reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
nie moge tego znaleźć
juz to kiedys wrzucalam
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
na stronie o konkretnym szpitalu jest napisane co maja ile za co no chyba ze tam badan nie prowadzili, ale u mnie w wiekszosci byli nawet takich malych szpitalach:)
ta strona kiedys byla bardziej czytelna a teraz trzeba wejsc tam po lewej w szkoly rodzenia a jak juz wejdziesz to mozesz tez wybrac szpitale. jakos nie po ludzku jak na fundacje po ludzku ;)
na moim szpitalu jest taki tekst
"Poród z osobą towarzyszącą możliwy we wszystkich salach. Osoba towarzysząca może być obecna w trakcie cesarskiego cięcia (obowiązek posiadania aktualnych badań lekarskich oraz stroju operacyjnego)"
no i fajnie tylko w razie sn nie ma znieczulenia tzn zoo tylko dolargan:/ no i moj ma tylko 1.5/5 serduszek czyli slabo. moj poprzedni mial 4.5/5 ale nie bede jechac 60 km i rodzina tez nie bedzie jezdzic w ta i spowrotem jak i czegos zabraknie albo zapomna.

Ostatnia edycja:
Kamila ze mna byl mąż przy cc bez problemu ale ja rodzilam w UK:tak: bez zadnych opłat:-) chyba umarłabym bez Niego hehe, gratuluje ruchów!!!
Cieszę się razem z Tobą;-) Ja tez chce poczuć już takie porządne ruchy kurcze...

nanulika dalej trzymamy kciuki:tak::tak: mocno :) bedzie dobrze :) jeszcze nie ma @ wiec nadzieja jest:-)

Kasiulka dzieki, jasne, ze mozna wysylac Ci na priva ale moim zdaniem wspolnie powinnysmy ustalać ktory watek idzie do usunięcia:tak:
Bo jak tak kazda bedzie do Ciebie pisała to możemy zostać bez watkow:-D zartuje ;)

Wiecie co, tak mnie kłuje dol brzucha, ze zaraz zwariuje:tak::-:)-:)-(
normalnie zgięta chodze :(

juz to kiedys wrzucalam
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
na stronie o konkretnym szpitalu jest napisane co maja ile za co no chyba ze tam badan nie prowadzili, ale u mnie w wiekszosci byli nawet takich malych szpitalach:)
ta strona kiedys byla bardziej czytelna a teraz trzeba wejsc tam po lewej w szkoly rodzenia a jak juz wejdziesz to mozesz tez wybrac szpitale. jakos nie po ludzku jak na fundacje po ludzku ;)
na moim szpitalu jest taki tekst
"Poród z osobą towarzyszącą możliwy we wszystkich salach. Osoba towarzysząca może być obecna w trakcie cesarskiego cięcia (obowiązek posiadania aktualnych badań lekarskich oraz stroju operacyjnego)"
no i fajnie tylko w razie sn nie ma znieczulenia tzn zoo tylko dolargan:/ no i moj ma tylko 1.5/5 serduszek czyli slabo. moj poprzedni mial 4.5/5 ale nie bede jechac 60 km i rodzina tez nie bedzie jezdzic w ta i spowrotem jak i czegos zabraknie albo zapomna.
Fajna ta stronka, tylko szkoda, że nie jest na bieżąco aktualizowana. U nas ordynator zmienił się chyba z 2 lata temu ;-) To może i inne info też już nieaktualne :dry:

a u mnie sa nowe informacje:)tzn z 2010\ale to wszytsko zalezy czy szpital wypelni i odesle ich ankiete:)bo w niektorych widzialam ze nowych danych brak poniewaz szpital nie odeslal tej ankiety

nanulika dopóki nie ma @ to jest nadzieja

Tego się trzymam póki co:)
Trzymam kciuki dalej:rofl:

nanulinka - ja trzymam kciuki za Was do momentu aż nam nie wstawisz zdjęcia bobo!!!! teraz też cały czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki,dzięki dzięęęęęki!!!!

oczywiscie trzymam kciuki :) dawan nam znać na bierząco :*

daję,daję! póki co lipa, ale chyba się pospieszyłam...
Nanulinka- czekamy dalej :tak:

Oj jakie to czekanie męczące:) aż własnie przespałam 2 godziny:)

To że dziś wyszedł negatywnie jeszcze nic nie znaczy, poczekaj jeszcze i zrób następny za kilka dni jak @ się nie pojawi ja nadal trzymam kciuki i nie zamierzam ich puścić

Dziewczyny ale mnie dziś plecy bolą, nawet przed komputerem wysiedzieć nie mogę :-(

Jak te Wasze kciuki nie pomogą to ja uż nie wiem co będzie;P

jak bola to połóż się wyciągnij.... może jakiś masaż?:)

Natulinka, mi teraz testy przed spodziewaną @ różnie wychodziły, ba nawet beta na tydzień przed wyszła 4,9, ciąża od 5,5:)

wiem,wiem... w sumie miesiączkę miałam 11.12... a ostatni cykl 33 dni.... (jakieś dłuższe się po poronieniu zrobiły).... tak więc oby nie przyszła!!!
czuje malucha:-):-):-):-):-):-):-):-):-) czuje malucha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
czuje malucha :-D:-D:-D:-D:-D:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:czuje malucha :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
czuje malucha :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: ale szaleje :-p:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

cieszę się jak dziecko :)

aaaaale SUUUUUUUPER!!!!
nanulika dalej trzymamy kciuki:tak::tak: mocno :) bedzie dobrze :) jeszcze nie ma @ wiec nadzieja jest:-)

NADZIEJA TO MOJE DRUGIE IMIĘ TERAZ:)

reklama
Do góry