reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

no to poczekam z martwieniem się :-)

nanulinka - witaj! poprzeglądałam sobie ten twój meblowy świat i powiem Ci, ze podoba mi sie - najbardziej kuchnia!!! Ale ze jest otwarta i w ciągłej kolorystyce z pokojem to az sie tam gdzies prosi o jakis czerwony akcent!!! Widać, ze to kochasz, ja remont nie powiem, sprawiał mi frajde ale czasem miałam juz serdecznie dosc wszystkiego. Zwłaszcza jesli na cos sie nastawiłam a okazywało sie ze technicznie cos nie pasuje:wściekła/y: i w kółko po sklepach..
teraz bede meblowac góre i az mi sie nie chce myslec bo wiem, ze oprocz frajdy to i wkurw nie raz bierze:happy2:

Albo miałam opory w rodzaju mąż - jak usłyszał ze kupuje czerwone makarony to w podobnym kolorze była jego twarz. jest strasznym tradycjonalista i dla niego najlepiej takie białe jak u mamy:baffled: A ze narazie staram sie myslec praktycznie i licze siły na zamiary to wiem, ze pewne moje pomysły musza poczekac na to az dzieci wyrosna z wylewania, czekoladowych nieumytych łapek itp tak wiec dywan mamy brązowy w ciapki - NIE MOJ TYP, ale naprawde nie widac na nim nic!!! Naroznik z ekoskóry tylko z mysla o dzieciach - biore szmatke i nie ma sladu po kakao, kinderku czy delicji. wiec narazie jestem w kolorze brąz, ale jak tylko chołota podrosnie to np teraz mi sie podobało czarno szaro z czerwonym akcentem...

reklama
My niedawno wrocilismy z kolejnych zakupow i ja juz padam ..... ze tak powiem na twarz :baffled:
wiec proszee wybaczcie ze juz dzis nikomu nie poodpisuje ... :tak:

Uciekam lulaaaac ;-).... i tylko o tym teraz marze:tak:

Dobrej Nocki Mamusie

hej hej
ja bylam dzis u gin kontrolnie, odnosnie mojej wady wzroku (-4.5) i porodu - kazala mi isc do okulisty na badanie dna oka... na usg sie umowilam 20 stycznia, jeszcze tyle czasu....

pozniej poszlam na wyprzedaze, kupilam sobie ze 4 bluzki takie bardziej ciazowe i nowy stanik bez fiszbin bo umieram od nich ostatnio... wyprzedaze faktycznie calkiem korzystne:))
bylam tez na dzialach dzieciecych i w mothercare, przeceny tez sa ale niestety jakos malo ciekawe te ubranka unisex, juz bym chciala znac plec!!!!

acha i zaraz wklejam moj brzuszek na watek:)

nanulika sliczne mieszkanie, cudowny pomysl z choinka, chyba wykorzystam w przyszlym roku :)

Ostatnia edycja:
Ja gdzieś czytałam że w ciąży śpiąc na prawym boku odcina się dopływ krwi do łożyska i blokuję się przepływ krwi do nóg bo łożysko naciska na aortę... dlatego ja tylko na lewym, boję sie nawet przekrecic na chwilę na prawy.... może z tąd te niespokojne nogi??:szok:

Ja się dziś strasznie czułam wpieniłam się przez bratową i jej niwychowane dzieci.. i po tym wszystkim tak mi brzuchal twardniał że chodziłam zgięta... jak się uspokoiłam wszystko mineło.... Wrrrr nienawidzę tej panny a raczej jej tępego myślenia o życiu...

no to dzisiaj ja pierwsza:-)

nie moge spać wiec sobie latam po necie i zaraz poczytam wasze zaległe posty, a później kawka i szykowanie się do pracy - czyli standard

Ja się witam dosyć wcześnie jak na mnie w ostatnim zasie

tialana- kurcze, to chyba to. Wyraźnie jest napisane, ze syndrom moze sie pojawić w ciazy. cholerka :szok:

Zespol niespokojnych nog objawy leczenie - poradnia.pl

nanulika- piekne zmiany, wszystko wysmakowane i pasujace. Bardzo mi sie podoba, choc ja wole styl glamour polaczony z "babcinym" hahaha

Ale nie ma pewności, najlepiej jak pójdziesz do lekarza i on sam cie zbada bo ja diagnozy postawić nie mogę ;-) jeżeli to będzie to, to nie ma się czym martwić bo to nie jest groźne więc nie powinnaś się martwić

hej hej
ja bylam dzis u gin kontrolnie, odnosnie mojej wady wzroku (-4.5) i porodu - kazala mi isc do okulisty na badanie dna oka... na usg sie umowilam 20 stycznia, jeszcze tyle czasu....

pozniej poszlam na wyprzedaze, kupilam sobie ze 4 bluzki takie bardziej ciazowe i nowy stanik bez fiszbin bo umieram od nich ostatnio... wyprzedaze faktycznie calkiem korzystne:))
bylam tez na dzialach dzieciecych i w mothercare, przeceny tez sa ale niestety jakos malo ciekawe te ubranka unisex, juz bym chciala znac plec!!!!

acha i zaraz wklejam moj brzuszek na watek:)

nanulika sliczne mieszkanie, cudowny pomysl z choinka, chyba wykorzystam w przyszlym roku :)

A nie wiesz jak to jest z plusowcami? Ja mam +4.0 i +4.5 a zapomiałam zapytać ostatnio moją gin i nie wiem czy się już zapisać do okulisty, tam się strasznie długo czeka na wizytę

reklama
Dzien dobry! :)

agaundpestka
- super wiesci :) mnie chyba smyranie minelo, bo dzis rano mnie salto obudzilo, myslalam, ze mi jelita wysadza :baffled: a to chyba nie jelita pod pepkiem sie ma...

mlodak- bardzo sie ciesze :tak: oszczedzaj sie!

nanulinka
- super wystroj, mam te sama kolorystyke, poki co czern biel i szarosci, planuje przelamac je limonka, juz od dawna choruje ma taki zestaw :tak: w zasadzie kroluje w calym domu, procz sypialni, gdzie poszlam w beze i cappuccino. Ja uwielbiam kolory i malarze mieli ze mna trzy swiaty hihihi, ale dali rade :tak:

katrina- super nakrycie! wypozycz mi prosze swojego meza, by dal nauki mojemu :dry:

Do góry