

Ja dopiero wstałam buuuu, a mialam jechac na zakupy.

Karamija ja tez robie sobie dzien lozkowy....maz zrobil sniadanie do łóżka-tost z serem+herbate z cytryna. Zjadlam i zakopalam sie w lozku, za oknem deszcz. Obok mnie lezy pies i biala czekolada z truskawkami, po lewej horror mezowy po prawej moj romantyk....chyba sięgnę po horror :)
Dzis znów cały dzień spędzę sama :/ maz wroci najpredzej 1a w nocy

Chcę poczuc już dzidziola buuu

asiia

ale fajnie, będziesz miała parkę! gratuluję pisiorka :)

katrina

mąż się spisał na medal!

Ja dziś postanowiłam dzień spędzić pod kołdrą wygrzewając moje stare kości, bardzo pomaga mi na kręgosłup ten pas grzejący (taki w stylu termoforu) ale zastanawiam się czy nie muszę jakoś uważać, bo to jest dość gorące, przykładam wprawdzie z tyłu na krzyżu ale czy to może być niebezpieczne takie nagrzewanie w ciąży?? wiem ,że gorące kąpiele i opalanie są niebezpieczne, a taki piecyk na krzyżu jakby od tyłu fasolki?? jak myślicie?

Chcialabym parke hehehe:tak:
niestety nie jest mi to dane jak widac :tak:
karamija gapo hihi ja bede miala dwoch kolejnych chlopaczkow ,co sie rowna trzem synkom w domku hihihi ;-)
no ale moze kiedys w przyszlosci jeszcze jakas cipeczka sie u Nas pojawi ;P ,nigdy nic nie wiadomo ;)

gratuluje! to chyba przewagę panow mamy poki co??? :tak:

cholera:baffled:

musicie dziewczyny o mnie wiedziec jedno... mam niesamowitą skłonność do gaf :baffled: niestety...
avo - nie pisałam tego jako tako osobowo.. tylko, ze mnie to przeraza jak czytam o tych wszystkich dolegliwosciach... :tak:

ja nie odebrałam tego osobiscie:)Raczej chciałam Cię pocieszyć,że nawet jak się ma Hasi to się nie ma tych objawów:)Znam wiele osób z Hasimoto i żadna nie ma akurat tych objawów, o których pisałaś- takze spokojnie. Wytrzeszcz to raczej przy Gravsie Basedowie , ale tez rzadko:) Trzeba bardzo zaniedbać chorobę by doszło do takich zmian:) Poza tym uwązam, że nie masz Hasimoto:)
Ja w ogóle jestem dziwnym przypadkiem, bo te przeciwciała u mnei wynoszą 0, mimo to zdiagnozowano u mnei Hasimoto z powodu za małej tarczycy........

a co do GAF to ja tez mam taki dar:)

Ania , gratuluję synusia:)

Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę:)

Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel:)

Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....

ja licze na drugą cipeczkę:)

A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!

Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry