reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my Ci kurde nie starczamy?:confused2:;-)
No wystarczycie :tak::-).

Witam jaka Agateczka bo nie rozumiem? Mam na imię Anna mam 28 lat i mieszkam w Poznaniu.
Mam synka Adasia, na razie mało piszę bo Adaś zachorował i ma zapalenie ucha.

Dużo zdrówka dla smyka :tak:.
Przywiążemy ci kość do nogi.:-D

Normalnie. Ten spał , chciał pociągnąć może konderkę i pociągnął z choinkom. :-D Najśmieszniejsze jest to, że nawet się nie obudził. :-D

W imieniu Kacpra bardzo dziękuję za życzenia. Jak wróci ze szkoły to dam mu poczytać. :tak:
No i oczywiście dla wszystkich po cukierasku.;-)

Lenka , że ci się jeszcze wczoraj tak chciało. :szok:

Słoneczko? :eek: Ale mamy piękne lato tej zimy. :-D

Idę mięsko zmielić na spagetti.
Jakie tam lato? Justa wiosna jak już :tak::-D. Kacper się nie obudził? :-D:laugh2: no to chłopak ma twardy sen :tak:. Dziękujemy za cukieraski :tak:, a swoją drogą co tak mało? :-p:-D:-D:-D:-D

reklama
Przywiążemy ci kość do nogi.:-D

Normalnie. Ten spał , chciał pociągnąć może konderkę i pociągnął z choinkom. :-D Najśmieszniejsze jest to, że nawet się nie obudził. :-D

W imieniu Kacpra bardzo dziękuję za życzenia. Jak wróci ze szkoły to dam mu poczytać. :tak:
No i oczywiście dla wszystkich po cukierasku.;-)

Lenka , że ci się jeszcze wczoraj tak chciało. :szok:

Słoneczko? :eek: Ale mamy piękne lato tej zimy. :-D

Idę mięsko zmielić na spagetti.

bym skończyła gdyby mi taśmy nie zabrakło:)

Witajcie babolki.:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA SOLENIZANTA
:-):-)

A ja jestem chora....
Z nosa mi leci jak z kranu..
Kaszel suchy ,męczący...
I jestem po prostu nieprzytomna :-:)-:)-(

Witajcie babolki.:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA SOLENIZANTA
:-):-)

A ja jestem chora....
Z nosa mi leci jak z kranu..
Kaszel suchy ,męczący...
I jestem po prostu nieprzytomna :-:)-:)-(

W takim razie dużo zdrówka dla Ciebie i oby szybko przeszło :tak:

U mnie pogoda zrobiła się iście wiosenna :tak:. Aż się żyć zachciało :-D;-). Wybrała bym się z małym na jakiś spacer ale jest podchorowany i dalej mi kuśtyka...

Karolcia, chce Ci się aż tyle dźwigać? :confused2:. Kurczę może w strong men'ach powinnaś wziąć udział :-D:-D;-)
He he, chce, nie chce, muszem!:-p
Raz żel mi się kończy. Dwa jak widziałam ceny w innych molochach....:confused2: W auchan to zaczęłam się śmiać do półki z płynami jak głupia:-D! He he. 72 zł za 3,5 litrową butlę! Poj...ało ich! A tu w tesco 18 z groszami za 2,625 litra.

Witam sie i ja:tak:
Bosze jak dzis jest ciemno u mnie.... normalnie deprecha murowana! Zaraz bedzie lało:angry:
Nie poczytałam co u Was ale zaraz nadrobie:tak: chciałam sie najpierw przywitac.
Wczoraj nie wchodziłam na bb jakos ochoty brak.... na cokolwiek.... Pogadałam z P. o zajsciu noworocznym, oczywisie zaczął swoje madrosci wygadywac juz nawet nie chce mi sie pisac co mówił ale zatkało go jak mu powiedzialam ze pewnie jego mama samego zostawiała w łóżeczku i ryczał godzinami! I dlatego teraz krytykuje mnie ze ja nie pozwalam na takie traktowanie mojego synka!!!! I chyba dotarło cos do niego bo zaraz zmienił stosunek do Olka:tak: przytulał go o wogóle:tak: mam nadzieje ze rozmowa cos da! a i mysle ze w takich sytuacjach wychodzi jego egoizm i jest poprostu zazdrosny!
Ok zmykam was poczytac!

AS zdróweczka;)

Krolcia mi mąż przywozi persil w żelu z niemiec rewelacja i ostatnio zakupił dash i powiem Ci ze to ewidentna podroba zelu persil:)a tansza;)

reklama
Do góry